Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Gal as nenormali g.gif arba ne visos tiesa sakote....
Esu labai laiminga, kad turesiu maziuka wub.gif bet nestumas ne pati fainiausia busena schmoll.gif schmoll.gif
Noriu greichiau patapti savimi unsure.gif
Atsakyti
Man tai patinak buti nesciai, na tai kas kad auga pilvukas, bet siaip tai fainas jausmas, kai zinai, kad tavo deka pasauly isvys maziukas zmogiukas. Be to labai faina, kai jauti, kaip jis ten dauzosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE (zemaite8 @ 2004 11 24, 11:33)
Skaiciau as cia jus ir galvojau: gerai, kad jau esate nesc..., o stai as niekaip nesiryztu. Turiu miela vyra, ir metu jau pakankamai - 29, bet vis dar bijau apnesteti, galvoju, kad nemokesiu su vaiku elgtis ir isvis,kad moku tik savim rupintis ir vyru. Ka man daryti?

wink.gif tu man parodyk, kuri, neturinti savo vaiku, moka su jais elgtis g.gif Ir man atrode, kad nemokesiu nei laikyti, nei maitinti, nei rengti. Viskas kazkaip savaime gaunasi. Odziaugsmelis tai begalinis - kol oziukai atsiranda mad.gif Mes jau antro vaikelio kaip ir noretumem, bet mane labai baugina tai, kad per pirma nestuma priaugau 25 kg. Nemazai, ar ne thumbup.gif
Atsakyti
man kol kas labiau patinka, nei nepatinka. as vis zvilgcioju i veidrodi, kaip atrodo mano pilvukas. ir jau noreciau, kad jis pasimatytu daugiau. nes kol kas atrodau kaip gerai gerai pavalgiusi. o pykinimu pavyko didesniu isvengti, tad cia irgi jokio blogumo. gaila tik tiek, kad del pasikeitusiu kuno formu beveik jokie rubai nebetinka, o nauju pirkti neapsimoka, nes nezinau kokia busius po gimdymo ir ar visa svori pavyks numesti unsure.gif
ir kartais noretusi kur nors padukti, bet jau nelabai yra jegu. taip pat norisi kur nors pakeliauti, bet irgi neviskas yra galima.
tad gal ir noreciau, kad jau greiciau tas nestuke.gif laikas praeitu biggrin.gif
Atsakyti
man labai truks to didelio pilvuko nestuke.gif , o ypac tu judesiuku, kuriais pamalonina ten gyvenantis zmogiukas smile.gif
Atsakyti
o man labai sunku - labiausiai erzina vyro pasaipos,nors ir draugiskos,ir tai,kad jis is manes tikisi, jog atliksiu visas "pareigas" - t.y. apsipirkimas, namu tvarkymas, valgyt gaminimas... kaip ir iki nestumo. O as jau net vonios nebegaliu isvalyt - nebesusilenkiu.(jau 7tas menuo, siaip ar taip), ir myletis nebenoriu - tik miegot.
Dar siaubingas dalykas - edantis remuo. Joks "rennie" nebepadeda,kartais taip degina skrandi,kad verkti norisi.
Netilpimas i drabuzius irgi erzina smile.gif Ir laxtymas siusiuko kas 15 minuciu(nesakykit kad jums taip nebuvo) blink.gif
Kaip ir butinybe lankytis pas gydytojus. Jie siurkstus,nemandagus, turbut reiketu kyshius duot, bet neduosiu rolleyes.gif

Gal paskui ir pasiilgsiu tos busenos,bet dabar tikrai jau nelengva...

Atsakyti
Man is pradziu nestumas buvo sioks toks akibrokstas - pasikeitusi nuotaika, isvaizda, skonis ir viskas kas tik imanoma. Dabar toks laikotarpis, kai pradejo augti pilvukas, laukiu judesiuku, be to, ipratau prie pokyciu smile.gif
Kas tie 9 menesiai pries visa gyvenima. Noriu tik ramybes ir namu, o buvo laikai, kai namu ir ramybes prireikdavo tik kokiom 2 dienom biggrin.gif
Nezinau, kaip jausiausi toliau, bet dabar tikrai nesiskundziu.
Atsakyti
QUOTE (experiment @ 2004 11 26, 15:23)
Dar siaubingas dalykas - edantis remuo. Joks "rennie" nebepadeda,kartais taip degina skrandi,kad verkti norisi.

mano gydytoja man pasiule gerti nuo remens edimo "Almagel A" , man jis padedavo ir tu pabandyk smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

laiaks nuo laiko as uzsuku i nestukiu pasnekesiu nes man tikrai labai patiko vbuti nesciai... na taip vienintelis trukumas edantis rmuo, as turejau paprasta bu8da jam numarinti - daaaug pieno.... man is karto atlegdavo.....
bjauriau buvo uzkieteje viduriai....

bet vistiek buvo nepakartojamas jausmas kai tavi gyvena zmogeliukas ir tu kalbi su juo jauti kaip jis zagsi.... wub.gif noriu vel but nescia... bet taip bus negreitai sad.gif ... noriu kad kitas mano vaikas gautu viska, ne taip kaip dukryte...

sekmes jums nestuke.gif gimdyme ir auginime.....
Atsakyti
wub.gif as dar niekada nebuvau tokia laiminga kaip iki siol.. Branginu kiekviena "nescia" diena thumbup.gif
Atsakyti
o man patinka buti nestuke.gif . Visai faina thumbup.gif . nors kita karta ir uzplaukia depresijos, bet manau cia tik harmoniukai pasiaucia doh.gif . Bet siaip tai jauciuosi svarbi asmenybe tongue.gif .
Suprantu tas nestukes, kurias kankina bloga sveikatyte, tai tikiu, kad nestumas nera toks jau malonus verysad.gif
Atsakyti
man patinka būti nestuke.gif fainas jausmas,kai tavyje kažkas auga,matai kaip keičiasi tavo formos,norai, įpročiai.kaip rūpinasi vyras thumbup.gif
Atsakyti