QUOTE(ramuneb @ 2004 10 03, 12:43)
aš taip pavydžiu toms, kurios džiaugiasi tuom, kad jos nėščos, gėrisi savo pilveliais...aš nesugebu tuo džiaugtis, mane nervuoja tokia būklė, pykinimai pirmaisiai mėnesiais, po to paskutinais mėnesiais didelio pilvo nešiojimas...nuotaikų svyravimas.....net nupurto kai pagalvoji...
As tai labai dziaugiuosu ir visai nesiskundziu

aisku, mums dar tik 5 menesiukai,dar nepatyriau tokiu problemu,kaip didelis pilvas, strijos ir pan. Bet bent jau iki 5 men galiu pasakyt, kd viskas puikiai klostosi -nei karto nepykino, nieko neskaudejo
dabar tai galvoju, kad jei man kas nors pagimdytu, tai as visom isnesiociau
Papildyta:
QUOTE(mazoji_deiva @ 2007 08 13, 17:21)
o as kartais net uzsimirstu kad laukiuosi, tik Zirniukas primena man, kad daug nedirbciau, daugiau ilseciausi. as neturejau tokio "malonumo" kaip vemimas, tik pikima, na pykinimas ir dabar yra, bet jau silpnesnis. MB labai stengesi ir labai manimi rupinasi kai buna salia(gyvenimas taip jau sutvarke, kad kolkas es gyvenam skirtingose lietuvos galuose), priziuri mane ir globoja, net kai yra toli visad parodo demesi man ir Zirniukui

seip labai smagu jausti judesius, kai maziukas sujuda net nusisypsau ir pamirstu kad labai skauda nugara arba kad labai pavargstu. tad nemanau kad nestumas tai pragaras, manau priklauso nuo poziurio, jei labai lauki arba labai myli savo maziuka, tai kaip bebutu sunku per nestuma vistiek dziaugsies to laikotarpiu

bent as taip manau
Mazoji deiva, matei, musu pilvukam lygiai tiek pat laiko

ziuresim, kuri pirma dsulauksim dziaugsmelio

beje, gal jau zinai, ka turesi?