Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(*Citra* @ 2007 03 11, 15:23)
Nuo pirmos nestumo dienos dziaugiausi budama  nestuke.gif  Nes jauciausi labai puikiai, nebuvo jokiu blogumu.  bigsmile.gif

man kad ir pykino, vistiek buvo gera zinot kad as nestuke.gif
o dabar kai viskas praeiti tie vemimai tai dar fainiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuneb @ 2004 10 03, 10:43)
aš taip pavydžiu toms, kurios džiaugiasi tuom, kad jos nėščos, gėrisi savo pilveliais...aš  nesugebu tuo džiaugtis, mane nervuoja tokia būklė, pykinimai pirmaisiai mėnesiais, po to paskutinais mėnesiais didelio pilvo nešiojimas...nuotaikų svyravimas.....net nupurto kai pagalvoji...

o man nėštumas - malonumas, bent jau kolkas ax.gif mums dar nėra daug savaitėlių, bet toks lengvas nestuke.gif , kad nieko nejaučiu, tik odą beria spuogais, bet kai žirniukas laukiamas, tai ir tai ne bėda thumbup.gif
Atsakyti
o man ir patinka ir ne. patinka jaustis ypatingai, patinka galvoti , kad jau greit turesiu savo maziuka, bet nepatinka pastovus silpnumas, pykinimas ir nuotaiku kaita. Bet visgi nebedaug liko smile.gif
Atsakyti
As tai svaigstu kiekviena diena, nors mano zirniukui dar visai nedaug laiko. Ir savijauta nebloga, neskaitant pilvo nuolatinio maudimo rolleyes.gif
Atsakyti
As juciuosi ypatingai, labai laiminga kai jauciu stuksenimais vidaus, laiminga kai vyras priglunda prie pilvuko pasiklausyti tostuksenimo, laiminga kad greit busiu mama 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet nesciai buti man nepatinka schmoll.gif Iki 13sav. pykino nerealiai, veliau prasidejo nuovargis, nugaros, strenu skausmai, negaliu ilgai isedeti nuo padidejusio pilvuko spaudzia po krutine ilgai sedet, miegant neina rasti patogios padeties doh.gif Jau sapnuoju kaip pagimdau ir supuoju savo dziaugsma ant ranku thumbup.gif Be proto dziaugiuosi nesiodama ziurniuka po sirdim, bet labai laukiu kada jis gims biggrin.gif
Atsakyti
o man tai labai patinka buti nesciai ir kartais net specialiai atkisu pilvuka ir visiem parodau o dabar kai ateis silti orai tai nebereiks kailiniu ir striukiu tai galesiu visiem rodyti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 03 12, 21:22)
As tai svaigstu kiekviena diena, nors mano zirniukui dar visai nedaug laiko. Ir savijauta nebloga, neskaitant pilvo nuolatinio maudimo rolleyes.gif

tu pagerk magnio nuo tu maudimu... man ir maudena daznai, tai magnis labai padeda smile.gif
Atsakyti
Man tai labai patinka, jautiesi tokia ypatinga, kai tavyje toks stebukliukas (stebukliukai) bręsta. Aišku, yra visokių nemalonių dalykėlių, bet jie tikrai nublanksta, kai pagalvoji, kad tuoj tuoj susitiksi su savo išsvajotu ir mylimu 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2007 03 18, 13:13)
Man tai labai patinka, jautiesi tokia ypatinga, kai tavyje toks stebukliukas (stebukliukai) bręsta. Aišku, yra visokių nemalonių dalykėlių, bet jie tikrai nublanksta, kai pagalvoji, kad tuoj tuoj susitiksi su savo išsvajotu ir mylimu  2.gif

nu jo ir ragiukus saviskiui galima rodyt lotuliukas.gif blush2.gif ir ne tik saviskiui blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(laizanika @ 2007 03 12, 22:40)
As juciuosi ypatingai, labai laiminga kai jauciu stuksenimais vidaus, laiminga kai vyras priglunda prie pilvuko pasiklausyti tostuksenimo, laiminga kad greit busiu mama  4u.gif  4u.gif  4u.gif Bet nesciai buti man nepatinka  schmoll.gif Iki 13sav. pykino nerealiai, veliau prasidejo nuovargis, nugaros, strenu skausmai, negaliu ilgai isedeti nuo padidejusio pilvuko spaudzia po krutine ilgai sedet, miegant neina rasti patogios padeties  doh.gif Jau sapnuoju kaip pagimdau ir supuoju savo dziaugsma ant ranku  thumbup.gif  Be proto dziaugiuosi nesiodama ziurniuka po sirdim, bet labai laukiu kada jis gims  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo endnote: 21 kovo 2007 - 15:39
Patinka buti nesciai. :nestuke laikyti pilvuka apkabinus, glostyti ji, jausti kaip mazylis spardosi, kisa kojyte ar rankyte, jausti kaip pilvukas banguoja ir vykdo programa "suspardykim mamytes pilvuka" :D
Patinka, ir ne tik man, kai tetukas kalbasi su mazuoju pilvuko gyventoju, ji glosto, buciuoja, ar is ryto paprasciausiai apkabina...
buti nesciai - nepakartojamas ir neapsakomas dziaugsmas. :super
Atsakyti
Nu bet jeigu dar butu graziu , puosniu, madingu drabuzeliu nestukems, tai isvis kaip princese vaiksciociau smile.gif
Atsakyti