Oi, kaip pasiilgau savo pilvūzo...nebūdavo man nei bloga, tik 38sav. pasijutau tikrai nėščia
QUOTE(ramuneb @ 2004 10 03, 12:43)
aš taip pavydžiu toms, kurios džiaugiasi tuom, kad jos nėščos, gėrisi savo pilveliais...aš nesugebu tuo džiaugtis, mane nervuoja tokia būklė, pykinimai pirmaisiai mėnesiais, po to paskutinais mėnesiais didelio pilvo nešiojimas...nuotaikų svyravimas.....net nupurto kai pagalvoji...
Kas be ko... Pilvukas gyventi kažkiek trukdo. Betgi tai MANO, ir turinys jame MANO. O nuotaikos- jos svyruoja bet kada, nėščia tu ar ne. Dabar laukiu dvejeto ir esu laiminga kaip niekad.
As dziaugiuosi budama
. Tik kartais uzeina nervai, ar geriau pasakyti tokia neviltis kai negali kontroliuoti savo kuno pokyciu ir viskas vyksta savaime- dideja pilvukas, uzpakaliukas ir ttt.
Nuostabus jausmas kai tavyje auga mazyliukas, nors manaiu, kad bus lengviau.Bet juk del tokio angeliuko galima viska iskesti
Man labai patiko būti nėščia
patiko jausti mažylį savyje
patiko jo nuolatinis bumbsėjimas i mano šonus
patiko būti su pilvuku
labai pasiilgstu to jausmo būti nėščia
per nėštumą jaučiausi puikiai, tik paskutinį mėnesį sunkiau buvo, jau nekantravau nes labai norėjau pamatyti savo angeliuką
visoms nėštukėms smagaus ir ramaus laukimo
visoms nėštukėms smagaus ir ramaus laukimo
Sveikutes visos, kaip jau turbut pastebejote, as esu naujoke. Esu pati 5 savaites nescia ir noreciau daugiau isgirsti patarimu, daugiau suzinoti informacijos, apie nestuma. Kol kas sveikata nesiskundziu, nei pykina, nieko. Tik apetito nera, shlapinimasis labai padaznejo, krutine atrodo susprogs jei kur prisiliesiu, ir skranduka paskauda...Noreciau su Jumis bendraut ir susipazinti.
i
QUOTE(juoduke2 @ 2005 07 03, 16:10)
Sveikutes visos, kaip jau turbut pastebejote, as esu naujoke. Esu pati 5 savaites nescia ir noreciau daugiau isgirsti patarimu, daugiau suzinoti informacijos, apie nestuma. Kol kas sveikata nesiskundziu, nei pykina, nieko. Tik apetito nera, shlapinimasis labai padaznejo, krutine atrodo susprogs jei kur prisiliesiu, ir skranduka paskauda...Noreciau su Jumis bendraut ir susipazinti.
i
Na tai
Patikėk nors esu taip pat naujokė,bet jau žinau, kad tikrai susirasi tu čia ir nuomonių visakokiausių
Sekmės
iki dar gal susirašysim
QUOTE(juoduke2 @ 2005 07 03, 15:10)
i
sveika prisijungus
prašom jungtis, plepėti ir bendrauti
Noriu paklausti vieno klausimelio,vis delto jus jau nestukes ir zinote kaip ten viskas darosi,klausimukas skamba taip,ar gali buti ,kad nestumo pacioj pradzioj paskaudena pilvuka,toks skausmas kaip pries pat menstruacijas,aciu uz atsakyma
QUOTE(liince @ 2005 07 04, 19:58)
Noriu paklausti vieno klausimelio,vis delto jus jau nestukes ir zinote kaip ten viskas darosi,klausimukas skamba taip,ar gali buti ,kad nestumo pacioj pradzioj paskaudena pilvuka,toks skausmas kaip pries pat menstruacijas,aciu uz atsakyma 
gali ir daznai taip buna
QUOTE(liince @ 2005 07 04, 20:58)
man irgi skaudėjo ir net labai
juokinga dabar
eeegleee, jau vien tai, kad nori vaikutį išsaugoti, reiškia, kad jo nori - priešingu atveju, mąstytum kitaip... O meilę mes kiekvienas suprantame kitaip. Žiūrkite vienos motinos dėl vaikų bet ką padarytų, kitos yra racionalesnės ir tai visiškai nereiškia, kad jos mažiau myli vaikučius... Sakykim, ir aš nemoku su vaikučiais taip gražiai, kaip kiti - utiuitiu, pamėto, paglomonėja ir t.t. Aš su jais bendrauju, kaip su sau lygiais ir niekada nenorėdavau jų prižiūrėti, pavažinėti, pasūpuoti ar pan. Bet savo lelių aš LABAI myliu... ir vitiek manau, kad vaikams negalima leisti tiek daug, kiek dabar dažniausiai yra leidžiama...
Vaikai turi žinoti, kas yra suaugę, gerbti vyresnius už save, gražiai elgtis svečiuose ir pan. Juk sakoma, kad vaikučio charakteris suiformuoja iki trijų metų...
Na, nuklydau truputį... O šiaip žinau daug moterų, kurios to nėštumo nenori - tai nereiškia, kad nemyli savo vaikų... Sako, galėčiau pagimdyti dar tris, jei tik nereikėtų vaikčioti tuos devynis mėnesius... Kiekvienai kitaip...
eeegleee, man atrodo kai pajusi pirmus judesius, kai paimsi jį ant rankų, suprasi, koks priklausomas jis nuo tavęs, kad be tavęs nebūtų atsiradęs šiame pasaulyje, kai suprasi, kai jam tavęs reikia- tada pajusi tą norą suteikti jam viską, kas geriausia, suteikti galimybes ir teises gyventi ir būti laimingu žmogumi... O tai jau daroma skirtingomis priemonėmis, kaip kas supranta ir sugeba...
Na, nuklydau truputį... O šiaip žinau daug moterų, kurios to nėštumo nenori - tai nereiškia, kad nemyli savo vaikų... Sako, galėčiau pagimdyti dar tris, jei tik nereikėtų vaikčioti tuos devynis mėnesius... Kiekvienai kitaip...
eeegleee, man atrodo kai pajusi pirmus judesius, kai paimsi jį ant rankų, suprasi, koks priklausomas jis nuo tavęs, kad be tavęs nebūtų atsiradęs šiame pasaulyje, kai suprasi, kai jam tavęs reikia- tada pajusi tą norą suteikti jam viską, kas geriausia, suteikti galimybes ir teises gyventi ir būti laimingu žmogumi... O tai jau daroma skirtingomis priemonėmis, kaip kas supranta ir sugeba...