Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

[quote=eeegleee,2005 06 28, 14:38]
Labas, Dalita,
dėkoju už tavo nuomonę, nors ji kad kaip ir nepalanki būtų mano mastymui smile.gif bet manau, kiekvienas savo gyvenimą kuriame patys ir kiekvienas galvojame apie tą patį tik labai jau skirtingai. Ir ne aš sugalvojau, kad taip blogai jaustis man BŪTINAI reikia, ir , kad nestuke.gif nenoriu būti...
paprasčiausia būna taip, kad kažkas tavyje it tūno ir nuolat sufleruoja kaip gyventi. tai padeda būti laimingai arba pasmerktai blink.gif galbūt ir nesuprantu kokia dovaną nešiojuosiu pilvelyje, bet negaliu paimti ir pasikeisti per minutę... cry.gif galbūt su laiku tai praeis... ir viskas vėl bus super kaip ir prie pasidarant nestuke.gif .

nu jūs čia visos taip rimtai.... eglike atsipalaiduok mirksiukas.gif pajausi pirmus spyrius į kepenis ir jausmai šiltesni atsiras. Aš su pirmąja pastojau gavus diplomą į rankas, liepė išsikraustyti iš nuomojamo buto ir abu neturėjom darbo verysad.gif turėjau dvi juosteles ant testo ir maniau kad mano gyvenimas baigtas biggrin.gif esu vienturtė ir vaikus mažus buvau mačius iš toli Maximoj biggrin.gif kaip žiauriai jie klykia prie kasų biggrin.gif tikrai prisimenu kad visokių minčių į galvą ateidavo ir vieną dieną viskas pasikeitė, gulėjau prieš teliką ir pamačiau aiškiai kaip iš pilvo man kažkas stuksena thumbup.gif tipo: privet mamka thumbup.gif apsivertė kažkas ir nuo tada pradėjau nuoširdžiai laukti wub.gif tikrai nuoširdžiai, ne įtikinėti save, kad gal čia viskas bus gerai, bet iš tikrūjų to norėti wub.gif wub.gif wub.gif ir dabar pats didžiausias kaifas, kai ryte kažkas įsliuogia į mano lovą ir sako "jau pamiegojau" wub.gif ir pakrapšto mano akis thumbup.gif ateis laikas ir tu suprasi, kokią dovaną gyvenimas tau davė 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi sutinku su +333+ mintimis - juk moters organizme vyksta hormoniniai pakitimai, kurių dėka mamytės tik sutikusios savo naująjį angelėlį ir pamylavusios tokį mažą, šiltą, šlapią, bejėgį kamuolėlį aspipila begaline meile jam. Patikėk, Egle, ir tau taip bus - vos tik jį išvysi, norėsis jį globoti, myluoti ir niekam neatiduoti. Tai žinau, nes patyriau savo kailiu - nesakau, kad antrojo vaikelio nenorėjau, bet galvojau: kaip gi dabar bus - darbas, karjera - juk viskas sustos, be to - vėl viskas iš naujo. O tik gimus mano mažulytei gležnai kruopytei visos tokios mintys ir abejonės išnyko be pėdsakų. Norėjau ją nešioti, globoti, myluoti. Norėjau iš viso būti tik su ja.
O dabar apie kitką - visos temos neskaičiau, bet jeigu gerai suprantu, tai ji, ar patiko būti nėščia. Na man tai visai nepatiko - nors jaučiausi gerai (nei pykino, nei bloga buvo), bet nervindavo tas kažko norėjimas - tik nežinia ko, taip pat aplinkinių požiūris - kaip į ligonį ir tie nuolatiniai klausimai: kaip jautiesi. Na išgirdus tiesiog siutas suimdavo. O mano viena bendradarbė tiesiai šviesiai pasakė, kad į mane jau žiūrį kaip į ligonį. Nors bandžiau aš visą tai paneigti savo gera savijauta, geru atrodymu, bet žmonės dažniausiai mato tai, ką nori matyti. Ir iš viso - gerai moterims, kad jos gali pajusti, ką reiškia būti nėščia (skirtingai nei vyrai), bet man tokia būsena nepatiko - geriau jau kai su kūdikiu esame du skirtingi, bet ne vienas organizmas.
Atsakyti
