O as, tiesa pasakius, dar nelabai ir susigaudau, kas cia vyksta
kartais net pamirstu, kad laukiuos, imu kurt laisvamanes ateities planus, o tada bum - gi lialius pareina
kadangi fizine bukle puiki, judesiuku dar nesijaucia, tai taip ir isgaruoja
is galvos
tik tiek, kad kasdien i SM rupi ilyst ziniu pasisemt
QUOTE(hindy @ 2006 12 07, 23:37)
O as, tiesa pasakius, dar nelabai ir susigaudau, kas cia vyksta
QUOTE(Ritulyte @ 2006 12 07, 22:49)
Na kol kas mano organizmas neleidžia pamiršti kad aš laikiuosi. Pykina ryte, dieną ir vakare. Apvalią parą, taigi kol kas nepatinka būti neščia, bet tikiuosi, kad šiam periodui praėjus savo pilvuku džiaugsiuosi labiau nei kad ir per visus negalavimus džiaugiuosi.
su pirmu nestumu jauciaus super
ziuresim kaip bus su siuo
Man tai pirmas nestumas. jau septintas menuo, pirmuosius menesius, tai galima sakyti nelabai noreciau dar karta patirti, vien miegas ir tik miegas, o jau kvapai, tai atrodo uz kilometro viska uzuosdavau, ir ziauriausiai, kad dauguma kvapu erzino arba laabai erzino!!! O dabar jau visai nieko. Bet tiesa pasakius, tai visa laika isivaizdavau, kad nestukes kitaip jauciasi, ta prasme kazkaip labiau ypatingai. Bet vistiek noretusi, kad butu lengviau.
Nors paskutinem dienelem ypac sunku, bet kaip gera, kad galejau pajusti ka reiskai buti
Kai jauti maziu spurdant pivelije. Kai paglostai pilvuka, oj is bum ir atsako tau
O man dar tik pradzia, tai kol kas nekokia savijauta. Bet atsimenu per pirma nestuma, kai persoki per pirmas 7-8 savaites, gali versti kalnus
. O jausmas neispasakotas, ir visas nestumas prabego kaip viena minute. dabar net neitikitina, kad cia as nescia buvau.
Sveikos! Kai sužinojau, kad laukiuosi, labai apisdžiaugiau, jau norėjau bėgti ir visiems pasakoti apie savo laimę, bet ginekologė man pasiūlė kiek palaukti, na iki tos lemtingos 12 nėštumo savaitės. Aš iš pradžių neįsikirtau - kodėl? Šiaip ar taip jokiais nužiūrėjimais netikiu. Tai kaip jau suprantat čia dėl persileidimo pavojaus, kuris didžiausias pirmas 12 sav. Ir žinokit nuo tada mano džiaugsmą kaip vėjas nupūtė. Tik ir galvoju, kaip čia man saugotis, ko galima, ko negalima, kaip čia nesusirgti gripu ir kitokias nesąmones. Manau, kad atsipalaiduosiu tik ta 12 savaitėle... o dabar dar tik 4 savaitė. Siaubas. Kaip išlaukt tuos 2 mėnėsius???
QUOTE(Lilajar @ 2006 12 22, 14:52)
O man dar tik pradzia, tai kol kas nekokia savijauta. Bet atsimenu per pirma nestuma, kai persoki per pirmas 7-8 savaites, gali versti kalnus
. O jausmas neispasakotas, ir visas nestumas prabego kaip viena minute. dabar net neitikitina, kad cia as nescia buvau.
Varge kaip gerai butu,kad persokus tas 8 sav.viskas praeitu. Mums dabar 9 sav. bet mano kleckas kazko nedraugauja su mamos skrandziu ir jos savijauta
o va as kazkaip dziaugiuosi nestumu, vis ziuriu i didejanti pilvuza
kakzaip pradzioje buvo pykinimai ir visa kita, net manes tai labai nenervavo, tiesiog dziaugiuosi kad turiusiu stebukliuka