Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Sveikos.Man dabar 22 savaites.Pirmasis mano niestumas ir turbut paskutinis.Nes man visai nepatinka buti niesciai.Visi tie negalavimai man tikras kosmaras.Nors pradzioja labai pykino ir vimde.O dabar skauda nugara.As skausmui ir negalavimams esu alergiska lotuliukas.gif doh.gif .Beto bijau gimdyti.Nors man 25 metai. blush2.gif .Sy pasigimdysiu o kitus vaikus jai noresiu tai is vaiku namu issinuomuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmaji nestuma man labai patiko buti nescia. O dabar kuo tolyn to maziau patinka.
Nes turiu pirma vaikuti neturinti dvieju metuku. Tai nori nenori reikia ir su ja pasitampyti. Tai i pilva pasiremia zaizdama, tai i lovyte is lovytes kilnoti. I vezimuka is vezimuko kilnoti doh.gif
Jauciuosi kaip dvigubai nescia.
Atsakyti
Man tai labai patinka but nescia nestuke.gif , nors nestumas sunkus ir ko toliau to sunkiau blush2.gif
kartais uzknisa naktimis lakstyt i tulika, o taip norisi miegot, bet ka jau padarysi kai leliukas is visu jegu spaudzia ant pusles, tada bunu labai pykta. bet pyktis greit praeina kai jis nestipriai spardosi 4u.gif
as tikrai negalvojau kad bus tai faina nesiuot savo vaikeli 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
As turiu 3 vaikus, nu nerealiai patikdavo buti nescia, jauciausi sau grazi ipatinga, noriu to jausmo dar.
Atsakyti
kazkada rasiau, kad visai nepatinka, nes tie visi negalavimai... nuo proto gali nusokt doh.gif o dabar kaifuoju, kai mano pupa iskisa kojyte arba rankyte ir taip aiskiai jauciu ja... wub.gif tada pasimirsta nugaros skausmai ir pilvo tempimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(djoka @ 2007 05 15, 16:58)
As turiu 3 vaikus, nu nerealiai patikdavo buti nescia, jauciausi sau grazi ipatinga, noriu to jausmo dar.

pritariu mirksiukas.gif vakar perziurejau savo nuotraukas ir pastebejau kad nestuke.gif metu jos tokios grazios
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2007 05 15, 14:24)
Pirmaji nestuma man labai patiko buti nescia. O dabar kuo tolyn to maziau patinka.
Nes turiu pirma vaikuti neturinti dvieju metuku. Tai nori nenori reikia ir su ja pasitampyti. Tai i pilva pasiremia zaizdama, tai i lovyte is lovytes kilnoti. I vezimuka is vezimuko kilnoti doh.gif
Jauciuosi  kaip dvigubai nescia.

Net juokas suėmė thumbup.gif .
Tokiu atveju aš kaip trigubai nėščia ax.gif lotuliukas.gif Pas mane dukrytei irgi tik du metukai už kelių dienų bus, o pilvuke dvi mažylės auga.
Bet man vis tiek patinka būti nestuke.gif , nors ir žymiai sunkiau dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nerealiai patinka buti nescia. Tik dirbti nebenoriu schmoll.gif Jauciuosi tokia ypatinga ax.gif
Atsakyti
Man tai siaubingai patiko buti nescia wub.gif Ir db su pavydu ziuriu i pilvelius, nes budama nescia gerai jauciausi,patikau sau, buvau grazi nestuke, mylejau auganti pilveli ir jo gyventoja wub.gif parduotuveje visi praleisdavo su issiputusiu pilvuzeliu biggrin.gif
Atsakyti
Manęs kadangi visai nepykina, o kiti požymiai pakenčiami, tai ištiesų labai gerai jaučiuos, labai laukiu, kada pradės labiau matytis pilvukas ir galėsiu juo didžiuotis, man visada būdavo labai gražios nėštukės, tai norisi pačiai tokia dabar būti blush2.gif , nusipirkti suknelių ir plevėsuoti smile.gif
Atsakyti
Bent jau man, tai visai nepatinka buti nesciai schmoll.gif . Tie pykinimai, nuotaiku kaita, mieguistumas erzina mane. Labai tikiuosi, kad su pirmu trimestru tai baigsis ir toliau galesiu dziaugtis nestumu, kaip daugelis is jusu. Skausmo as visai nebiijau ir man tai nebutu problema, kad tik greiciau tas pykinimas praeitu. schmoll.gif Atsibodo jau visokius dziuvesius valgyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2007 05 16, 10:37)
Net juokas suėmė thumbup.gif .
Tokiu atveju aš kaip trigubai nėščia ax.gif  lotuliukas.gif Pas mane dukrytei irgi tik du metukai už kelių dienų bus, o pilvuke dvi mažylės auga.
Bet man vis tiek patinka būti  nestuke.gif , nors ir žymiai sunkiau dabar mirksiukas.gif

Pritariu. Pati tai išgyvenau. Su porele - tikrai nelengva. Tiesa, mano vyrai buvo, tik ar lengviau - nežinau... smile.gif Bet, jei kas duotų dabar galimybę - tikrai kartočiau. Nes jausmas neapsakomas!!
Atsakyti