Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

O man nestumas irgi gana varginanti busena. Po pirmo nestumo turint keliu menesiu leliuka sakydavau, kad jei gimdymas butu po savaites ar menesio, tai gimdyciau is karto antra. Aisku prisikarksejau, ir pastojau nepraejus 9 men po pirmo gimdymo lotuliukas.gif mane erzina ne tik visi fiziniai sunkumai, pykinimas, tinimas, apsunkejimas, mieguistumas, bet ir tokia priklausimybe. Kaip sakau, man dabar vieninteles pramogos ir leistinas malonumas, tai kinas, knygos, valgymas ir vizitai pas kosmetologe. Trys is ju sunkiai igyvendinami nes lelius laksto ir tikrai neleidzia patinginiauti biggrin.gif tai dabar laukiu nesulaukiu tos dienos, kai reikes gimdyti. O ir gimdymo daug labiau bijau nei pirma karta, nes tada nezinojau tiksliai kas laukia, o dabar jau ir neramu blink.gif
BET... mano mazyte su kaupu atlygina visa stagnacijos perioda gyvenime biggrin.gif Zinau kad ir antras man duos tiek laimes, kad auku negaila bus. Tam kad gautum kazka nepakartojamo, turi siek tiek ir paaukoti. Negalima sakyti kad nestumai ir vaikai tik prideda gyvenime, kazka gi ir atima, laisve ir pan., ar ne? Bukim nuosirdzios bigsmile.gif Bet tai ka gauni yra daug daug daugiau!
Tai tiek apie mane varginanti nestuma, mielosios nestukes:) Sekmes su savo nestuke.gif
Atsakyti
o as jauciuosi puikiai...pati sau tapau labai grazi...ir su tuo pilvuku susigyvenau, taip ir norisi kad jis kuo greiciau didesnis butu... biggrin.gif jauciuosi puikiai, gal tik nuovargis didesnis ir tiek...
Atsakyti
ax.gif iki 20 savaites kaip mane pykino tai galvoaju,kad tik greiciau viskas baigtusi,na o dabar tai nestuke.gif teikia dideli dziaugsma nestuke.gif ,su kiekviena diena negaliu ramiai praeiti pro veidrodi nepaziurejus i savo didejanti pilvuka nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2007 08 29, 20:07)
o as jauciuosi puikiai...pati sau tapau labai grazi...ir su tuo pilvuku susigyvenau, taip ir norisi kad jis kuo greiciau didesnis butu...  biggrin.gif  jauciuosi puikiai, gal tik nuovargis didesnis ir tiek...

Man irgi LABAi patiko būti nėštuke... Ypaš per nėštumo vidurį- kai jau matosi pilvukas, bet jis dar nėra labai didelis..
Nors vakar, pažiūrėjusi savo paskutinio mėn nėštukškas foto pagalvojau- "jetus, kokia storulė, kaip aš tą pilvą ir panešiau... lotuliukas.gif "

Atsakyti
Aš tiesiog įsimylėjau savo pilvuką ir net neįsivaizduoju kaip reikės gyvent be jo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai patiko būti nėščiai. Labai, labai. Ir dabar, kai pamatau besilaukiančias moteris man atrodo, kad jos visos taip pat gerai jaučiasi. Jeigu egzistuoja baltas pavydas, tai jis čia mane kamuoja. Euforija. Tiesa, manęs nekamavo ta daugybė nėštumą lydinčių nepatogumų, na tik mėšlungis ir nemiga paskutinį mėnesį, bet ir tai greitai išsiaiškinau ką reikia daryti kad užmigti - suvalgydavau juodos duonos riekelę su sviestu, nors alkio kaip ir nejausdavau, ir liūlia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2007 08 30, 15:37)
Labai patiko būti nėščiai. Labai, labai. Ir dabar, kai pamatau besilaukiančias moteris man atrodo, kad jos visos taip pat gerai jaučiasi. Jeigu egzistuoja baltas pavydas, tai jis čia mane kamuoja. Euforija. Tiesa, manęs nekamavo ta daugybė nėštumą lydinčių nepatogumų, na tik mėšlungis ir nemiga paskutinį mėnesį, bet ir tai greitai išsiaiškinau ką reikia daryti kad užmigti - suvalgydavau juodos duonos riekelę su sviestu, nors alkio kaip ir nejausdavau, ir liūlia  mirksiukas.gif

