Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Visada galvojau,kad kai būsiu nestuke.gif ,tai būsiu ypatingai laiminga.bet realybė šiek tiek skiriasi:vargina pykinimas,tas šleikštulys nuolatos užknisa,dar reikia prisimint,kad reikia save pasaugot nuo lėkimo,bėgimo,nes vieną kartą užsimiršus taip prisilaksčiau,kad pilvą suskaudo. O visada buvau įpratus prie judraus gyvenimo budo,tai truputėlį sunkoka.
Atsakyti
QUOTE(june1 @ 2006 05 03, 20:12)
Visada galvojau,kad kai būsiu nestuke.gif ,tai būsiu ypatingai laiminga.bet realybė šiek tiek skiriasi:vargina pykinimas,tas šleikštulys nuolatos užknisa,dar reikia prisimint,kad reikia save pasaugot nuo lėkimo,bėgimo,nes vieną kartą užsimiršus taip prisilaksčiau,kad pilvą suskaudo. O visada buvau įpratus prie judraus gyvenimo budo,tai truputėlį sunkoka.

Sutinku su tavim smile.gif . Jog judrioms yra daug sunkiau. As taip pat pries nestuke.gif buvau labai aktyvi, nenustygstanti vietoj..... O dabar, nieko negaliu, nepajegiu, nes skauda strenos labai, greitai pavargstu. Na, bet dar 3 meneseliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir si pasauli isvys didysis stebuklas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Iš pradžių gal ir nieko neskaitant vėmimo poto praėjo jaučiausi neblogai bet jau dabar kai liko tik 2mėn.tai jau doh.gif nerangi nugara gelia jautiesi kaip invalidas jau tik lauki kada galėsi lakstyti aplink savo mažyli wub.gif jau nesulaukiu.Dabarė jau pat sunkiausias laikas gerai kad vyras padeda biggrin.gif tai lengviau
Atsakyti
As dabar jauciuos,kaip pati laimingiausia mama visam pasauly wub.gif Tokia ypatinga,tokia grazi.Aisku negrazu girtis blush2.gif ,bet as jauciuosi nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti
na as jauciausi grazi ir laiminga gal iki kokio 5 men. poto buvo labai sunku, ir galiu pasakyti kad man malonumas buvo tik tuomet kai jausdavau savo mazyle dukstant pilvelyje. biggrin.gif sekmes nestukes biggrin.gif
Atsakyti
Nesijaučiu nei labai graži, nei labai laiminga, nei kažkuo ypatinga. Tūkstančiai tokių vaikšto, dažniausiai ir tebūna gražios pačios sau (arba ne). Paprasčiausiai esu nėščia, tenka tai iškęsti.
Atsakyti
Kai laukiausi vis kokios bėdos kankindavo- išpradžių pykinimas, po to odos problemos, dar vėliau "sunkus" pilvas, nugaros skausmai, nejudrumas, kraujospūdis ir pan., bet vis tiek labai džiaugiaus kad esu nestuke.gif ir manyje gyvena soske.gif , kai jau pagimdžiau, prasidėjo bemiegės naktys ir aš su malonumu prisimindavau kai mano mažulė tyliai spardės manyje ir taip garsiai savo nepasitenkinimo nereiškėwub.gif Jaučiu nostalgiją ir sentimentus tam laikotarpiui smile.gif Svajoju dar kartą tai patirt, bet dar ne laikas schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš labai laiminga thumbup.gif Gerai jaučiuosi, bent kol kas ax.gif , gražiai atrodau tongue.gif ,tik biški svorio per daug - +9 kg doh.gif Bet vistiek laiminga, kai leliukas spardosi, kai pilvelis kilnojasi wub.gif Myliu jį jau dabar wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Iš pradžių kai sužinojau labai laimingi abu buvom, po 7 savaitės prasidėjo aukos dievams, tai malonumas blink.gif .
Apie 4 mėnėsį, jaučiausi įpatinga, graži ir laiminga. Dabar jau tik įpatinga, graži nebelabai lotuliukas.gif . Jei ne nugaros skausmai, tai nestuke.gif -jausmas ir būsena thumbup.gif .
Atsakyti
O as nesu is tu laiminguju nestuke.gif blush2.gif Nors manes nepykino ir siaip neblogai jauciuosi, bet labai laukiu kada si bukle baigsis.Palaima tik suteikia zinojimas kad nesioji stebukla po sirdele, o siaip jauciuosi labai nerangi, stora, negrazi ir nemanau kad pasikeis si nuomone schmoll.gif Yra moterys kurios megaujasi kienkviena nestumo dienele, o as is tu kurios nejaucia jokios palaimos blush2.gif
Atsakyti
Tai kas tie spuogai ir nugaros skausmai,kai vaikas pirma zvilgsni tau dovanoja,kai tau sako mama,apkabina ir myli tave tokia kokia tu esi cray.gif wub.gif .net pati susigraudinau.Taip kad dziaugiuosi kiekviena akimirka ir nestumo ir paskiau motinystes.Ir dekoju Dievui kiekviena dienele,kad man suteike toki dziaugsma patirti. nestuke.gif

Mes esam ypatingos,tai kas kad musu tukstanciai vaiksto tokiu.Ar jus isivaizduojat kaip jumyse gyvybe spurda?
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 05 04, 20:56)
Tai kas tie spuogai ir nugaros skausmai,kai vaikas pirma zvilgsni tau dovanoja,kai tau sako mama,apkabina ir myli tave tokia kokia tu esi  cray.gif  wub.gif .net pati susigraudinau.Taip kad dziaugiuosi kiekviena akimirka ir nestumo ir paskiau motinystes.Ir dekoju Dievui kiekviena dienele,kad man suteike toki dziaugsma patirti. nestuke.gif

Mes esam ypatingos,tai kas kad musu tukstanciai vaiksto tokiu.Ar jus isivaizduojat kaip jumyse gyvybe spurda?

Labai graziai pasakyta thumbup.gif Sutinku visu 100% wub.gif
Atsakyti