sveikos nėštukės... Man dar tik 6 savaitėlė prasidėjo.
Esu labai laiminga
.. taip ilgai lauktas kūdikėlis pasibeldė ir į mano pilvelį... labai didelių nepatogumų kol kas nejaučiu, na gal tik skrandį rytais paskauda ir galvą kartais net labai stipriai skauda... labai nelaukiu to pykinimo, nes eisiu į paskaitas ir tikrai nemalonu bus lakstyti i wc
bet ką darysi... juk toks Stebuklas laukia!!!! Linkiu kantrybės visoms nėštukėms
QUOTE(Eripa @ 2007 09 02, 15:40)
sveikos nėštukės... Man dar tik 6 savaitėlė prasidėjo.
Esu labai laiminga
.. taip ilgai lauktas kūdikėlis pasibeldė ir į mano pilvelį... labai didelių nepatogumų kol kas nejaučiu, na gal tik skrandį rytais paskauda ir galvą kartais net labai stipriai skauda... labai nelaukiu to pykinimo, nes eisiu į paskaitas ir tikrai nemalonu bus lakstyti i wc
bet ką darysi... juk toks Stebuklas laukia!!!! Linkiu kantrybės visoms nėštukėms 
sveikinam
linkiu kad
QUOTE(..Virginija.. @ 2007 09 02, 09:19)
Gal galite man kuri nors atsakyti ar ilgai taip jausiuosi? Ir ar normalu, kad man laikosi 37.5 temperatura?
Temperatura visiskai OK
Bukim nuosirdzios, nes kitoms pasirodys kad jos blogos
nestukes svyti, jos auksciau visu kitu, nenesciu. jos man atrodo kaip sventosios, palaimintos, apdovanotosios...
vargsai vyrai, jie niekada nesuzinos, koks jausmas, kai tavyje tveriasi gyvybe
tik ismokes kazka aukoti vardan kito, gali tapti zmogumi, stai kodel vaikai subrandina. vaikai padeda moteriai issipildyti ir jokie zemiski pasiekimai niekada neprilygs sitam dieviskam darbui - vaiko isnesiojimui, pagimdymui, uzauginimui, isauklejimui... sekmes, sveikatos ir ramybes nestukems!
angelai ir cukrus... 
Papildyta:
na, mane siek tiek pykino pradzioj, o paskutines dvi savaites sunkiau judeti buvo, o siaip manes nekamavo nei meslungis, nei nemiga (atvirksciai, atsimiegojau skaniausiai uz visa gyvenima
) nei nuotaiku kaita, nei tinimas, nei dideli nepatogumai ir pan. iki paskutinio menesio ir suniuka vadziojau, ir batus pati apsiaudavau, ir dar mamai remonta bute dariau (glaisciau, slifavau, pjoviau, po pardas lakciau visokiu varsteliu eilese stovejau). nu tikrai neturiu kuo skustis, tik kuo geriausi prisiminimai.
Papildyta:
na, mane siek tiek pykino pradzioj, o paskutines dvi savaites sunkiau judeti buvo, o siaip manes nekamavo nei meslungis, nei nemiga (atvirksciai, atsimiegojau skaniausiai uz visa gyvenima
Svytejau kol gerai jauciausi, buvau laiminga, sirdele dziaugesi, bet kai netiketai prasidejo visi "malonumai" visa laime isgaravo kaip dumas.... Na koks gi dziaugsmas ryte atsikelti su beprotiskai skaudanciu skrandziu, pykinimu, galvos skausmu, visa diena sedeti apsnudusiai, jokio produktyvaus darbo... Namai baigia voratinkliais apaugti, nes negaliu nei pajudeti, vos pareinu is darbo tiesiai i lova
Vos atidarius saldytuva is karto supykina, kadangi niekados nerukiau, tai cigareciu dumai gatveje kelia siauba, kaip ir bet kurie kiti dumai, pykinimas nerealus
Laukiu kada tai baigsis, gal vel prasides laimingos dienos
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 09 04, 13:11)
Svytejau kol gerai jauciausi, buvau laiminga, sirdele dziaugesi, bet kai netiketai prasidejo visi "malonumai" visa laime isgaravo kaip dumas.... Na koks gi dziaugsmas ryte atsikelti su beprotiskai skaudanciu skrandziu, pykinimu, galvos skausmu, visa diena sedeti apsnudusiai, jokio produktyvaus darbo... Namai baigia voratinkliais apaugti, nes negaliu nei pajudeti, vos pareinu is darbo tiesiai i lova
Vos atidarius saldytuva is karto supykina, kadangi niekados nerukiau, tai cigareciu dumai gatveje kelia siauba, kaip ir bet kurie kiti dumai, pykinimas nerealus
Laukiu kada tai baigsis, gal vel prasides laimingos dienos 
vargsiuke
niu bet kai pagimdysi manau viska uzmirsi
QUOTE(Maggie @ 2007 08 09, 12:27)
taigi pasakykit mielosios mamos ir busimos mamos, kokie gi dziaugsmai jus uzhvaldo bunant nescioms, apart tos pacios euforijos, kad laukiates arba seniai norejot, arba o as jau nescia... nes is tiesu buti nesciai - ne toks ir didelis malonumas 
Pagaliau ne viena as pasisakiau neigiamai apie nestuma
Nepergyvenk, tikrai ne viena taip jautiesi ir neimsiu guost, krutine vis tiek "nukars"(t.y. nebebus tokia kokia buvo), bet gyvenam ne akmens amziuj - viskas "pataisoma" ir labai norint gyvenimas po nestumo gali but beveik toks pat kaip iki jo.
