Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Nors as su pilveliu atsiveikinau pries pora menesiu, jau liudziu verysad.gif Atrodo galeciau visa amzinybe but nescia thumbup.gif Tiek energijos suteikia ta busena... Iki pat pabaigos sportavau, spalio menesi dar po jura braidziojau bigsmile.gif Tiek daug idomios veiklos su nestukem turejom... O kai gime vaikutis, labiausiai pasiilgdavau pilvuko. Pirma menesi praverkiau is to ilgesio. Vyras jau pries gimdyma sake, kai pasiilgsi galesim pakartot ax.gif Bet pilvukas ir lieka pilvuku, o dabar reikia dziaugtis vaikeliu ir bemiegem naktim doh.gif Kai issimiegosim po pirmo, tada bus galima pagalvot ir apie antra rolleyes.gif O nescia noriu but dar ir dar....
Atsakyti
As tai labai ypatingai jauciuosi biggrin.gif gal del to kad su manim tiek seima, tiek vyras ir dauguma draugu elgiasi kaip su isskirtine, visaip nuolaidziauja ir lepina mirksiukas.gif as aisku del to ir nesiskundziu lotuliukas.gif ax.gif vyras jei galetu, tai turbut ant ranku nesiotu (jau nebepakelia manes doh.gif ) thumbup.gif
Atsakyti
Na,kai pajunti pirmuosius judesius,pirmoji echoskopija ir žinia ko laukiesi tai nuostabiausi dalykai neštumo metu thumbup.gif .Bet man būti nestuke.gif nepatiko.Gal del to,kad visą tą laiką labai prasta sveikata buvo verysad.gif .Bet viskas pasimiršta kai žinai,kad greitai mus aplankys mažytis džiaugsmelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aš tai labai puikiai jaučiuosi būdama nėščia, ir jei tokie nėštumai, tai 10 galėčiau išnešioti...aišku, nežinau, ką po gimdymo sakysiu tongue.gif bet šiaip, kažkoks ypatingas jausmas ta gyvybė tavyje, suvoki, kad auga, vystosi. smagu, o kai spardosi ir reaguoja į pakutenimus išvis smagu.]
Žodžiu, nėštumas man labai puiki būsena drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi labai dziaugiuosi. Su lyg kiekviena diena daraus vis laimingesne, kai matau vis didejanti pilvuka nestuke.gif Judesiuku dar nejauciu, bet vis pasisneku su maziuku, papasakoju, kaip siam pasaulyje smagu, kiek cia idomybiu... Papasakoju apie saule ir menuli, apie geles, apie apserksnijusius langus smile.gif, apie gyvunelius, kokiu yra ir visi skirtingi... ir kiek ivairiausiu reiskiniu gamtoj, kuriu visu nenupasakosiu, bet butinai viska parodysiu kai ateisi i si pasauli smile.gif Papasakoju, kaip mes visi jo laukiam, ir tevelis, ir mociutes, ir diedukai, ir tetos bei dedes, o ypac as - tavo mamyte smile.gif Kai pastojau, supratau, kad tai yra pats didziausias mano gyvenime stebuklas ir niekada dar nebuvau tokia laiminga smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
oj ne schmoll.gif , jau per šį nėštumą tai jaučiuosi toookia nelaiminga, sunku, griūnu, alpstu, silpna, nervuota. visos pasaulio blogybės. visos ligos išlindo. vaistus ištisai geriu, tai nuo skrandžio, tai nuo stuburo, tai nuo galvos ph34r.gif . jau tokia lepšė pasidariau. visai. tik tiek dar, kad nebaisi sau atrodau, tai išvis būčiau dar ir morališkai sugniuždyta. su pirmais vaikais taip nebuvo. dabar tai, kad tik greičiau tas vaikutis gimtų. labai man ilgai tempiasi šitas nėštumas 2.gif huh.gif
Atsakyti
Nuostabus, nepakartojamas jausmas smile.gif , kintančio kūno pažinimas... rolleyes.gif Savijauta kol kas negaliu skūstis, tačiau pasigestu to, ko negali daryti nėščioji -aktyviai sportuoti, keliauti... Tačiau , manau, kad verta kai ko atsisakyti, kad vėliau patirtume kitą jausmą - motinystės... smile.gif
Atsakyti
Ar patinka buti nescia? g.gif g.gif Labiau patinka buti ne nescia thumbup.gif
Atsakyti
Buti nescia-nepatinka smile.gif
Atsakyti
O man na nežinau nelabai patiko but nėščiai. Šiaip viskas buvo gerai, jokių blogybių nebuvo, bet pilvas man maišė ir atrodžiau pati sau nekaip. Į kitas nėščias pasižiūriu ir tada pasižiūrėdavau gražu be galo biggrin.gif biggrin.gif . Tik nepagalvokit, kad vaiko nelaukiau ar panašiai, labai jo laukiau ir tuo be galo džiaugiausi. Tikriausiai mano akimis žiūrint į save man netiko ta pilvo forma. Nes pilvas buvo, na toks keistas, net nelabai matės, kad aš nėščia, atrodžiau šiaip storulė ir tiek. Jei kaimynai apie mano nėštumą sužinojo, tik kai pamatė einant į lauką su vaiku, tai galit įsivaizduot, kad atrodžiau ne neščia , o tiesiog stora.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As dievinu sita jausmeli, NUOSTABU. Visi priziuri, visu demesys ypatingas, o ir as pati jauciuosi kaip primadona! Daug skaitau daug domiuosi apie nestuma, bendrvima su vaisiumi, su juo kalbu, ji isivaizduoju, skaitau pasakas, klausausi lopsines, glostau, aiskinu dalykus kurie vyksta aplink mane. NA neapsakomai idomu. Gal dar smagu kad to vrgelio dar nera, tai tik svajones ir laukimas, bet butent tai mane ir zavi. ESU LABAI LAIMINGA!!!!!!!
JAuciu irgi ilgesiuos pilvuko!
Atsakyti
Būti nėščia tikrai patinka, ir labai džiaugiuosi, kad nėra didelio tupinėjimo ir šokinėjimo aplink mane thumbup.gif nepakenčiu cackinimo, tokie dalykai erzina mad.gif
Šiaip būsena ypatinga smile.gif tik galėtų nebūti visokių rėmens graužimų, strėnų ir kirkšnių skaudėjimo ir pan.
Atsakyti