Is pradziu ir as labai dziaugiausi
o dabar jau norisi kad greiciau laikas ateitu gimdyt,nes aju atsibodo pastoviai skausmai,nemiga,rukstys,laukiu nesulaukiu kol gimdysiu
Labai patinka.Zinoma visko buna,bet nuotaika ir savijauta tiesiog nepakartojama.Juokingiausia buna,kai kas nors paklausia"Kaip jautiesi?" ir isgirde atsakyma "Gerai,kaip niekada lig siol",taip nustemba
,kad griuk is juoko
o man patinka but nesciai
laukiu nesulaukiu kada nusivilkiu visas striukes ir atkisiu pupsanti pilvuka
laukiu nesulaukiu kada nusivilkiu visas striukes ir atkisiu pupsanti pilvuka
as dar nezianu, dar pati sunkiai suvokiu kad esu
man dar tik 7 sav., na gal kai apsakysim seneliam(sestad.) ir seimai, draugams, gal kitaip jausiuos...
kazkaip labiausiai nesmagu darbe pasakyt
\
\
QUOTE(jujuka @ 2007 03 08, 17:28)
man dar tik 7 sav., na gal kai apsakysim seneliam(sestad.) ir seimai, draugams, gal kitaip jausiuos...
\
\
Man jau 21 sav.
QUOTE(jujuka @ 2007 03 08, 18:28)
\
\
seimai, tevams suprantu kad reik pasakyt...bet del draugu gal dar truputi palaukit, bent iki 12sav
Man irgi labai keista, kad pilvelis jau pūpso...
O ir padundena man
Būti nėščiai man labai patiko
Žinoma neskaitant pykinimo ar paskutinio trimestro džiaugsmų, kai tinsta kojos, jautiesi kaip tankas ir vos pajudi.....Bet vistiek jausti savo pupa po širdim man buvo nerealu
, kaip ir jums visoms neabejoju
Gale jau norėjau kuo greičiau pagimdyti, nes ir išvarginta buvau nėštumo ir lėlytę norėjosi greičiau pamatyti
O dabar vėl pasiilgstu pūpsinčio "banguojančio" pilvelio, to laukimo ir spėlionių kas ten, koks jis bus... Kai pamatau nėštukę ir pačiai norisi vėl tokia būti
Na po kokių dviejų metukų tikiuosi vėl būti
Jei koks netyčiukas ankščiau nepasibels
Sėkmės visoms
ir jų pilvukams
As tai lb dziaugiusi budama
Buciau ir buciau
Nors jau arteja gimdymas ir nerealiai laukiu kada maziuka paimt galesiu i rankas
Bet jauciu po gimdymo pasiilgsiu pilvuko
Buciau ir buciau
Nors jau arteja gimdymas ir nerealiai laukiu kada maziuka paimt galesiu i rankas
Bet jauciu po gimdymo pasiilgsiu pilvuko
Na kai nustojo pykint ir atgavau jegas, tai ir tie pastuksenimai atsirado... tai nerealus jausmelis
O aš begalo pasiilgstu pilvuko
ir dabar žiūriu filmukus apie vaikelio vystymąsi gimdutėje, pasiskaitinėju nėštukių pašnekesius....
Mano nėštumas buvo nelengvas, išlindo senos ligos, gulėjau dėl gresiančio priešlaikinio gimdymo, nuo 30 savaitės prtadėjau braškėti ir.... paskutiniai 2 mėnesiai beveik ant patalo, kad tik mažytė nelaiku neišbyrėtų
sunku buvo, tikrai, bet vistiek man patiko- laikyti pilvuką ant pilvo, jausti kaip kažkas mane apspardo, patiko lankstyti tuos mažus vaikiškus drabuižėlius, patiko, kad smalsuoliai mane apžiūrėdavo (ne tiek daug nėštukių ir yra), patiko kai vyras bučiavo pilvelį...viskas patiko- tiek to...patiko ir tie skausmai, ašaros...nes visa tai be galo prasminga
man sunkiau pagimdžius buvo, nes mažytė nerami buvo...o dabar jau ūgtelėjo, tai labai energinga, super aktyvi, tikras vijurkas....užtat manau, su antru vaikeliu palūkėsim
Mano nėštumas buvo nelengvas, išlindo senos ligos, gulėjau dėl gresiančio priešlaikinio gimdymo, nuo 30 savaitės prtadėjau braškėti ir.... paskutiniai 2 mėnesiai beveik ant patalo, kad tik mažytė nelaiku neišbyrėtų
man sunkiau pagimdžius buvo, nes mažytė nerami buvo...o dabar jau ūgtelėjo, tai labai energinga, super aktyvi, tikras vijurkas....užtat manau, su antru vaikeliu palūkėsim