Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(Maggie @ 2007 08 09, 13:27)
taigi pasakykit mielosios mamos ir busimos mamos, kokie gi dziaugsmai jus uzhvaldo bunant nescioms, apart tos pacios euforijos, kad laukiates arba seniai norejot, arba o as jau nescia... nes is tiesu buti nesciai - ne toks ir didelis malonumas sad.gif

Manęs nepykina/o. Ir nebepykins, nes jau laiko nemažai smile.gif
Tik varo į wc, ir nepraeina, kas bus kai bus III trimestras doh.gif
Miego priepuoliai jau praėjo seniai, kankino gal tik mėnesį (o miegot laimė biggrin.gif).
Savaitę skaudėjo pilvą smile.gif

Ir viskas. Malonumai:
Nereikia tampytis, tik reik pasakyt, kad atvažiuotų paimt kompo, nes man sunku parsinešt, ir važiuoja, tingi kabinti užuolaidas, tai guli ir žiūri, nes kaip ir negali tų jų kabinti biggrin.gif ir pan smile.gif
Be to, kas žino stengiasi, globoja smile.gif
Atsakyti
as dar noreciau vieno o gal dvieju mazuleliu bet kaip pagalvoju apie nestuma tai net nupurto ,man vien tas kvapu ir skonio pasikeitimas,kas ryta vos prabundi reikia begti issivemti o jau i gala tai visai nekas.nors kai pamatai stebukla tai atrodo viska ir pamirsti biggrin.gif
Atsakyti
aj zinai, as kazhkaip nelinkusi siuo naudotis, tipo tokia atmaske, bent jau kolkas, kol nedidelis pilvas. tai cia jau priklauso nuo zmogaus.

QUOTE(Abo @ 2007 08 10, 15:58)
Manęs nepykina/o. Ir nebepykins, nes jau laiko nemažai smile.gif
Tik varo į wc, ir nepraeina, kas bus kai bus III trimestras  doh.gif 
Miego priepuoliai jau praėjo seniai, kankino gal tik mėnesį (o miegot laimė biggrin.gif).
Savaitę skaudėjo pilvą smile.gif

Ir viskas. Malonumai:
Nereikia tampytis, tik reik pasakyt, kad atvažiuotų paimt kompo, nes man sunku parsinešt, ir važiuoja, tingi kabinti užuolaidas, tai guli ir žiūri, nes kaip ir negali tų jų kabinti biggrin.gif ir pan smile.gif
Be to, kas žino stengiasi, globoja smile.gif

Atsakyti
Man patinka blush2.gif Taip, pykina siaubingai, bet nepaisant to smagu žiūrėti į didėjantį pilvelį, nes žinau kad ten plaka mažytė širdelė wub.gif
Atsakyti
Man nepatinka, jauciuosi stora ir nerangi, patinusi, pavargusi, pati nezinanti ko norinti ir kaip greiciau ta laika galeciau prastumt g.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka mano nuotaikų kaita verysad.gif tai erzina ir mano vyra, matau kaip jis nervuojasi doh.gif šiaip galiu pasakyt lengvas kolkas tas mano nėštumas, nei svorio priaugau daug, nei skauda ką, nei tinsta smile.gif bet va už savo nuotaikas ir emocijas pati savęs imu nekęsti blink.gif
Atsakyti
o as kartais net uzsimirstu kad laukiuosi, tik Zirniukas primena man, kad daug nedirbciau, daugiau ilseciausi. as neturejau tokio "malonumo" kaip vemimas, tik pikima, na pykinimas ir dabar yra, bet jau silpnesnis. MB labai stengesi ir labai manimi rupinasi kai buna salia(gyvenimas taip jau sutvarke, kad kolkas es gyvenam skirtingose lietuvos galuose), priziuri mane ir globoja, net kai yra toli visad parodo demesi man ir Zirniukui ax.gif seip labai smagu jausti judesius, kai maziukas sujuda net nusisypsau ir pamirstu kad labai skauda nugara arba kad labai pavargstu. tad nemanau kad nestumas tai pragaras, manau priklauso nuo poziurio, jei labai lauki arba labai myli savo maziuka, tai kaip bebutu sunku per nestuma vistiek dziaugsies to laikotarpiu blush2.gif ax.gif bent as taip manau
Atsakyti
QUOTE(ramuneb @ 2004 10 03, 12:43)
aš taip pavydžiu toms, kurios džiaugiasi tuom, kad jos nėščos, gėrisi savo pilveliais...aš  nesugebu tuo džiaugtis, mane nervuoja tokia būklė, pykinimai pirmaisiai mėnesiais, po to paskutinais mėnesiais didelio pilvo nešiojimas...nuotaikų svyravimas.....net nupurto kai pagalvoji...