na ar patinka, nepatinka but nestuke.gif net nepagalvojau g.gif siaip dabar tokia busena ir tiek...kol kas jauciuosi nuostabiai puikiai thumbup.gif jei dar nervai ateitu i busena iki nestumo - butu is viso ciki piki thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man tai iš esmės patinka, na aišku, kad būna momentų, kai pavargsti, kai atrodo, dingtų tas pilvas greičiau, kai pykina nelabai juk iš džiaugsmo šokinėsi, bet tai buvo mano pačios pasirinkimas, labai laukėm mažylio, tai dažniausiai ir jaučiuos thumbup.gif , nors liko tik pora mėnesėlių ir pilvukas jau nemažas, ir nestuke.gif problemų daugėja, bet man patinka tas laukimas, jaudulys, spurdesiukai po širdele, vyro bučinukas į pilvą ryte, aplinkinių šypsenos...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ačiū už tokius gerus žodelius biggrin.gif
įdomu ištikrūjų kokios skirtingos mes esame, bet tikriausia gyvenime taip ir reikia tongue.gif
nesugebėdamos įlysti į kito kūną bei sielą sugebame taip "optimaliai" viską vertinti. Na savaime suprantama ir TIK iš savo pozicijos tongue.gif O
o nebuvimas optimiste nereiškia buvimo pesimiste... blink.gif arba nereiškia neturėjimo savo nuomonės biggrin.gif kiekvienas galime smerkti kitą, bet nežinome ar po metelių kitų neaišku kodėl ir patys taip pasijausime tongue.gif mokykite "nemokšas", kad vieną dieną tokios pamokytų Jus biggrin.gif
gero vakaro biggrin.gif ir ačiū labai Jums visoms mirksiukas.gif
TVIRTYBĖS nestuke.gif ir auginančioms padaužiukus 4u.gif
Atsakyti
Is pradziu nestumas man atrode kaip katastrofa. Kazkodel jauciausi, kad viskas sustoja, griuna... Tiesiog tuo metu nepalankios aplinkybes buvo ir dar visai nepasiruosusi jauciausi... Na o veliau viskas stojosi i savo vietas, pratinausi prie tos minties ir dabar galiu pasakyti, kad po truputi imu dziaugtis savo dar nelabai pupsanciu pilvuku. biggrin.gif Kazkas manyje persiverte kai pamaciau mazyli echoskopo ekrane wub.gif , kai aiskiai pajutau, kad manyje vyksta stebuklas - auga nauja gyvybe, naujas zmogutis... Tai va... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2005 06 29, 19:49)
Is pradziu nestumas man atrode kaip katastrofa. Kazkodel jauciausi, kad viskas sustoja, griuna... Tiesiog tuo metu nepalankios aplinkybes buvo ir dar visai nepasiruosusi jauciausi... Na o veliau viskas stojosi i savo vietas, pratinausi prie tos minties ir dabar galiu pasakyti, kad po truputi imu dziaugtis savo dar nelabai pupsanciu pilvuku. biggrin.gif Kazkas manyje persiverte kai pamaciau mazyli echoskopo ekrane wub.gif , kai aiskiai pajutau, kad manyje vyksta stebuklas - auga nauja gyvybe, naujas zmogutis... Tai va... blush2.gif

man iki tavo nestuke.gif kelios savaitėlės beliko, gal ir aš "apsimastysiu" ir galėsiu visiškai kitaip galvoti bei parašyti čia jau gal bent kiek ne taip visas piktinančią savo nuomonę biggrin.gif
laikykis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif ech, tie 9 menesiai taip greitai prabega....
Atsakyti
QUOTE(eeegleee @ 2005 06 29, 18:56)
man  iki tavo  nestuke.gif kelios savaitėlės beliko, gal ir aš "apsimastysiu" ir galėsiu visiškai kitaip galvoti bei parašyti čia jau gal bent kiek ne taip visas piktinančią savo nuomonę biggrin.gif
laikykis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man anksciau irgi buvo keista sutikti merginas su tokia, kaip tavo, eeegleee, nuomone, bet jau nebesistebiu smile.gif Mano vyro sesuo net nenori pagalvoti apie vaikus, nors jai 28 metai.
Atsakyti
QUOTE(Lali @ 2005 06 29, 20:21)
Man anksciau irgi buvo keista sutikti merginas su tokia, kaip tavo, eeegleee, nuomone, bet jau nebesistebiu smile.gif Mano vyro sesuo net nenori pagalvoti apie vaikus, nors jai 28 metai.

