Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

nu labai smagu lotuliukas.gif neapsakomas jausmas... laukiu kada pilvukas prades dideti... bigsmile.gif
Atsakyti
O aš jau finišo laukiu bigsmile.gif sunku darosi vaikščioti, pavargstu blush2.gif o kai reikia naktį ant kito šono apsiversti doh.gif
Atsakyti
smagiausias II trimestras thumbup.gif I - su pykinimu kazkaip risasi, o III - su visais paruosiamaisiais ir wc doh.gif
Atsakyti
viskas būtų gerai, jei ne tas pykinimas. neleidžia jis man mano nestuke.gif džiaugtis doh.gif
Atsakyti
man tai patinka wub.gif faina tikrai
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 08 07, 19:11)
smagiausias II trimestras  thumbup.gif I - su pykinimu kazkaip risasi, o III - su visais paruosiamaisiais ir wc  doh.gif

jo doh.gif į wc ištisai varinėti reikia doh.gif
Atsakyti
Man patinka ,tik pergyvenu ,kad viskas butu gerai mano maziukui
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 08 07, 21:11)

kai jau tiek išnėšiojai, tikrai viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 08 07, 23:11)

ti aisku, kad bus viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 08 07, 22:11)

Tai visos tik dėl to labiausiai ir pergyvena, visa kita irnesakyk.gif
Atsakyti
as suprantu tave puikiai. kas yra sunkiausia, tai paciai sau pripazint, kad tau tai visai nepatinka. as labai noriu vaiku, esu taipogi nescia [8-9sav] ir OMG kaip man tas trukdo. esu [heh, buvau] labai aktyvi, visur laksciau, viska dariau - o dabar, as nuolat pavargusi, noriu miego. mane pykina, negaliu pasilepint alum su kepta duona, arba gardziu dumeliu. zinau, kad daugelis moteru pagalvos, o kaip baisu, kokios motinis bus. bet kai neplanuoji, "uzhneshtejus", labai sunku pakeisti STAIGA savo gyvenimo buda - nebegerti [as megdavau pasilepinti savaitgaliai alum arba mixu], mesti rukyt, kas beveik neimanoma toms, kurios ruke 5 metu ar daugiau, galiausiai kaip gerti tuos vitaminus, ryte po pusryciu, kai as jau atsikelusi 9 ryto, o dar nepusryciavusi, nes as negaliu apie maista pagalvot, pykina ziauriai. isgheriau arbatos ir sedziu kaip kvailiuke negaledama valgyt prisivesrt. heh, na dabar pagalvokim kas bus veliau. as bijau net apie tai galvot. nes jei beprotishkai sunku, kai pilvo dar nesimato, kas bus kai jis bus didelis, kai bus sunku miegoti, vaikscioti. nezinau nezinau. rasyciau ir rasyciau... tiek visokiu minciu kankina, dar tas milijonas prietaru, dar tokie dalykai, kad pvz dazhyti plauku negalima ar apskritai kosmetika naudoti arba kad krutine nukars. zodziu, man irgi nepatinka ta busena ir nezinau, ka padaryti, kad patiktu, man nejauku, kad as taip jauciuosi, rodos kad ir vaisius ta jaucia, na bet ka daryt? kaip ishlikt saziningai, kad ir tuos vitaminus gert PO PUSRYCIU, apie kuriuos net pagalvoti negali, nes tave varo i tualeta. aj beje, dar vienas dalykas. as galvojau sergu, arba kazhkas su pusle ne taip. nes as niekada taip dazhnau sisiot nevariau ir NIEKADA nakti nesikeliau, nes i tualeta reikia. ir spekit ar dabar taip yra:D aishku ne. sisiu norisi beveik non stop.
taigi pasakykit mielosios mamos ir busimos mamos, kokie gi dziaugsmai jus uzhvaldo bunant nescioms, apart tos pacios euforijos, kad laukiates arba seniai norejot, arba o as jau nescia... nes is tiesu buti nesciai - ne toks ir didelis malonumas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 08 07, 22:11)

Man irgi labai patinka thumbup.gif , visi palepina , jaučiuosi tokia ypatinga blush2.gif
O pergyvenu ir aš dėl visokių sumaudimų ar šiaip kokios būsenos , kuri pasireiškai pirmą kartą , bet tai turbūt natūralu...
Atsakyti