As tai labai dziaugiuosu ir visai nesiskundziu nestuke.gif aisku, mums dar tik 5 menesiukai,dar nepatyriau tokiu problemu,kaip didelis pilvas, strijos ir pan. Bet bent jau iki 5 men galiu pasakyt, kd viskas puikiai klostosi -nei karto nepykino, nieko neskaudejo thumbup.gif
dabar tai galvoju, kad jei man kas nors pagimdytu, tai as visom isnesiociau clap.gif
Papildyta:
QUOTE(mazoji_deiva @ 2007 08 13, 17:21)
o as kartais net uzsimirstu kad laukiuosi, tik Zirniukas primena man, kad daug nedirbciau, daugiau ilseciausi. as neturejau tokio "malonumo" kaip vemimas, tik pikima, na pykinimas ir dabar yra, bet jau silpnesnis. MB labai stengesi ir labai manimi rupinasi kai buna salia(gyvenimas taip jau sutvarke, kad kolkas es gyvenam skirtingose lietuvos galuose), priziuri mane ir globoja, net kai yra toli visad parodo demesi man ir Zirniukui  ax.gif seip labai smagu jausti judesius, kai maziukas sujuda net nusisypsau ir pamirstu kad labai skauda nugara arba kad labai pavargstu. tad nemanau kad nestumas tai pragaras, manau priklauso nuo poziurio, jei labai lauki arba labai myli savo maziuka, tai kaip bebutu sunku per nestuma vistiek dziaugsies to laikotarpiu  blush2.gif  ax.gif bent as taip manau

Mazoji deiva, matei, musu pilvukam lygiai tiek pat laiko nestuke.gif group.gif ziuresim, kuri pirma dsulauksim dziaugsmelio 2.gif beje, gal jau zinai, ka turesi?
Atsakyti
Manęs nepykino, bet vėmiau doh.gif Ir šiaip padaugėjo galvos skausmų: ar leliui viskas gerai, ką daryt , kad svoris taip neaugtų ir pan. Bet, visumoje, patinka būti nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Linute- @ 2007 08 13, 16:28)
As tai labai dziaugiuosu ir visai nesiskundziu  nestuke.gif aisku, mums dar tik 5 menesiukai,dar nepatyriau tokiu problemu,kaip didelis pilvas, strijos ir pan. Bet bent jau iki 5 men galiu pasakyt, kd viskas puikiai klostosi -nei karto nepykino, nieko neskaudejo thumbup.gif
dabar tai galvoju, kad jei man kas nors pagimdytu, tai as visom isnesiociau  clap.gif
Papildyta:
Mazoji deiva, matei, musu  pilvukam lygiai tiek pat laiko  nestuke.gif  group.gif ziuresim, kuri pirma dsulauksim dziaugsmelio  2.gif beje, gal jau zinai, ka turesi?

na paziuresim smile.gif kaip ten bus smile.gif seip faina smile.gif daba nesijusiu tokia vienisa cia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, man laaaabai patiko būti nestuke.gif ,
mielai ir kito nestuke.gif lauksiu.
Pradžiojei, kaip ir daugumą pykino, iki kokio 3 mėn, bet paskui viskas buvo tiesiok thumbup.gif , visiškai niekuom nesiskundžiau
Atsakyti
patinka laukti ateinancio zmogucio thumbup.gif , o pats nestumas labai jau varginantis dalykas, man jau 4 men., bet jauciuosi nekaip verysad.gif o paskutinis menuo is vis sunkus, pirma nestumas buvo labai lengvas nieko nejauciau, tik galia sunku judeti, o sis nestuke.gif sekinantis
Atsakyti