Sveikos.Man dabar 22 savaites.Pirmasis mano niestumas ir turbut paskutinis.Nes man visai nepatinka buti niesciai.Visi tie negalavimai man tikras kosmaras.Nors pradzioja labai pykino ir vimde.O dabar skauda nugara.As skausmui ir negalavimams esu alergiska
.Beto bijau gimdyti.Nors man 25 metai.
.Sy pasigimdysiu o kitus vaikus jai noresiu tai is vaiku namu issinuomuosiu
Pirmaji nestuma man labai patiko buti nescia. O dabar kuo tolyn to maziau patinka.
Nes turiu pirma vaikuti neturinti dvieju metuku. Tai nori nenori reikia ir su ja pasitampyti. Tai i pilva pasiremia zaizdama, tai i lovyte is lovytes kilnoti. I vezimuka is vezimuko kilnoti
Jauciuosi kaip dvigubai nescia.
Nes turiu pirma vaikuti neturinti dvieju metuku. Tai nori nenori reikia ir su ja pasitampyti. Tai i pilva pasiremia zaizdama, tai i lovyte is lovytes kilnoti. I vezimuka is vezimuko kilnoti
Man tai labai patinka but nescia
, nors nestumas sunkus ir ko toliau to sunkiau
kartais uzknisa naktimis lakstyt i tulika, o taip norisi miegot, bet ka jau padarysi kai leliukas is visu jegu spaudzia ant pusles, tada bunu labai pykta. bet pyktis greit praeina kai jis nestipriai spardosi
as tikrai negalvojau kad bus tai faina nesiuot savo vaikeli
kartais uzknisa naktimis lakstyt i tulika, o taip norisi miegot, bet ka jau padarysi kai leliukas is visu jegu spaudzia ant pusles, tada bunu labai pykta. bet pyktis greit praeina kai jis nestipriai spardosi
as tikrai negalvojau kad bus tai faina nesiuot savo vaikeli
As turiu 3 vaikus, nu nerealiai patikdavo buti nescia, jauciausi sau grazi ipatinga, noriu to jausmo dar.
kazkada rasiau, kad visai nepatinka, nes tie visi negalavimai... nuo proto gali nusokt
o dabar kaifuoju, kai mano pupa iskisa kojyte arba rankyte ir taip aiskiai jauciu ja...
tada pasimirsta nugaros skausmai ir pilvo tempimai
QUOTE(djoka @ 2007 05 15, 16:58)
As turiu 3 vaikus, nu nerealiai patikdavo buti nescia, jauciausi sau grazi ipatinga, noriu to jausmo dar.
pritariu
QUOTE(reida @ 2007 05 15, 14:24)
Pirmaji nestuma man labai patiko buti nescia. O dabar kuo tolyn to maziau patinka.
Net juokas suėmė
Tokiu atveju aš kaip trigubai nėščia
Bet man vis tiek patinka būti
Man nerealiai patinka buti nescia. Tik dirbti nebenoriu
Jauciuosi tokia ypatinga
Man tai siaubingai patiko buti nescia
Ir db su pavydu ziuriu i pilvelius, nes budama nescia gerai jauciausi,patikau sau, buvau grazi nestuke, mylejau auganti pilveli ir jo gyventoja
parduotuveje visi praleisdavo su issiputusiu pilvuzeliu
Manęs kadangi visai nepykina, o kiti požymiai pakenčiami, tai ištiesų labai gerai jaučiuos, labai laukiu, kada pradės labiau matytis pilvukas ir galėsiu juo didžiuotis, man visada būdavo labai gražios nėštukės, tai norisi pačiai tokia dabar būti
, nusipirkti suknelių ir plevėsuoti
Bent jau man, tai visai nepatinka buti nesciai
. Tie pykinimai, nuotaiku kaita, mieguistumas erzina mane. Labai tikiuosi, kad su pirmu trimestru tai baigsis ir toliau galesiu dziaugtis nestumu, kaip daugelis is jusu. Skausmo as visai nebiijau ir man tai nebutu problema, kad tik greiciau tas pykinimas praeitu.
Atsibodo jau visokius dziuvesius valgyti
QUOTE(Lime @ 2007 05 16, 10:37)
Net juokas suėmė
.
Pas mane dukrytei irgi tik du metukai už kelių dienų bus, o pilvuke dvi mažylės auga.
, nors ir žymiai sunkiau dabar 
Pritariu. Pati tai išgyvenau. Su porele - tikrai nelengva. Tiesa, mano vyrai buvo, tik ar lengviau - nežinau...