Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(Ritulyte @ 2007 04 05, 17:06)
Net ir nežinau. Iš vienos pusės - su dvyniais buvau, ir visą tiesiog priekin išvertė. Su pilvu problemų buvo - be bandažo net iš lovos nesikeldavau. Bet iš kitos - panos, tai tiesiog nepakartojama!! Einu, būdavo, gatve su savo dideliu nešuliu - visų žvilgsniai tik į mane! Gaila tik, kad nuo 7 mėn.  aptemptų rūbų jau nebenešiojau - na kažkaip nepadoru pasidarė, supraskit. Bet šiaip jau - jaučiausi puikiai. Nevargino nei nugara, nei pykinimai. Tiesa, strijos atėjo, bet kur gi tu dėsiesi, su dviem vaikščiodama?

Ritulyte, o kiek su dvyniais buvai priaugusi ir kelių savaitėlių pagimdei?
Atsakyti
Manau,kad naudinga pabuti nesciai.Kazkoks naujas gyvenimo etapas smile.gif Tada supranti ir uzjauti kitas nesciasias,nes pati nepabuvus nesuprasi esanciu.Faina,kad zinai,kad tavyje auga stebuklelis smile.gif Bet man asmeniskai,nelabai patinka buti nescia schmoll.gif Pastovus silpnumas,bloga busena,dusulys ir kiti nusiskundimai.Gerai,kad tai laikina.
Atsakyti
na neskaitant visokiu pykinimu nestumo pradzioje, nugaros skausmu, dusuliu, nemigos buti nescia yra smagu nestuke.gif vis tik kiekvienai linkeciau tai patirti kai mazas zmogiukas pilvelyje auga, spurda... wub.gif
Atsakyti
man tai nelabai patinka buti nestuke.gif
Atsakyti
sunkoka, bet jausmas nerealus, fantastika, kai jauti maziuka spurdanti, kai paimi uz kojytes, na cia jau velesniame nestume thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2007 04 05, 21:13)
Ritulyte, o kiek su dvyniais buvai priaugusi ir kelių savaitėlių pagimdei?

Priaugo man 21. Bet - turbūt trečdalis krūtinei biggrin.gif Nes šiaip jau aš "dviratis" esu smile.gif O pagimdžiau - kaip su vienu, minutė į minutę. Pačiu laiku - net stebėjosi visos aplinkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritulyte: 10 balandžio 2007 - 02:25
QUOTE(Ritulyte @ 2007 04 10, 02:22)
Priaugo man 21. Bet - turbūt trečdalis krūtinei biggrin.gif  Nes šiaip jau aš "dviratis" esu  smile.gif O pagimdžiau - kaip su vienu, minutė į minutę. Pačiu laiku - net stebėjosi visos aplinkui.

thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
as daznai prisimenu savo nestuke.gif , buvo nuostabu!!! manes nepykino, jokiu silpnumu, jokiu istinusiu koju, tik nuo 37-38 savaites buvo sunkiau i 4 auksta uzlipt, bet tai niekis palyginus su visu malonumu, kuri jauciau budama nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu baldzieju nuo aplinkiniu demesio blush2.gif per velykas tiek visi apziurinejo, klausinejo, zodziu mazu maziausiai galeciau nosi uzriest blush2.gif
Atsakyti
Man labai patiko būti nestuke.gif . Tikrai neapsakomas jausmas, kai žinai, kad tavyje naujas mažas žmogeliukas gyvena. wub.gif wub.gif wub.gif O artimųjų ir aplinkinių tokio dėmesio daugiau nesulauksi...Nuoatabu būti nestuke.gif !
Atsakyti
Kai laukiausi pirmagimės tai labai patiko būti nėštuke. Niekada nepykino ir niekas neskaudėjo. Laksčiau kaip ant sparnų rolleyes.gif Ir visai nesijautė man, kad didelis pilvas... tik dabar, kai pasižiūriu į nuotraukas, tai jetau koks didelis atrodo doh.gif

Dabar ir vėl laukiuosi, tik sužinojau ne per seniausiai (prieš porą dienų biggrin.gif ), tai labai džiaugiuosi ir tikiuosi, kad ir šis nėštumas bus lengvas, kaip pirmasis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 04 05, 20:40)
Manau,kad naudinga pabuti nesciai.Kazkoks naujas gyvenimo etapas smile.gif Tada supranti ir uzjauti kitas nesciasias,nes pati nepabuvus nesuprasi esanciu.Faina,kad zinai,kad tavyje auga stebuklelis smile.gif Bet man asmeniskai,nelabai patinka buti nescia schmoll.gif Pastovus silpnumas,bloga busena,dusulys ir kiti nusiskundimai.Gerai,kad tai laikina.

na nezinau, ar tikrai tas supratingumas ilgam islieka doh.gif uztenka vaziuoti su visuomeniniu transportu ir tada pamatai kiek tokiu ex-nestukiu tave supranta ir maloniai pasiulo vieta doh.gif man nepatinka nestumas tik tuo poziuriu, kad pradejau reikalaut is kitu siek tiek daugiau supratingumo - automatiskai didesne nusivylimo doze kasdien gaunu doh.gif o siaip liuks turet sparduka viduje thumbup.gif
Atsakyti