Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

sveikos nėštukės... Man dar tik 6 savaitėlė prasidėjo. smile.gif Esu labai laiminga nestuke.gif .. taip ilgai lauktas kūdikėlis pasibeldė ir į mano pilvelį... labai didelių nepatogumų kol kas nejaučiu, na gal tik skrandį rytais paskauda ir galvą kartais net labai stipriai skauda... labai nelaukiu to pykinimo, nes eisiu į paskaitas ir tikrai nemalonu bus lakstyti i wc biggrin.gif bet ką darysi... juk toks Stebuklas laukia!!!! Linkiu kantrybės visoms nėštukėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2007 09 02, 15:40)
sveikos nėštukės... Man dar tik 6 savaitėlė prasidėjo. smile.gif Esu labai laiminga  nestuke.gif .. taip ilgai lauktas kūdikėlis pasibeldė ir  į mano pilvelį... labai didelių nepatogumų kol kas nejaučiu, na gal tik skrandį rytais paskauda ir galvą kartais net labai stipriai skauda... labai nelaukiu to pykinimo, nes eisiu į paskaitas ir tikrai nemalonu bus lakstyti i wc biggrin.gif bet ką darysi... juk toks Stebuklas laukia!!!! Linkiu kantrybės visoms nėštukėms smile.gif

sveikinam 4u.gif sekmes
linkiu kad nestuke.gif butu lengvas wink.gif
Atsakyti
man laaaabai patiko buti nesciai. isskyrus tas 6 savaites kai pykino, nestumas buvo turbut laimingiausias ir maloniausias mano gyvenime laikas. thumbup.gif tongue.gif turbut todel, kad puikiai jauciausi ir vaikelio jau seniai norejau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(..Virginija.. @ 2007 09 02, 09:19)

Gal galite man kuri nors atsakyti ar ilgai taip jausiuosi? Ir ar normalu, kad man laikosi 37.5 temperatura?  verysad.gif

Temperatura visiskai OK mirksiukas.gif as pirmo nestumo metu galvojau kad man skrandzio vezys arba pauksciu gripas, del to veluoja menesines. Verkiau vyrui ant peties kad mirstu ir pastoviai su vaistais numusinedavau ta temperatura! su vaistais kuriu nescioms negalima!!! po to taip nerimavau, kad pacioj pradzioj nuodijau vaikeli, bet viskas gerai baigesi, mano mazyle nuostabi ir sveika biggrin.gif Taigi del temperaturos nesijaudink, ji pradzioje buna siek tiek aukstesne. Ir visus pykinimus reikes apie 3 men pakesti... nors man ilgiau tesesi. O del to, kad visoms viskas puikiu, tai manau trupuciuka netiesa arba tos kurioms ne viskas gerai nieko neraso ax.gif Merginos, bukim nuosirdzios, ar malonu kai negali pasilenkti kojines uzsideti? na, man asmeniskai nelabai... ar malonu kai pastoviai skauda pilva ir baigi vyra uzknist su zyzimais? na irgi ne biggrin.gif taip, pilvukas grazu, as ji irgi graziais nesciosios rubeliais aprengiu, glostau ir myliu, na bet sunki man ta busena ir netikiu kad Jus visos kaip drugeliai skraidot, esat lankscios ir super duper lotuliukas.gif o kaip del tinimo pabaigoj? taigi ne viena as kaip parsiukas patinusi vaiksciojau pirma karta ir dabar! tema ne apie tai, kaip mes laukiam ir mylim leliukas, tai ir taip akivaizdu, bet kaip pati busena? nes laukimas, tai nuostabus dalykas kai tavyje auga nauja gyvybe, tai yra kazkas nepaprasto.
Bukim nuosirdzios, nes kitoms pasirodys kad jos blogos nestuke.gif jei jas kamuoja nestumas biggrin.gif
Atsakyti
nestukes svyti, jos auksciau visu kitu, nenesciu. jos man atrodo kaip sventosios, palaimintos, apdovanotosios... rolleyes.gif vargsai vyrai, jie niekada nesuzinos, koks jausmas, kai tavyje tveriasi gyvybe thumbup.gif rolleyes.gif tik ismokes kazka aukoti vardan kito, gali tapti zmogumi, stai kodel vaikai subrandina. vaikai padeda moteriai issipildyti ir jokie zemiski pasiekimai niekada neprilygs sitam dieviskam darbui - vaiko isnesiojimui, pagimdymui, uzauginimui, isauklejimui... sekmes, sveikatos ir ramybes nestukems! 4u.gif angelai ir cukrus... tongue.gif
Papildyta:
na, mane siek tiek pykino pradzioj, o paskutines dvi savaites sunkiau judeti buvo, o siaip manes nekamavo nei meslungis, nei nemiga (atvirksciai, atsimiegojau skaniausiai uz visa gyvenima rolleyes.gif ) nei nuotaiku kaita, nei tinimas, nei dideli nepatogumai ir pan. iki paskutinio menesio ir suniuka vadziojau, ir batus pati apsiaudavau, ir dar mamai remonta bute dariau (glaisciau, slifavau, pjoviau, po pardas lakciau visokiu varsteliu eilese stovejau). nu tikrai neturiu kuo skustis, tik kuo geriausi prisiminimai. ax.gif tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Svytejau kol gerai jauciausi, buvau laiminga, sirdele dziaugesi, bet kai netiketai prasidejo visi "malonumai" visa laime isgaravo kaip dumas.... Na koks gi dziaugsmas ryte atsikelti su beprotiskai skaudanciu skrandziu, pykinimu, galvos skausmu, visa diena sedeti apsnudusiai, jokio produktyvaus darbo... Namai baigia voratinkliais apaugti, nes negaliu nei pajudeti, vos pareinu is darbo tiesiai i lova doh.gif doh.gif doh.gif Vos atidarius saldytuva is karto supykina, kadangi niekados nerukiau, tai cigareciu dumai gatveje kelia siauba, kaip ir bet kurie kiti dumai, pykinimas nerealus doh.gif Laukiu kada tai baigsis, gal vel prasides laimingos dienos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 09 04, 13:11)
Svytejau kol gerai jauciausi, buvau laiminga, sirdele dziaugesi, bet kai netiketai prasidejo visi "malonumai" visa laime isgaravo kaip dumas.... Na koks gi dziaugsmas ryte atsikelti su beprotiskai skaudanciu skrandziu, pykinimu, galvos skausmu, visa diena sedeti apsnudusiai, jokio produktyvaus darbo... Namai baigia voratinkliais apaugti, nes negaliu nei pajudeti, vos pareinu is darbo tiesiai i lova  doh.gif  doh.gif  doh.gif Vos atidarius saldytuva is karto supykina, kadangi niekados nerukiau, tai cigareciu dumai gatveje kelia siauba, kaip ir bet kurie kiti dumai, pykinimas nerealus  doh.gif  Laukiu kada tai baigsis, gal vel prasides laimingos dienos  nestuke.gif

