Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Na man dar tik pradžia bet as labai laiminga kad nestuke.gif na kaip ir visos biggrin.gif Kol kas tik truputi pykina... O siaip labai laukiu kada jausiu mažiuko judesius ir bus pilvukas thumbup.gif

Na paskutiniais mėnesiais tai suprantu kan ne pyragai... g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaip užklydus @ 2006 04 11, 13:27)
Na, tikriausiai nesmagu/nesaugu/negražu pasakyti "man nepatinka būti nėščiai", nes juk nuolat visur taip gražiai spalvotai ir ant blizgančio popieriaus piešiamas nėštumas. Manau, kartais pasakoma "man patinka lauktis", dėl grynai psichologinių dalykų (žinojimo, kad būsi mama, savo vertės pajautimo, aplinkinių pagarbos ir pan.). Kartais taip sakoma dėl nesvietiško šios padėties dailinimo ir spalvinimo moterims skirtuose žurnaluose. O kartais paprasčiausia negali sakyti kitaip, nes piktos tetos gali paleisti liežuvius į darbą...

As irgi parasysiu "del atsvaros" biggrin.gif - ne, nepatiko buti nesciai. Taip, tai "negrazu", tiesiog eretiska biggrin.gif
Is pradziu buvo siaip negera, bet idomu, o nuo kokio ketvirto men. prasidejo nesibaigintis kosmaras - viena beda praeina, ateina kita. Pasigavau ziauria infekcija, ejo kazkoks pamiseliskas tyrimu ir echoskopiju maratonas, vaistu kursai, paskui vel prasidejo kitos sveikatos bedos, o dar tas didziulis pilvas ir beveik 9 men. svaigusi galva - na tiesiog kosmosas blink.gif Ir taip do pobednovo, finale net pagreitinto - neislaukem 9 deneliu iki termino. Vaikiukas gime visai sveikas, aciu Dievui. Ir ta diena menu kaip didziausia svente, panasiai, lyg kas butu isleides is kalejimo. Is dziaugsmo ir euforijos po to neuzmigau visa nakti - negi jau? Paskui nestumo nepasigedau ne vienos akimirkos.
Dabar, nors ir labai sunku, nors nebesijauciu savo kuno kaline - sukuosi, tvarkausi, dingo tas nelemtas galvos svaigulys. Ismiegojus 4 valandas esu darbingesne, nei nestumo metu ismiegojus 10.
Aisku, smagu, jeigu nestumu galima dziaugtis ir jis neissviedzia taves is iprasto gyvenimo kaip i negyvenama sala. Man buvo kitaip. Kazkiek jauciau ta saves "pakilusia verte" - na, kad be visu kitu pasiekimu dar busiu ir mama, bus daugiau ivairoves, spalvingumo, bet as ta "buvima mama" siejau ir siesiu ne su nestumu, o su jau "gatavo" vaikiuko turejimu wub.gif Ir buti mama realiai, o ne nesiotis kazi ka dar nepazistamo pilvelyje, yra visai, visai kitaip... ax.gif
Atsakyti
Na, va - jau galiu nebegalvot, kad aš čia viena nuo savo nėščios padėties nesvaigstanti ateivė karsta.gif
vemt, beje, nevemiu - tiek pirmą, tiek antrą kartą, bet iš laimės nelaigau - žliumbiu toliau nei matau (dažniausiai). Savęs baisiai gaila. Jei ką - abu nėštumai planuoti wacko.gif
Atsakyti
Man labai patinka smile.gif
Bent jau kol kas, kol savijauta gera, o kaip bus paskutiniais menesiais - matysim biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku jei nestumas nepatogumu nekelia gali buti labai laiminga,bet kuomet vemi,bloga nezinai ko nori ar atvirksciai ,zinai ko nori ir valgai, valgai,valgai.......supranti ,kad veliau bus sakes,bet nieko negali padaryti,o dar tas pilvo skausmas nuo pat pirmos nestumo dienos(sako raumenys),o kur lakstymas i tualeta.Mane del to vyras siandien nuramino del kelimosi kelis kartus per nakti,sako:na,nieko jau baigi priprasti ir taip dar keleta meteliu.....
Siaubas,pagalvojau as doh.gif ,tai ar tai ir yra nestumo laime? Dziaugiuos,kad turesim leliuka,bet tas nestumas...... doh.gif
Atsakyti
Suprantama, kad lauktis nėra taip jau smagu, kai kankina ligos ar nemalonūs pojūčiai, nepatogumai, pykinimai ir t.t.
Mano nėštumas buvo turbūt lengvesnis. Šiek tiek pykino, bet nė karto nevėmiau, šiek tiek nerangi ir apvali buvau. ax.gif
Bet jaučiausi TOOOOOKIA laiminga, pakylėta, svarbi, ypatinga cool.gif Mama sakydavo, kad susireikšminau labai, o man pikta buvo, kad manęs nesupranta.
Gyventi buvo gera, ramu, jaučiau ypatingą vyro meilę ir dėmesį wub.gif
Todėl ir mintys apie anto vaikelio laukimąsi labai žavi.. bet dar palauksim manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiute @ 2006 04 11, 16:44)
Todėl ir mintys apie anto vaikelio laukimąsi labai žavi.. bet dar palauksim manau  biggrin.gif

