nereikia pergyventi , kad nejauti stipraus rysio su savo vaikeliu, psichologai sako, kad daznai pamilsti savo vaikuti tik paemus ji ant ranku.ir man taip buvo issigandau, kai isgirdau ,kad laukiuosi savo dvynuku, atrode, kad viskas baigta, sudie nerupestingas gyvenime
bet dabar jau pripratau prie tos minties ir labai laukiu savo mazyliu, nors man tik 22metai
(zinoma mano dideli nora juos pamatyti lemia ir tai, kad jau baisiai sunku du nesioti, nors nei mane pykino, nei kitu sunkumu nestumo metu nebuvo, taciau jau dabar jie pasidare tokie sunkus
)
viena minute galiu iki beprotybes didziuotis savo pilvu, nekreipdama demesio i visus negalavimus.. kita-jau bunu pikta ant viso pasaulio.. naturalus nuotaiku svyravimai
bet seip, man smagu nesiotis dukryte pilvelyje, tik, kad jau tas laukimas tarodo uzsitese iki amzinybes, niekaip nesulaukiu jos pasirodymo
sveikutės
ir aš noriu prie jūsų prisijungti
truputį pavydžiu jums tos geros būsenos, ko nepasakyčiau apie save
pykina, nugara ir jau "subine" skaudena, kad kartais iš lovos pasikelti negaliu, o dar tik 2 mėn su trupučiu
labai noriu, kad greičiau tas pilvukas pradėtų augti ir tie trys mėnesiai praeitų, gal ramiau žiūrėčiau į viską
o dar ir vyrui jau kantrybė baigesi su mano nuotaikų kaita, o man visiškai dzin "ant jo"
bet tikiuosi LABAI LABAI, kad viskas bus gerai ir su jūsų plepesiais čia ištversiu viską
ir aš noriu prie jūsų prisijungti
truputį pavydžiu jums tos geros būsenos, ko nepasakyčiau apie save
pykina, nugara ir jau "subine" skaudena, kad kartais iš lovos pasikelti negaliu, o dar tik 2 mėn su trupučiu
labai noriu, kad greičiau tas pilvukas pradėtų augti ir tie trys mėnesiai praeitų, gal ramiau žiūrėčiau į viską
bet tikiuosi LABAI LABAI, kad viskas bus gerai ir su jūsų plepesiais čia ištversiu viską
QUOTE(dera @ 2005 07 10, 16:45)
nereikia pergyventi , kad nejauti stipraus rysio su savo vaikeliu, psichologai sako, kad daznai pamilsti savo vaikuti tik paemus ji ant ranku.ir man taip buvo issigandau, kai isgirdau ,kad laukiuosi savo dvynuku, atrode, kad viskas baigta, sudie nerupestingas gyvenime
bet dabar jau pripratau prie tos minties ir labai laukiu savo mazyliu, nors man tik 22metai
(zinoma mano dideli nora juos pamatyti lemia ir tai, kad jau baisiai sunku du nesioti, nors nei mane pykino, nei kitu sunkumu nestumo metu nebuvo, taciau jau dabar jie pasidare tokie sunkus
)
Man 30. Ir viskas taip pat, kaip pasakoji. Matyt, taip jau mes sutvertos...
QUOTE(liince @ 2005 07 04, 19:58)
Noriu paklausti vieno klausimelio,vis delto jus jau nestukes ir zinote kaip ten viskas darosi,klausimukas skamba taip,ar gali buti ,kad nestumo pacioj pradzioj paskaudena pilvuka,toks skausmas kaip pries pat menstruacijas,aciu uz atsakyma 
man tai buvo vienintelis simptomas del kurio pagalvojau, kad jau
Labai patinka būt nėščiaia, tik noriu, kad pilvuką greičiau visi pamatytų
Nepatikėsit, bet aš net geriau jaučiuosi būdama nėščia, nei įprastai. Šiaip man limpa visos bacilos, virusai, kokie tik gali būti. Nėštumo metu-ne. Ir plaukai nustoja riebaluotis, nei pykina, nėra strijų, net energijos daugiau. Vat ir dabar -aštuntas mėnuo, o ir keliaujam, ir dar darbuojuosi. Pasirodo būna ir taip.
Nors aišku nepatogumai -šonkaulius spardo, nuotaika kaitaliojasi, bet tai niekis.
o man jau atsibodo but
nor sjauciuos tikrai gerai... nei manes pykino, nei dabar dar kokie nepatogumai..uzknisa tik, kad nervu kamuolys nerealus, galiu apsizliumbt del nieko...
ir svarbiausia nieko negaliu padaryt...
kas man niekad nebuvo budinga...
laukiu lapkricio ir susitikimo su savo leliuku...zinau, kad bus nelengva, bet...
laukiu lapkricio ir susitikimo su savo leliuku...zinau, kad bus nelengva, bet...