vargsiuke console.gif
niu bet kai pagimdysi manau viska uzmirsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2007 08 09, 12:27)
taigi pasakykit mielosios mamos ir busimos mamos, kokie gi dziaugsmai jus uzhvaldo bunant nescioms, apart tos pacios euforijos, kad laukiates arba seniai norejot, arba o as jau nescia... nes is tiesu buti nesciai - ne toks ir didelis malonumas sad.gif

Pagaliau ne viena as pasisakiau neigiamai apie nestuma biggrin.gif . Nezinau, pirmi menesiai dar gali vadintis malonumu, ir tai ne visoms (kurias pykina ir pan), kai dar pilvas nedidelis, svorio mazai ir visa kita, bet paskutiniai menesiai, netikiu ne viena, kuri sako - malonumas, jauciuosi puikiai ir panasiai. Aisku jei nestumas eina normaliai, ka tu aplinkiniams dejuosi - aisku sakai viskas gerai, drabuzeliai kraitelis, nenuneigsiu - kartais tikrai pakili busena, bet dazniausiai slepi savo jausmus, abejones, nepasitenkinima savim ir tas pilvelis "patogumo" neprideda nei lovoj nei darbe nei klube, ypac toms, kurios iki to megavosi siais malonumais per akis ir tai buvo didele ju gyvenimo dalis, "toms"- priskiriu ir save ir manau ateityje tik dauges nestumu ir seimyniniu gyvenimu nepatenkintu moteru, nes dabar merginos selsta i valias, o nestumas ir vaikai su tuo naktiniu gyvenimu nesuderinama, bet as visad sakau -laikas gydo ir keicia, auga vaikai, mums vel atsiranda galimybes padukti mirksiukas.gif o nestumas - tai taip laikina, nors kai pati buvau nescia - tai nebuvo paguoda schmoll.gif Beje del rukymo, as rukiau irgi 5m. bet kai pastojau, jokiu minciu nekilo rukyt, baigiau maitint - ir vel pradejau, vel pastojau - vel meciau, neatizadu, kad vel pradesiu biggrin.gif tiesa, buvo silpnumo valandeliu bet tikrai ne esme mirksiukas.gif
Nepergyvenk, tikrai ne viena taip jautiesi ir neimsiu guost, krutine vis tiek "nukars"(t.y. nebebus tokia kokia buvo), bet gyvenam ne akmens amziuj - viskas "pataisoma" ir labai norint gyvenimas po nestumo gali but beveik toks pat kaip iki jo. 4u.gif
QUOTE(Abo @ 2007 08 10, 14:58)
Be to, kas žino stengiasi, globoja smile.gif

