Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

tai priklauso nuo neščiosios savijautos ir pojučių.
Man buvo sunku su pirmu,bet esu labai laiminga ,kad ir vėl esu nestuke.gif
Atsakymas į temos klausima butų-TAIP 4u.gif
Atsakyti
Pirmus7menesius jauciausi nerealiai gerai,buvau aktyvi,nestorejau(tik pilvukas augo),na paskutiniai du man labai sunkus.. schmoll.gif Priaugau daug svorio,jauciuosi nerangi..Bet dukrytes labai labai laukiu nepaisant visko nestuke.gif
Atsakyti
man per nestuma viskas ejosi sklandziai thumbup.gif , nei pykino nei svorio daug priaugau, bet i veidrodi negalejau paziureti nu tokia sau negarzi atrodziau doh.gif
Atsakyti
Beabejo sunku yar buti nesciai tikrai daug problemu,bet kai pagalvoju ,kad mano pilvuke spurda mano vaikelis visi pykciai nurimsta ir pasidaro linksma,gera,dziugu...isties savijauta nors ir sunki,taciau dziugi,atsimenu kai praita savaite mano vaikelis labai jau judrus buvo,o kitom dienom toks judrus nebuvo lotuliukas.gif tai buvo labai liudna ir keista kad amno vaikas toks nejudrus...tiesiog yra dziugu kai zn kad pilvuke auga tavo vaikas nestuke.gif nestuke.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Jausmas thumbup.gif , bet kad kartais demesio truksta is kitu, pradejau velniukus blush2.gif rodyti ir nelaikyti liezuvelio uz dantu , nors reiketu doh.gif kartais..
Kolkas jauciuosi gerai, taigi nestuke.gif buti patinka ir labai miela kiekvienos dienos ryta zvilgtelti i veidrodeli mirksiukas.gif pilvukas vis auga, tai malonu wub.gif
Atsakyti
keistas jausmas apima, matant save su pilvuku. tik dabar, kai suejo 6 menuo, jau pripratau prie minties, kad turesim kudiki. iki to jauciausi kaip ateiviu bandomasis triuselis: idejo i mane kazka ir stebi, kas is to isaugs. bet apibendrinus visus jausmus, man patinka buti nesciai bigsmile.gif
Atsakyti
o man labai patinka buti nescia.... rolleyes.gif , jauciuosi labai gerai, labai dziaugiuosi savo pilvuku, glostau ir glostau ta apvalu grazu pilvuka, negaliu atsidziaugti kiekvienu spyriu, nors dabar kartais taip isiremia i sonkauli, kad net saldu darosi, bet vis tiek smagu, nes tai neapsakomas jausmas wub.gif , tikrai veliau man truks to pilvuko ir tu judesiuku, juk gyvenime tik kelis kartus busiu nescia (tiek prlanuojam wink.gif ) del to reikia dziaugtis kiekviena akimirka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 26, 15:21)
o man labai patinka buti nescia....  rolleyes.gif , jauciuosi labai gerai, labai dziaugiuosi savo pilvuku, glostau ir glostau ta apvalu grazu pilvuka, negaliu atsidziaugti kiekvienu spyriu, nors dabar kartais taip isiremia i sonkauli, kad net saldu darosi, bet vis tiek smagu, nes tai neapsakomas jausmas  wub.gif , tikrai veliau man truks to pilvuko ir tu judesiuku, juk gyvenime tik kelis kartus busiu nescia (tiek prlanuojam wink.gif ) del to reikia dziaugtis kiekviena akimirka wub.gif

as ir nuostabiai jauciuos thumbup.gif
glodtau, kalbu su pilveliu nestuke.gif
ir sau tooookia grazi esu, kokia nebuvau kai nenestejau dar biggrin.gif dabar pro veidrodi nepraeinu maikes nepakelus namie smile.gif o ne namie visad nuziuriu ar matos mano pasididziavimas smile.gif
Atsakyti
nestumas nera toks jau lengvas isgyvenimas.. buna dienu kai dziaugiuosi jog esu nescia, bet buna kai uzeina ir niuriu nuotaiku (tikrai ne del lelytes, daugiau del svorio pokyciu, isvaizdos, savijautos), bet kai nestumas jau ateina i pabaiga, tai galiu pasakyti, kad tikrai pasiilgsu pilvuko ir MAN PATINKA BUTI NESCIA wub.gif
Atsakyti
dziuagisuoi kad turesime vaikuti,nauja zmoguti,bet nestumas mane vargina su visomis tomis ligoninemis,pykinimais ir t.t
Atsakyti
Na neskaitant to,kad rytai siaubas,ir šiaip labai jautriai į maistą reguoju,ir ,kad valgau tokius dalykėlius ,kurių gyvenine negalvojau,kad valgysiu...viskas puiku,džiaugiuosi tuo ,ką turiu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolė @ 2006 12 07, 20:56)
Na neskaitant to,kad rytai siaubas,ir šiaip labai jautriai į maistą reguoju,ir ,kad valgau tokius dalykėlius ,kurių gyvenine negalvojau,kad valgysiu...viskas puiku,džiaugiuosi tuo ,ką turiu... wub.gif

turi dar daug grazaus laiko, tie pykinimai praeis mirksiukas.gif , o kai pajusi pirmus judesiukus tada tai jausmelis nerealus wub.gif

Linkiu grazaus ir lengvo nestumo mirksiukas.gif
Atsakyti