Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Is pradziu ir as labai dziaugiausi nestuke.gif o dabar jau norisi kad greiciau laikas ateitu gimdyt,nes aju atsibodo pastoviai skausmai,nemiga,rukstys,laukiu nesulaukiu kol gimdysiu ax.gif
Atsakyti
Labai patinka.Zinoma visko buna,bet nuotaika ir savijauta tiesiog nepakartojama.Juokingiausia buna,kai kas nors paklausia"Kaip jautiesi?" ir isgirde atsakyma "Gerai,kaip niekada lig siol",taip nustemba blink.gif ,kad griuk is juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
o man patinka but nesciai blush2.gif
laukiu nesulaukiu kada nusivilkiu visas striukes ir atkisiu pupsanti pilvuka smile.gif
Atsakyti
as dar nezianu, dar pati sunkiai suvokiu kad esu nestuke.gif man dar tik 7 sav., na gal kai apsakysim seneliam(sestad.) ir seimai, draugams, gal kitaip jausiuos...
kazkaip labiausiai nesmagu darbe pasakyt
\ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuka @ 2007 03 08, 17:28)
as dar nezianu, dar pati sunkiai suvokiu kad esu  nestuke.gif  man dar tik 7 sav., na gal kai apsakysim seneliam(sestad.) ir seimai, draugams, gal kitaip jausiuos...
\ doh.gif

Man jau 21 sav. nestuke.gif , ir patikek, tuo sunku buvo patiketi, kartais ir dabar uzsimirstu biggrin.gif . O del darbo nesijaudink,neturi buti del nestumo nesmagu. Tai juk dziaugsmas ir juo dziaugiasi visi thumbup.gif , na bent jau man taip buvo tiek seimoje,tiek darbe, visi ir visada lepina thumbup.gif . Sekmytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuka @ 2007 03 08, 18:28)
as dar nezianu, dar pati sunkiai suvokiu kad esu  nestuke.gif  man dar tik 7 sav., na gal kai apsakysim seneliam(sestad.) ir seimai, draugams, gal kitaip jausiuos...
\ doh.gif

seimai, tevams suprantu kad reik pasakyt...bet del draugu gal dar truputi palaukit, bent iki 12sav smile.gif prietarai tokie, kad negerai apsidziaugt ankstyvame nestume smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai keista, kad pilvelis jau pūpso... ax.gif O ir padundena man lotuliukas.gif
Atsakyti
Būti nėščiai man labai patiko thumbup.gif Žinoma neskaitant pykinimo ar paskutinio trimestro džiaugsmų, kai tinsta kojos, jautiesi kaip tankas ir vos pajudi.....Bet vistiek jausti savo pupa po širdim man buvo nerealu wub.gif , kaip ir jums visoms neabejoju mirksiukas.gif Gale jau norėjau kuo greičiau pagimdyti, nes ir išvarginta buvau nėštumo ir lėlytę norėjosi greičiau pamatyti wub.gif O dabar vėl pasiilgstu pūpsinčio "banguojančio" pilvelio, to laukimo ir spėlionių kas ten, koks jis bus... Kai pamatau nėštukę ir pačiai norisi vėl tokia būti rolleyes.gif Na po kokių dviejų metukų tikiuosi vėl būti nestuke.gif Jei koks netyčiukas ankščiau nepasibels wub.gif lotuliukas.gif Sėkmės visoms nestuke.gif ir jų pilvukams 4u.gif
Atsakyti
As tai lb dziaugiusi budama nestuke.gif

Buciau ir buciau lotuliukas.gif
Nors jau arteja gimdymas ir nerealiai laukiu kada maziuka paimt galesiu i rankas bigsmile.gif

Bet jauciu po gimdymo pasiilgsiu pilvuko user posted image
Atsakyti
Na kai nustojo pykint ir atgavau jegas, tai ir tie pastuksenimai atsirado... tai nerealus jausmelis wub.gif
Atsakyti
Nuo pirmos nestumo dienos dziaugiausi budama nestuke.gif Nes jauciausi labai puikiai, nebuvo jokiu blogumu. bigsmile.gif
Atsakyti
O aš begalo pasiilgstu pilvuko 4u.gif ir dabar žiūriu filmukus apie vaikelio vystymąsi gimdutėje, pasiskaitinėju nėštukių pašnekesius....
Mano nėštumas buvo nelengvas, išlindo senos ligos, gulėjau dėl gresiančio priešlaikinio gimdymo, nuo 30 savaitės prtadėjau braškėti ir.... paskutiniai 2 mėnesiai beveik ant patalo, kad tik mažytė nelaiku neišbyrėtų blush2.gif sunku buvo, tikrai, bet vistiek man patiko- laikyti pilvuką ant pilvo, jausti kaip kažkas mane apspardo, patiko lankstyti tuos mažus vaikiškus drabuižėlius, patiko, kad smalsuoliai mane apžiūrėdavo (ne tiek daug nėštukių ir yra), patiko kai vyras bučiavo pilvelį...viskas patiko- tiek to...patiko ir tie skausmai, ašaros...nes visa tai be galo prasminga wub.gif

man sunkiau pagimdžius buvo, nes mažytė nerami buvo...o dabar jau ūgtelėjo, tai labai energinga, super aktyvi, tikras vijurkas....užtat manau, su antru vaikeliu palūkėsim mirksiukas.gif
Atsakyti