Mane irgi žavėjo pirmas nėštumas. Deja, antras visai kitoks. Daug sunkesnis, nors nei su pirmu, nei dabar nepykino, bet jaučiuosi daug blogiau. Ypač paskutinius mėnesius, kai nieko negali normaliai padaryti. Kai paklausia kaip jaučiuosi, tai galiu atsakyti tvirtai: Jei tai būtų pirmas nėštumas, antram vaikui pasiryžčiau geriausiu atveju po 10 metų. Nu nepatogu nors tu ką.
Atsakyti
gal nuskambesiu kaip baisi egoiste, bet visiskai nepatinka schmoll.gif
pirmi menesiai siejasi su pastoviu vemimu, o paskui prasidejo storejimas, nugaros, sanariu skausmai verysad.gif visai man sita nepatinka. pasiilgstu normalios savo figuros, senuju geruju drabuzeliu, sporto ir t.t. tiesiog fiziskai jauciuosi visai nekaip. o kur dar nuotaiku kaita doh.gif pasidariau pikta, irzli...
jei gamtos butu lemta nesciai vaikscioti kokius tris menesius, gal taip ir nesiskusciau cia, bet beveik metus.
laukiu savo lelytes labai labai, tik vat pats tas nestumas - nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
As pritariu pupos nuomonei. Su pirmu nestumu viskas buvo labai gerai, net sakyciau nezinojau kas tas nestumas yra biggrin.gif Nes jokiu pykinimu ir kitu nemaloniu pozymiu nebuvo, tik tiek kad pilvas dideja nestuke.gif Taciau su antru visiskai kitaip ir pykino ir silpna ir visi pozymiai kurie tik gali buti nestuke.gif Manau, kad dabar atlaikau kruvi uz abu nestumus cool.gif Jeigu nestumai butu pasikeite vietomis, tai manau antro vaiko irgi dar 10 metu reiketu laukti blush2.gif
Atsakyti
Galiu pridurti ir as, kad nelabai dziaugiuosi blush2.gif savo nestuke.gif , nes jau jauciuosi, kaip kalejime, lyg tai buciau gavus tuos 9 men nelaisves. Esu savim tokia nepatenkinta, negaliu dirbti, judeti, daryti tai kas patinka. Tiesiog visa mano laisve suvarzyta. Na ir emociskai ne kaip jauciuosi gan daznai. Tiesa pasakius laukiu liepos galo kaip didziausio stebuklo.
Be to, kai mazylis pradeda spardytis, tai uzplusta neapsakomas dziaugsmas wub.gif !
Ir vis del to, nestumas galetu trukti bent jau per pus maziau tongue.gif .
Atsakyti
As tikrai galeciau pasakyti, kad man labai patiko buti nesciai thumbup.gif Labai greitai prabego tie 9 menesiukai... O siaip tai iki pat 9 menesiu dirbau, visur vaikstinejau ir nesijauciau nei nuskriausta, nei kazko netenkanti smile.gif Gal cia priklauso kaip jautiesi nestumo metu... as jauciausi labai gerai, tik kelis kartus mane pradzioje papykino ir viskas:) Taip pat manau labai daug kas priklauso nuo vyro, man vyras pastoviai kartodavo, kad as graziai atrodau, o tai tikrai daug ka reiskia smile.gif

Sekmes visoms laukiancoms savo stebukliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
galiu pasakyti kad man labai labai patika but nesciai thumbup.gif as jau galvoju apie antra leliuka lotuliukas.gif
Atsakyti