Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Man irgi labai patiko jausti savyje augant savo dukryte, patiko kai seimos nariai manim be galo rupinosi.
Taciau kartais kazkodel nejaukiai jausdavausi kai praeiviai smalsiai ziuredavo i mano pilvuka ir kartais kojytes tindavo, bet tai nulis pries mano dziaugsma, kad netrukus pamatysiu savo kudikeli wub.gif
Atsakyti
man patiko. ir tas demesys, elgimasis su nestuke (ypac vyru)- toks keistas ir fainas jausmas smile.gif tik kad tas laikas kazkaip labai greit praejo...
Atsakyti
nors po biski vis sunkiau darosi, bet patinka:)
Atsakyti
Man patinka buti nesciai nestuke.gif biggrin.gif Valgai ka nori ir kada nori, visi tave lepina, visko siulo (gal to gal ano) ir t.t....
Su pirmu nestumu to nesupratau, nes baiminausi kad esu stora ir negrazi, galvojau kaip cia reiks numesti ta svori kuri priaugau, bijojau kad neatsirastu striju...
o va dabar kazkaip kitaip jauciuosiu, nes zinau, kad jau esu paskutini karta nestuke.gif , todel stengiuosiu megautis kiekviena diena. Tuo labiau, kad manes niekada nepykino, nebuvo silpna ir panasiai. Atrodau tiesiog puikiai, ir didziuojuosiu savo vis didejanciu pilvuku.
Ir siaip man nescios moterys labai grazios visada buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dela @ 2006 08 09, 11:40)
.........tik kad tas laikas kazkaip labai greit praejo...

acha, siaubas, kaip greitai laikas bega.... jau puse nestumo, o net nepastebejau kaip greitai praejo, atrodo ka tik pastojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nėščia būti patinka smile.gif Jautiesi su pilveliu ypatinga tarp visų, o dar kai sveikatėlė gera, tai visai smagu. Daug laiko galima skirti sau, savo pomėgiams ir leliuko laukti. Ir pilvelį smagu paglostyti bei pakalbinti jo gyventoją, kuris vis spardosi smile.gif Vyras taip pat džiaugiasi, jam nėščios moterys pačios gražiausios nestuke.gif
Atsakyti
Man ir patinka buti nescia, bet ir kartu laukiukada ateis tas laikas kai galesiu savo vaikuti prie saves prigalust. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man patinka, liko tik nestuke.gif menesiukas, bet man neatrodo tai ilgai, ypac faina paskutiniais menesiais, pradzia sunki tikrai, bet nuo 5to menesio viskas taip puiku, svarbu nepriaugti daug svorio, kad nebutu sunku ir telieka tik dziaugtis ir didziuotis thumbup.gif
Atsakyti
man pats nuostabiausia jausmas buti nestuke.gif , nes jauciu savo maziuka, tuos maziukus spyriukus, kaip jis ten duodasi pilvelyje wub.gif , manau tai yra fainiausia per visa nestuma, o ne tai, kad galiu viska valgyti ka noriu (ir taip valgau tongue.gif ), kad mane lepina ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi labai gera būti nėščiai, tik dabar jau labai sunku, o pats gražiausias ir lengviausias nėštumo laikotarpis nuo 20 iki 30 savaitės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2006 10 09, 16:37)
Man irgi labai gera būti nėščiai, tik dabar jau labai sunku, o pats gražiausias ir lengviausias nėštumo laikotarpis nuo 20 iki 30 savaitės wub.gif

Sutinku.Dabar jau daros sunkiau, bet reik pakentet greit savo vaikucius soske.gif jau turesim salia ir su nostalgija prisiminsim nestumo akimirkas cray.gif 2.gif
Atsakyti
man ir labai faina būti neščiai, pradžia buvo labai lengva ir nevarginanati, tikiuos taip ir toliau bus, o mažiuko judesiukai tai kažkas fantastiško wub.gif
Atsakyti