man irgi labai patinka drinks_cheers.gif as visada ziuredavau i nestuke.gif ir pavydedavau tuo paciu baltu pavydu, o dabar pati tokia esu clap.gif ir labai faina thumbup.gif
Tiesa, manes irgi nepykina, niekas nevargina, isskyrus meslungi nakti doh.gif
O siaip buti nestuke.gif labai faina! flirt.gif
Atsakyti
Neapsakomas jausmas (nors pradzioje kamuodavo pykinimas) thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi jaustis nestuke.gif yra neapsakomas jausmas. Jaučiuosi tokia ypatinga savo vyrui ir aplinkiniams. wub.gif Visi rūpinasi... wub.gif Nepaisant kai kurių negalavimų, viskas yra tiesiog nuostabu ir man l.l. patinka būti besilaukiančia mamyte. Aš noriu, kad ši būsena kuo ilgiau tęstųsi.[/I]
Atsakyti
QUOTE(Severute @ 2007 08 17, 20:29)
patinka laukti ateinancio zmogucio thumbup.gif , o pats nestumas labai jau varginantis dalykas, man jau 4 men., bet jauciuosi nekaip verysad.gif o paskutinis menuo is vis sunkus, pirma nestumas buvo labai lengvas nieko nejauciau, tik galia sunku judeti, o sis  nestuke.gif  sekinantis

Vaje, skaitau ir atrodo, kad apie save... ax.gif
Su pirmu nėštumu vaikščiojau kaip tankas lotuliukas.gif viskas buvo taip lengva, be jokių nesklandumų....o su antru, tau jau pradedu nekęsti viso pasaulio už tai, kad man taip bloga verysad.gif verysad.gif verysad.gif pykinimas vis dar nepraeina, miegot galėčiau visą parą, jėgų dirbt visai nėra...vienu žodžiu, tikiuosi, kada nors tai baigsis... doh.gif aišku baigsis, o kaip kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visai nepatinka kol kas schmoll.gif Man dar tik 8 savaites, o atrodo kaip visa amzinybe pykinimo, istisinio galvos skausmo, skrandzio problemu ir neigiamu emociju. Taip, neigiamu emociju. Kas idomiausia vaikiukas buvo laukiamas ir planuotas, bet dabar islenda visos baimes ir depresijos.. esu baisiai nervinga ir neskaitant draugo rupescio jauciuosi visiskai nezinanti, ko noriu is ateities, ir klausineju saves ar tai buvo teisingas sprendimas? Tikiuosi, kad visos neigiamybes su laiku praeis ir ateis ta "ypatingoji busena" apie kuria visos sneka.
Atsakyti
As jauciuosi lygiai taip pat kaip Evi. Dar tiksliai nezinau kuri man savaite, nes tik ateinanti antradieni eisiu pas gydytoja, bet jauciuosi tragiskai.. Apie vaikuti ilgai svajojome ir pagaliau ivyko stebuklas as nestuke.gif Nors pries tai gydytoja man buvo sakiusi, kad tapti nestuke.gif be gydymo tikriausiai bus neimanoma. Tad tikrai nudziugau, kad esu nestuke.gif
Taciau dabar viska skauda, nuolatos pykina, i maista negaliu net paziurti, skauda skrandi ir norom nenorom pradedu mastyti ar tikrai taip turi buti.. g.gif
Gal galite man kuri nors atsakyti ar ilgai taip jausiuosi? Ir ar normalu, kad man laikosi 37.5 temperatura? verysad.gif
Atsakyti