Negaliu atsidžiaugti, kad esu neščia
. Taip iš ties esu laiminga ir aš ir mano vyras. Atrodau kaip bomba- jaučiuosi kaip plunksnelė. Į visus pasakymus - oi kokia tu stora, - atsakau - aš ne stora - aš nėščia. Po tokio pasakymo visi užsičiaupia
. Patinka kaip kūdikiai malasi po visą pilva. Ir net jeigu kartais tenka juos per prievartą kur nors stumtelėti ( pvz, kad nelystų tarp šonkaulių ir skūros) - tai vis tiek yra malonu. Net kai ir naktimis negaliu išsimiegoti - aš vis dar esu laiminga, kad laukiuosi tokio stebūklo. Ir nors nebetelpu i daugelį savo drabužių (dabar jau ir vyras pripažįsta, kad nors spinta pilna - aš neturiu kuo apsirengti
) - aš vis tiek esu laiminga. Ir tas mano vyro žvilgsnis į mane ir mano pilva
daro mane dar laimingesnę. Nes mes abu
- laukiam savo abiejų mažųjų stebūklų
Nors ir nesenai esu nebe
niu bet taaaaaaaaaaaip vėl noooooooooooooriu būt
man begalo patiko,nors ir pykino,ir tampė ir visi kiti"malonumai"
kiekvienas spyriukas kūdikio pilvelyje vertas net nežinau ko
tai neįvertinama
bet vistiek
galėčiau būt ir būt
.....................
| QUOTE (sirse @ 2004 10 14, 16:21) |
| Negaliu atsidžiaugti, kad esu neščia |
kaaaaaaaaaaaaaip gražu
| QUOTE (editukas. @ 2004 10 05, 13:14) |
| Man tai irgi visai nieko, bet nervuoja visokių bobų paistalai. vakar viena bendradarbė kalbėdama apie nėščią draugę pasakė "nu žinai kaip nėščios visos nesusitvarkiusios, baisios" Nu blyn kaip susinervavau |
Tai, kad siuolaikiskos nestukes labai stilingos
As labai dziaugiuosi savo nestukes statusu...esame su vyruku begalo laimingi!!
O tas zmoniu noras padeti....stengiasi neizeisti, vietele uzleidzia...ir kitaip i tave ziuri....man labai patinka!
Oj ir as, lygtais ka tik buvau
ir val noriu
Jau laaabai pasiilgau to jausmo, kai kazkas tau soniukus kutena
Man patinka
Tai kažkokia ypatinga būsena ir žmonės ypatingai elgiasi. Bent jau kol kas neteko susidurti su nemaloniu požiūriu ar kokia diskriminacija - priešingai, žmonės iš kurių gyvenime to nesitikėjau rūpinasi, klausia, palaiko
Gal paskui bus sunku, o dabar
Gal paskui bus sunku, o dabar
Nestumas - didziausia gyvenimo dovana!!!
Bet as jau pavargau nuo nepatogumo!
Bet as jau pavargau nuo nepatogumo!
| QUOTE (Neglaite @ 2004 10 14, 15:22) | ||
Aciu,lengvute,uz nuoroda, |
čia dar apie nėštumo teikiamus privalumus
Man jau visai nedaug liko iki
Buvau labai laiminga nesiodama savo pirmagime..
O dabar, tai nezinau-esu gana abejinga, nieko naujo kaip sakant
Nenoriu daug svorio priaugt, truputeli prisibijau ivairiu komplikaciju i nestumo pabaiga ir paties gimdymo, nes ne taip viskas sklandziai buvo pirmaji karta
Dar be to labiau pykina, vnz. galvoju, kad greiciau tik praeitu tas nestumas ir vel grisciau i normalia busena
O dabar, tai nezinau-esu gana abejinga, nieko naujo kaip sakant
Dar be to labiau pykina, vnz. galvoju, kad greiciau tik praeitu tas nestumas ir vel grisciau i normalia busena
čia dar apie nėštumo privalumus: http://www.eva.ru/ar...s/mamashkin.htm