Taciau kartais kazkodel nejaukiai jausdavausi kai praeiviai smalsiai ziuredavo i mano pilvuka ir kartais kojytes tindavo, bet tai nulis pries mano dziaugsma, kad netrukus pamatysiu savo kudikeli
Man irgi labai patiko jausti savyje augant savo dukryte, patiko kai seimos nariai manim be galo rupinosi.
Taciau kartais kazkodel nejaukiai jausdavausi kai praeiviai smalsiai ziuredavo i mano pilvuka ir kartais kojytes tindavo, bet tai nulis pries mano dziaugsma, kad netrukus pamatysiu savo kudikeli
man patiko. ir tas demesys, elgimasis su nestuke (ypac vyru)- toks keistas ir fainas jausmas
tik kad tas laikas kazkaip labai greit praejo...
Man patinka buti nesciai
Valgai ka nori ir kada nori, visi tave lepina, visko siulo (gal to gal ano) ir t.t....
Su pirmu nestumu to nesupratau, nes baiminausi kad esu stora ir negrazi, galvojau kaip cia reiks numesti ta svori kuri priaugau, bijojau kad neatsirastu striju...
o va dabar kazkaip kitaip jauciuosiu, nes zinau, kad jau esu paskutini karta
, todel stengiuosiu megautis kiekviena diena. Tuo labiau, kad manes niekada nepykino, nebuvo silpna ir panasiai. Atrodau tiesiog puikiai, ir didziuojuosiu savo vis didejanciu pilvuku.
Ir siaip man nescios moterys labai grazios visada buvo
Su pirmu nestumu to nesupratau, nes baiminausi kad esu stora ir negrazi, galvojau kaip cia reiks numesti ta svori kuri priaugau, bijojau kad neatsirastu striju...
o va dabar kazkaip kitaip jauciuosiu, nes zinau, kad jau esu paskutini karta
Ir siaip man nescios moterys labai grazios visada buvo
QUOTE(Dela @ 2006 08 09, 11:40)
.........tik kad tas laikas kazkaip labai greit praejo...
acha, siaubas, kaip greitai laikas bega.... jau puse nestumo, o net nepastebejau kaip greitai praejo, atrodo ka tik pastojau
Nėščia būti patinka
Jautiesi su pilveliu ypatinga tarp visų, o dar kai sveikatėlė gera, tai visai smagu. Daug laiko galima skirti sau, savo pomėgiams ir leliuko laukti. Ir pilvelį smagu paglostyti bei pakalbinti jo gyventoją, kuris vis spardosi
Vyras taip pat džiaugiasi, jam nėščios moterys pačios gražiausios
Man ir patinka buti nescia, bet ir kartu laukiukada ateis tas laikas kai galesiu savo vaikuti prie saves prigalust.
man pats nuostabiausia jausmas buti
, nes jauciu savo maziuka, tuos maziukus spyriukus, kaip jis ten duodasi pilvelyje
, manau tai yra fainiausia per visa nestuma, o ne tai, kad galiu viska valgyti ka noriu (ir taip valgau
), kad mane lepina ir pan.
Man irgi labai gera būti nėščiai, tik dabar jau labai sunku, o pats gražiausias ir lengviausias nėštumo laikotarpis nuo 20 iki 30 savaitės
QUOTE(lineva @ 2006 10 09, 16:37)
Man irgi labai gera būti nėščiai, tik dabar jau labai sunku, o pats gražiausias ir lengviausias nėštumo laikotarpis nuo 20 iki 30 savaitės 
Sutinku.Dabar jau daros sunkiau, bet reik pakentet greit savo vaikucius
man ir labai faina būti neščiai, pradžia buvo labai lengva ir nevarginanati, tikiuos taip ir toliau bus, o mažiuko judesiukai tai kažkas fantastiško