QUOTE(Abo @ 2007 08 10, 14:58)
faina, kai supratingi, o as nescia ir baldus susirinkau visus ir paveikslus ir roletus uzikabinau visam name ir dar velnias zino ka dariau, ir sienas daziau tiesa, nes kitaip iki siol niekas nebutu padaryta, nes vyrui atrode, kad jam ir jo darbo uztenka
QUOTE(Lilly @ 2007 08 18, 09:34)
1. O ir gimdymo daug labiau bijau nei pirma karta, nes tada nezinojau tiksliai kas laukia, o dabar jau ir neramu
2. Negalima sakyti kad nestumai ir vaikai tik prideda gyvenime, kazka gi ir atima, laisve ir pan., ar ne? Bukim nuosirdzios
Bet tai ka gauni yra daug daugiau
2. Negalima sakyti kad nestumai ir vaikai tik prideda gyvenime, kazka gi ir atima, laisve ir pan., ar ne? Bukim nuosirdzios
1. Man irgi tas pats buvo. Kai prasidejo antras gimdymas tai emiau verkt kaip mazas vaikas - nenoriu nenoriu! Vos nuramino personalas ir vyras, kaip baisu buvo, pamenu, siaubekas
2. visiska tiesa, bet nepasakyciau, kad duoda daug daugiau, sakyciau - duoda daug visokiu nuostabiu jausmu kuriu iki tol nejutai, bet tie jausmai tikrai nera virsesni uz kitus jau patirtus nuostabius jausmus, bet tai supranti tik praejus kuriam laikui, kai su tais vaikais visko yra buve, kartu ir su tavim, juk neveltui po to jauciama kai kuriems dalykams nostalgija - kol neturejau vaiku... nezinau, ar cia kas mane suprato, bet tikrai nemanau kad esu viena taip galvojanti
Sveikinu nuosirdziai pasisakius ir nepabijojus smerkianciu komentaru
Tokie jausmai visiskai neuzgozia meiles vaikuciui, o nuosirdumas ir susivokimas savo jausmuose padeda tureti nuosirdzius ir sveikus santykius su mylimais vaikais
dziuakimes nestumu ir nepamirskime kad visi nepatogumai praeina, o po nestumo busime vel 'merginomis', dar ir mamytemis
QUOTE(Lilly @ 2007 09 08, 20:23)
Tokie jausmai visiskai neuzgozia meiles vaikuciui, o nuosirdumas ir susivokimas savo jausmuose padeda tureti nuosirdzius ir sveikus santykius su mylimais vaikais
dziuakimes nestumu ir nepamirskime kad visi nepatogumai praeina, o po nestumo busime vel 'merginomis', dar ir mamytemis 
Va, kaip trumpai ir aiskiai
QUOTE(Lilly @ 2007 09 08, 21:23)
Visiskai sutinku
Labai gerai pasakyta
. Patiko tokie aiskus pasisakymai.
Man asmeniskai labai patinka nestumo laikas, bet yra dalyku kurie nervina: to negali daryt, ano negali daryt. Nors is kitos puses galima dziaugtis ir lepintis
Man asmeniskai labai patinka nestumo laikas, bet yra dalyku kurie nervina: to negali daryt, ano negali daryt. Nors is kitos puses galima dziaugtis ir lepintis