Kai laukiausi pimojo vaikelio, taip norejosi, kad tik kuo greiciau prabegtu tas laikas, skaiciavau savaites, dienas. O dabar as tiesiog megaujuosi nestumu ir niekur neskubu. Man taip gera jausti vyresniu vaiku laukima ir ta rupesti. Sunus vis atbega, apsikabina pilveli, buciuoja. Kazkaip tiek svelnumo ir demesio man atsirado, kad nesinori niekur labai ir skubeti.
As tai noriu, kad visas pasaulis zinotu kokia esu laiminga. Tik dar pilvelio gaila nesimato
QUOTE(philipuks @ 2007 04 01, 11:43)
As tai noriu, kad visas pasaulis zinotu kokia esu laiminga. Tik dar pilvelio gaila nesimato 
pasimatys nepergyvenk
man irgi nervas eme, kai po striuke nieko nesimatydavo ... vis galvojau kai ishsirengsiu pavasari tai atkisus specialiai pilva vaiksciosiu
bet va kai nusirengiau nebereikia nieko atkist
vakar su MB einam ir klausiu jo, sakau ar as atrodau
Su pirmu labai norejau storeti,auginti pilveli..o dabar jau tas apsunkina,noreciau kuo greiciau rezultato.Be to,ir pilvas greiciau auga,negaliu dukrytes nesioti...O paskutiniai menesiai is vis kosmaras 
Be viso to,aisku esu labai laiminga
Be viso to,aisku esu labai laiminga
man tai tikrai patinka būti nėščia
tik gal dabar kai jau nebetoli ta pabaiga, darosi truputį sunkiau, greičiau pavargstu, tai pasiilgstu ankstesnio ritmo, bet šiaip tai mėgaujuosi šia būsena. Smagu
Labai idomi busena... esu nescia jau 11 savaiciu, bet dar neisduodam paslapties nei draugam, nei giminem, laukiam Velyku, bus kaip ir dovana visiems
Tai va, rupinasi tik vyras, nes daugiau niekas ir nezino
pilvuko nesimato (ir dar koki menesi neturetu matytis), bet esu nepaprastai pakilios nuotaikos.. kelios drauges vis mazus vaikus sapnuoja, gal jau itaria. Siaip yra gera kol kas taip kaip yra - myleti ir saugoti savo mazyte paslapti. kazi, kaip viskas bus, kai visi suzinos..na siaip idomu
Man tai labai patinka nėščios moterys ir pati labai džiaugiausi abiem nėštumais ir pilvo neslėpiau po plačiais maišiniais rūbais - vaikščiojau pilvą aptempiančiais drabužiais, nes didžiavausi savo neštumais.
Ir buvo labai gera justi savyje tą vaikutį...
Ir buvo labai gera justi savyje tą vaikutį...
nu tikrai jau visos
taip grazu...
Šiuo laikotarpiu jaučiuosi tokia išskirtinė ir ypatinga
Patinka man ši būsena
KAi nėštumas yra maždaug tarp 14 ir 27 savaites, tai nėščia jaustis faina.
Bet dabar 27 sav. man tas jausmas jau pradeda atsibosti.
Visų pirma, jau sunku kvėpuoti. Visų antra - vargina didelis apetitas. Vakar vienu prisėdimu suvalgiau dešimt šokoladinių saldainių. Negalėjau susilaikyti
Trečia, kai pagalvoju, kad dar ilgai liko laukti, tai net kažkaip negera pasidaro.
Aišku, tas laikas greitai praeina, bet kai pilvas trukdo gyventi aktyviai, tai norisi,kad visa tai baigtusi.
Žodžiu, man nėštumas patinka, kol netrukdo gyventi. O taip nebūna
Bet dabar 27 sav. man tas jausmas jau pradeda atsibosti.
Visų pirma, jau sunku kvėpuoti. Visų antra - vargina didelis apetitas. Vakar vienu prisėdimu suvalgiau dešimt šokoladinių saldainių. Negalėjau susilaikyti
Trečia, kai pagalvoju, kad dar ilgai liko laukti, tai net kažkaip negera pasidaro.
Aišku, tas laikas greitai praeina, bet kai pilvas trukdo gyventi aktyviai, tai norisi,kad visa tai baigtusi.
Žodžiu, man nėštumas patinka, kol netrukdo gyventi. O taip nebūna
Noriu jusu
paklausti ar visada svaigsta galva ar tik pirmom savaitem
nes as pirmom savaitem blogai jauciuos galva sukas
Net ir nežinau. Iš vienos pusės - su dvyniais buvau, ir visą tiesiog priekin išvertė. Su pilvu problemų buvo - be bandažo net iš lovos nesikeldavau. Bet iš kitos - panos, tai tiesiog nepakartojama!! Einu, būdavo, gatve su savo dideliu nešuliu - visų žvilgsniai tik į mane! Gaila tik, kad nuo 7 mėn. aptemptų rūbų jau nebenešiojau - na kažkaip nepadoru pasidarė, supraskit. Bet šiaip jau - jaučiausi puikiai. Nevargino nei nugara, nei pykinimai. Tiesa, strijos atėjo, bet kur gi tu dėsiesi, su dviem vaikščiodama?