Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(Reniss @ 2006 10 10, 10:44)
mažiuko judesiukai tai kažkas fantastiško wub.gif

man turbut labai truks to wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 10 10, 14:27)
man turbut labai truks to  wub.gif

tai jau tikrai, thumbup.gif
Atsakyti
Ot dėl ko patiko būti nėščiai - dėl sekso. Kaip gyva tokių orgazmų nesu turėjusi! O šiaip jau - na, visos žinom, yra nepatogumų, bet šiaip jau - kai kada pasiilgstu savo didelio pilvo. Tikrai. Paglostau ir prisimenu, koks jis yra buvęs...
Atsakyti
QUOTE(Ritulyte @ 2006 10 14, 00:21)
Ot dėl ko patiko būti nėščiai - dėl sekso. Kaip gyva tokių orgazmų nesu turėjusi! O šiaip jau - na, visos žinom, yra nepatogumų, bet šiaip jau - kai kada pasiilgstu savo didelio pilvo. Tikrai. Paglostau ir prisimenu, koks jis yra buvęs...

Geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritulyte @ 2006 10 14, 01:21)
Ot dėl ko patiko būti nėščiai - dėl sekso. Kaip gyva tokių orgazmų nesu turėjusi!

Oho thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka lauktis, neziurint i kintanti svori, i nuotaiku svyravymus ar nugaros skausmus, ramina ta mintis kad greitai jau isvysiu savo mazyli... Man visai graziai atrodo besilaukanti moteris, jos augantis pilvukas!!!! begalo grazu.....
Atsakyti
O mums su orgazmais sunkiau blush2.gif Laukiuosi 28 svaite, pilvukas dideja ir vyras lovoje baisiai saugoti pradejo, toks svelnutis liko, kad mane net erzina g.gif Sako bijau leliui pakenkti, bet ar jam galiam pakenkti? Juk nieko nenormalaus nedarome doh.gif .... Esu pasimetusi verysad.gif .....
Atsakyti
QUOTE(Parazituke @ 2006 10 17, 12:13)
O mums su orgazmais sunkiau  blush2.gif  Laukiuosi 28 svaite, pilvukas dideja ir vyras lovoje baisiai saugoti pradejo, toks svelnutis liko, kad mane net erzina  g.gif  Sako bijau leliui pakenkti, bet ar jam galiam pakenkti? Juk nieko nenormalaus nedarome  doh.gif .... Esu pasimetusi  verysad.gif .....

suprask ir tu vyra, čia visai normalu, man ir pradėjo baisu darytis kad neužgauti mažylio, jie gi jau tokie dabar jautrus nuo 26 sav.
Atsakyti
oi kaip man patiko būti nėščiai thumbup.gif , na tik vat jau paskutinį mėnesį buvo sunku rolleyes.gif , bet jau kartais paiilgstu to pilvuko, tada buvo ramu paglostai paglostai ir faina taip, o vyras tai išvis kaip su porcelianine lėle elgėsi biggrin.gif
Atsakyti
Labai labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Parazituke @ 2006 10 17, 14:13)
O mums su orgazmais sunkiau  blush2.gif  Laukiuosi 28 svaite, pilvukas dideja ir vyras lovoje baisiai saugoti pradejo, toks svelnutis liko, kad mane net erzina

Ir be reikalo! Jei nori - valio! Naudokis, jei tik gali. Aš va šiuo laiku prisidžiaugiau kaip niekad. Apmaudu, bet dabar taip nebeišeina. Kažkaip... rutiniškai, tokio kaifo nebėra.
Atsakyti
Labai labai patinka!!! Jauciuosi tokia svarbi,o ypač,kai namiškiai šokinėja,kai kas nors man "ne taip".
Atsakyti