Matai, Lali, kiekvienam gal savas skirtas... 4u.gif
ir kartais neužtenka tik norėti ax.gif
juk ne iš piktumo arba ne specialiai kažką sakai ar kažkaip elgiesi ax.gif
paprasčiausia taip yra ir viskas ax.gif
gal ir būtų kitaip, bet tikriausia kai esi nestuke.gif viskas kitaip ir atrodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eeegleee @ 2005 06 29, 19:29)
Matai, Lali, kiekvienam gal savas skirtas...  4u.gif
ir kartais neužtenka tik norėti ax.gif
juk ne iš piktumo arba ne specialiai kažką sakai ar kažkaip elgiesi  ax.gif
paprasčiausia taip yra ir viskas ax.gif
gal ir būtų kitaip, bet tikriausia kai esi nestuke.gif viskas kitaip ir atrodo  blink.gif

O as vis tik galvoju, kad per daug mastai apie tai, ir per daug giliai lendi i save, gal sunku tau myleti kol kas tai, kas dar taip neapciuopiama? Is tiesu as manau, kad vis tiek busi gera mama, ir vien tai, kad turedama toki poziuri vis tik saugai savo pilvuka, tai tikrai saunuole (as manau, kad abortas nera pateisinamas dalykas jokiu atveju)! MAnau, viskas eis tik geryn...Tikiuos, kad savo nuomone issakiau anksciau neizeidzianciai...Linkiu susidraugauti su savimi ir savo leliuku:), juk tai graziausias jusu abieju meiles kurinys, ir isivaizduok, negi nesmagu bus kai aplink lakstys kazkas taip artimo ir panasaus i tave ir tavo vyra...Ir gerai, kad nepabijojai issakyti savo nuomones, juk tam ir esam cia, kad dalintumemes, padetume, pasidziaugtume kartu, pasitartume.
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2005 06 30, 00:32)
O as vis tik galvoju, kad per daug mastai apie tai, ir per daug giliai lendi i save, gal sunku tau myleti kol kas tai, kas dar taip neapciuopiama? Is tiesu as manau, kad vis tiek busi gera mama, ir vien tai, kad turedama toki poziuri vis tik saugai savo pilvuka, tai tikrai saunuole (as manau, kad abortas nera pateisinamas dalykas jokiu atveju)! MAnau, viskas eis tik geryn...Tikiuos, kad savo nuomone issakiau anksciau neizeidzianciai...Linkiu susidraugauti su savimi ir savo leliuku:), juk tai graziausias jusu abieju meiles kurinys, ir isivaizduok, negi nesmagu bus kai aplink lakstys kazkas taip artimo ir panasaus i tave ir tavo vyra...Ir gerai, kad nepabijojai issakyti savo nuomones, juk tam ir esam cia, kad dalintumemes, padetume, pasidziaugtume kartu, pasitartume.

tongue.gif
Galbūt tu ir teisi. unsure.gif
o dėl to , kad žmogus turi savo nuomonę - tai gerai smile.gif ir kad ir kokia ji būtų - ji yra nuomonė ir įžeisti neturėtų biggrin.gif visi mes kitokie, ir mastom kitaip, tad manes niekas nestebina biggrin.gif
ir del linkėjimų susidraugauti.... nestuke.gif biggrin.gif mes nesimušame biggrin.gif , na bet kai pradėsim - tai bus vienpusis mūšis iš pilviuko glūdumų blink.gif tada aš atsiimsiu už kiekvieną mintį ir žodį blink.gif
tik tada tikriausia nustosiu taip šnekėti (tikiuosi ir galvoti) biggrin.gif
Ačiū tau, Burbulyti biggrin.gif už gerą žodį biggrin.gif iki biggrin.gif

Atsakyti