Mum dabar 28ta savaite. Jauciuosi
vis dar dirbu fizini darba ir jokiu problemu.
kartais kankina rugstys, bet as i tai didelio demesio nekreipiu, megaujuosi nestumu ir tiek
Lauktis mazylio yra pats didziausias stebuklas, na jo susilaukimas turbut dar didesnis bus
kartais kankina rugstys, bet as i tai didelio demesio nekreipiu, megaujuosi nestumu ir tiek
Labas busimos mamyte
As tai jau turiu ant ranku savo stebukleli,bet pilvuko labai pasiilgstu
QUOTE(ramuneb @ 2004 10 03, 05:13)
aš taip pavydžiu toms, kurios džiaugiasi tuom, kad jos nėščos, gėrisi savo pilveliais...aš nesugebu tuo džiaugtis, mane nervuoja tokia būklė, pykinimai pirmaisiai mėnesiais, po to paskutinais mėnesiais didelio pilvo nešiojimas...nuotaikų svyravimas.....net nupurto kai pagalvoji...
Papildyta:
QUOTE(ramuneb @ 2004 10 03, 05:13)
aš taip pavydžiu toms, kurios džiaugiasi tuom, kad jos nėščos, gėrisi savo pilveliais...aš nesugebu tuo džiaugtis, mane nervuoja tokia būklė, pykinimai pirmaisiai mėnesiais, po to paskutinais mėnesiais didelio pilvo nešiojimas...nuotaikų svyravimas.....net nupurto kai pagalvoji...
Aš tai džiaugiuosi, kad esu nėščia, nes vaikelis musų šeimoje yra labai laukiamas
QUOTE(jolituze @ 2007 05 06, 16:12)
Labas busimos mamyte
As tai jau turiu ant ranku savo stebukleli,bet pilvuko labai pasiilgstu 
Įsivaizduoju
Man patiko buti nestuke ypatinga per 2traji trimestra. Kada daug jegu ir pilvukas jau matytis pradejo. Tai visi lepina sokineje. Super
Na o dabar kai jau 37 savaites, jau pati labai noriu kad greiciau viskas baigtusi. labai sunku vaikscioti, miegoti. O ir lelyte jau labai noriu pamatyti ir supuoti ant ranku.
Man patinka būti
Jaučiuosi kažkokia ypatinga
Man patinka būti nėštukei, nepaisant buvusio stipraus pykinimo, dabar esančio nuovargio ir nejudrumo
, priaugusio svorio ir viso kūno ištinimo
Viska pamirštu, kai mano pilvelio gyventojas ima smarkiai judėti, kad net pilvelis banguoja
Jausmas vistik nepakartojamas...
Viska pamirštu, kai mano pilvelio gyventojas ima smarkiai judėti, kad net pilvelis banguoja
O man dar tik 6 savaites, tai negaliu pakesti dabartines savo busenos - pastoviai sleikstulys kankina, jegu 0, nuotaika keitaliojasi kas 5 min. Ir is vis, jauciuosi tooookia negalinga
Mes vaikiuko labai labai laukiam, tai tik ta mintis ir palaiko tonusa truputeli.
Gal zinot kokiu stebuklingu receptu kaip atgauti buvusi upa ir energija?
Mes vaikiuko labai labai laukiam, tai tik ta mintis ir palaiko tonusa truputeli.
QUOTE(Taya @ 2007 05 12, 15:55)
O man dar tik 6 savaites, tai negaliu pakesti dabartines savo busenos - pastoviai sleikstulys kankina, jegu 0, nuotaika keitaliojasi kas 5 min. Ir is vis, jauciuosi tooookia negalinga
Praeis pirmieji mėnesiai ir pasijusi daug geriau
QUOTE(agnita @ 2007 05 12, 16:32)
labai labai tikiuosi , kad taip ir bus.
Ka tik net marsiuka nuzliumbiau saviskiui ant peties, kad nebegaliu saves tokios negalingos pakesti
pasiilgau ir as
nes ziuredama nuotraukas pastebejau kad buvau zymei grazesne, simpatiskesne ypas akys svytejo
o savijauta buvo gera