faina, kai supratingi, o as nescia ir baldus susirinkau visus ir paveikslus ir roletus uzikabinau visam name ir dar velnias zino ka dariau, ir sienas daziau tiesa, nes kitaip iki siol niekas nebutu padaryta, nes vyrui atrode, kad jam ir jo darbo uztenka schmoll.gif ir tase sunkia jei nesdavau nieko nesakius, niekas "nepastebedavo" isskyrus mama cry.gif

QUOTE(Lilly @ 2007 08 18, 09:34)
1. O ir gimdymo daug labiau bijau nei pirma karta, nes tada nezinojau tiksliai kas laukia, o dabar jau ir neramu  blink.gif
2. Negalima sakyti kad nestumai ir vaikai tik prideda gyvenime, kazka gi ir atima, laisve ir pan., ar ne? Bukim nuosirdzios  bigsmile.gif Bet tai ka gauni yra daug daugiau

1. Man irgi tas pats buvo. Kai prasidejo antras gimdymas tai emiau verkt kaip mazas vaikas - nenoriu nenoriu! Vos nuramino personalas ir vyras, kaip baisu buvo, pamenu, siaubekas fear.gif nes pirmaji gimdyma tai "dziaugiausi" 17 valandu, bet per antraji uztat nespejo net epiduras suveikt, kai jau stumt reikejo thumbup.gif
2. visiska tiesa, bet nepasakyciau, kad duoda daug daugiau, sakyciau - duoda daug visokiu nuostabiu jausmu kuriu iki tol nejutai, bet tie jausmai tikrai nera virsesni uz kitus jau patirtus nuostabius jausmus, bet tai supranti tik praejus kuriam laikui, kai su tais vaikais visko yra buve, kartu ir su tavim, juk neveltui po to jauciama kai kuriems dalykams nostalgija - kol neturejau vaiku... nezinau, ar cia kas mane suprato, bet tikrai nemanau kad esu viena taip galvojanti ax.gif
Atsakyti
Sveikinu nuosirdziai pasisakius ir nepabijojus smerkianciu komentaru lotuliukas.gif Tokie jausmai visiskai neuzgozia meiles vaikuciui, o nuosirdumas ir susivokimas savo jausmuose padeda tureti nuosirdzius ir sveikus santykius su mylimais vaikais biggrin.gif dziuakimes nestumu ir nepamirskime kad visi nepatogumai praeina, o po nestumo busime vel 'merginomis', dar ir mamytemis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 09 08, 20:23)
Sveikinu nuosirdziai pasisakius ir nepabijojus smerkianciu komentaru  lotuliukas.gif  Tokie jausmai visiskai neuzgozia meiles vaikuciui, o nuosirdumas ir susivokimas savo jausmuose padeda tureti nuosirdzius ir sveikus santykius su mylimais vaikais  biggrin.gif  dziuakimes nestumu ir nepamirskime kad visi nepatogumai praeina, o po nestumo busime vel 'merginomis', dar ir mamytemis  lotuliukas.gif

Va, kaip trumpai ir aiskiai thumbup.gif 100 proc sutinku su kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 09 08, 21:23)
Sveikinu nuosirdziai pasisakius ir nepabijojus smerkianciu komentaru  lotuliukas.gif  Tokie jausmai visiskai neuzgozia meiles vaikuciui, o nuosirdumas ir susivokimas savo jausmuose padeda tureti nuosirdzius ir sveikus santykius su mylimais vaikais  biggrin.gif  dziuakimes nestumu ir nepamirskime kad visi nepatogumai praeina, o po nestumo busime vel 'merginomis', dar ir mamytemis  lotuliukas.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif thumbup.gif Bet pati taip nemokeciau aiskiai ir protingai issakyt mintis... blush2.gif
Atsakyti
Labai gerai pasakyta thumbup.gif . Patiko tokie aiskus pasisakymai.

Man asmeniskai labai patinka nestumo laikas, bet yra dalyku kurie nervina: to negali daryt, ano negali daryt. Nors is kitos puses galima dziaugtis ir lepintis lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti