Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Negaliu atsidžiaugti, kad esu neščia nestuke.gif . Taip iš ties esu laiminga ir aš ir mano vyras. Atrodau kaip bomba- jaučiuosi kaip plunksnelė. Į visus pasakymus - oi kokia tu stora, - atsakau - aš ne stora - aš nėščia. Po tokio pasakymo visi užsičiaupia tongue.gif . Patinka kaip kūdikiai malasi po visą pilva. Ir net jeigu kartais tenka juos per prievartą kur nors stumtelėti ( pvz, kad nelystų tarp šonkaulių ir skūros) - tai vis tiek yra malonu. Net kai ir naktimis negaliu išsimiegoti - aš vis dar esu laiminga, kad laukiuosi tokio stebūklo. Ir nors nebetelpu i daugelį savo drabužių (dabar jau ir vyras pripažįsta, kad nors spinta pilna - aš neturiu kuo apsirengti laugh.gif ) - aš vis tiek esu laiminga. Ir tas mano vyro žvilgsnis į mane ir mano pilva wub.gif daro mane dar laimingesnę. Nes mes abu wub.gif - laukiam savo abiejų mažųjų stebūklų 2.gif 2.gif
Atsakyti
Nors ir nesenai esu nebe nestuke.gif niu bet taaaaaaaaaaaip vėl noooooooooooooriu būt nestuke.gif man begalo patiko,nors ir pykino,ir tampė ir visi kiti"malonumai" rolleyes.gif kiekvienas spyriukas kūdikio pilvelyje vertas net nežinau ko g.gif tai neįvertinama wub.gif bet vistiek rolleyes.gif galėčiau būt ir būt nestuke.gif .....................
Atsakyti
QUOTE (sirse @ 2004 10 14, 16:21)
Negaliu atsidžiaugti, kad esu neščia nestuke.gif . Taip iš ties esu laiminga ir aš ir mano vyras. Atrodau kaip bomba- jaučiuosi kaip plunksnelė. Į visus pasakymus - oi kokia tu stora, - atsakau - aš ne stora - aš nėščia. Po tokio pasakymo visi užsičiaupia tongue.gif . Patinka kaip kūdikiai malasi po visą pilva. Ir net jeigu kartais tenka juos per prievartą kur nors stumtelėti ( pvz, kad nelystų tarp šonkaulių ir skūros) - tai vis tiek yra malonu. Net kai ir naktimis negaliu išsimiegoti - aš vis dar esu laiminga, kad laukiuosi tokio stebūklo. Ir nors nebetelpu i daugelį savo drabužių (dabar jau ir vyras pripažįsta, kad nors spinta pilna - aš neturiu kuo apsirengti laugh.gif ) - aš vis tiek esu laiminga. Ir tas mano vyro žvilgsnis į mane ir mano pilva wub.gif daro mane dar laimingesnę. Nes mes abu wub.gif - laukiam savo abiejų mažųjų stebūklų 2.gif 2.gif

kaaaaaaaaaaaaaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (editukas. @ 2004 10 05, 13:14)
Man tai irgi visai nieko, bet nervuoja visokių bobų paistalai. vakar viena bendradarbė kalbėdama apie nėščią draugę pasakė "nu žinai kaip nėščios visos nesusitvarkiusios, baisios" Nu blyn kaip susinervavau mad.gif

Tai, kad siuolaikiskos nestukes labai stilingos thumbup.gif. Kol esi perbales nuo pykinimu, del tos pacios priezasties nera didelio noro susitvarkyti, tai dar nestumas toli grazu nematomas. O kai pilvelis issoka i prieki, tai daugumai tie pykinimai jau praeity, tada yra didelis noras graziai atrodyti (bent jau man). Toks bobulyciu pasisakymas tikrai kvailokas bash.gif
Atsakyti
As labai dziaugiuosi savo nestukes statusu...esame su vyruku begalo laimingi!! wub.gif O tas zmoniu noras padeti....stengiasi neizeisti, vietele uzleidzia...ir kitaip i tave ziuri....man labai patinka! heart.gif
Atsakyti
Oj ir as, lygtais ka tik buvau nestuke.gif ir val noriu smile.gif Jau laaabai pasiilgau to jausmo, kai kazkas tau soniukus kutena wub.gif
Atsakyti
Man patinka nestuke.gif Tai kažkokia ypatinga būsena ir žmonės ypatingai elgiasi. Bent jau kol kas neteko susidurti su nemaloniu požiūriu ar kokia diskriminacija - priešingai, žmonės iš kurių gyvenime to nesitikėjau rūpinasi, klausia, palaiko thumbup.gif
Gal paskui bus sunku, o dabar thumbup.gif
Atsakyti
Nestumas - didziausia gyvenimo dovana!!!

Bet as jau pavargau nuo nepatogumo!
Atsakyti
QUOTE (Neglaite @ 2004 10 14, 15:22)
QUOTE (lengvute @ 2004 10 14, 13:59)
Ar skaitėt  tongue.gif :
http://www.seimosklu...&id=29&Itemid=2

Aciu,lengvute,uz nuoroda, thumbup.gif ,tikrai paguodei

čia dar apie nėštumo teikiamus privalumus thumbup.gif : http://www.info.lt/i...ujiena&id=12474

Man jau visai nedaug liko iki 2.gif , bet gaila skirtis ir su pilvuku doh.gif , dar mėgaujuos wink.gif
Atsakyti
Skaiciau as cia jus ir galvojau: gerai, kad jau esate nesc..., o stai as niekaip nesiryztu. Turiu miela vyra, ir metu jau pakankamai - 29, bet vis dar bijau apnesteti, galvoju, kad nemokesiu su vaiku elgtis ir isvis,kad moku tik savim rupintis ir vyru. Ka man daryti?
Atsakyti
Buvau labai laiminga nesiodama savo pirmagime.. rolleyes.gif

O dabar, tai nezinau-esu gana abejinga, nieko naujo kaip sakant laugh.gif Nenoriu daug svorio priaugt, truputeli prisibijau ivairiu komplikaciju i nestumo pabaiga ir paties gimdymo, nes ne taip viskas sklandziai buvo pirmaji karta unsure.gif
Dar be to labiau pykina, vnz. galvoju, kad greiciau tik praeitu tas nestumas ir vel grisciau i normalia busena wink.gif
Atsakyti
čia dar apie nėštumo privalumus: http://www.eva.ru/ar...s/mamashkin.htm
Atsakyti