Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(experiment @ 2004 11 26, 15:22)
o man labai sunku - labiausiai erzina vyro pasaipos,nors ir draugiskos,ir tai,kad jis is manes tikisi, jog atliksiu visas "pareigas" - t.y. apsipirkimas, namu tvarkymas, valgyt gaminimas... kaip ir iki nestumo. O as jau net vonios nebegaliu isvalyt - nebesusilenkiu.(jau 7tas menuo, siaip ar taip), ir myletis nebenoriu - tik miegot.
Dar siaubingas dalykas - edantis remuo. Joks "rennie" nebepadeda,kartais taip degina skrandi,kad verkti norisi.
Netilpimas i drabuzius irgi erzina smile.gif Ir laxtymas siusiuko kas 15 minuciu(nesakykit kad jums taip nebuvo)  blink.gif
Kaip ir butinybe lankytis pas gydytojus. Jie siurkstus,nemandagus, turbut reiketu kyshius duot, bet neduosiu rolleyes.gif

Gal paskui ir pasiilgsiu tos busenos,bet dabar tikrai jau nelengva...

O tai ka, Tau nepadeda jis visai? Nejuokauk, tegu pasijudina, tau ramybes reik, o ne vonias sveisti, atskaityk paskaita, kas tau galima kas ne, jei negali padet, tegu pagalba suorganizuoja...*****, as ne nescia, o visus darbus mes kartu dirbam, arba tas, kas tuo metu galim...Mylek save labiau! 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi, labiausiai patiko, kad jauciau neapsakoma ramybe. smile.gif Tarsi i viska ziureciau is salies. Buvau tokia rami ir del nieko nesijaudinau. thumbup.gif
O del lakstymu i toleta, didelio pilvo, negalejimo susilenkti, tai galima save nuraminti, kad tai laikina, viskas greitai pasibaigs, o ir vyras galetu daugiau padeti. Neverta plesytis. Svarbiausia gerai maitintis, kuo daugiau vaikscioti grynam ore ir del nieko per daug nesijaudinti. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai pats graziausias ir nuostabiausias periodas mano gyvenime, gaila kad atejo laikas atsisveikinti su juo user posted image , bet manau sekantis etapas bus dar geresnis soske.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nepatinka man buti nesciai. Vaikeli myliu, bet man buti tokiai nesavai - ne pa tin ka. ir laukiu,kad greiciau viskas baigtusi. ir pagalvoju kartais, nu kodel taip ilgai, net 9 men.. nu kodel pvz. reikia viska pilve nesiot... nu kodel vaikiukai negaletu pvz kaip pauksteliai issiristi.. As noriu but as, o ne inkubatoriumi... nes tas nuolatinis lakstymas i tubzika, neturejimas ka apsirengt, nuovargis ir jautimasis tanku - mane nervina ir erzina ir pykdo. as noriu but savim, ir nesijaust stora karve.
todel laukiu nestumo pabaigos kaip dar niekad nieko nelaukiau.
Atsakyti
Pagimdžiau prieš metus su trupučiu,bet dar ir dabar pasiilgstu tos įpatingos būsenos.Ir kai visi jau nuo 38 sav nekantravo KADA?-as visai neskubėjau ir džiaugiaus kiekviena diena savo pilvūzu:nestuke Gal,kad neštumas gerai sekėsi,o svarbiausia,kad vyras labai padėjo.Nuo tos dienos,kai pasakiau,kad laukiuos-nenešiau sunkesnio daikto už savo rankinuką.Viskas buvo padaryta jo.Gaila,mamu,jei kurių vyrai to nesupranta g.gif .Nepasiduokit,kelkit triukšmą.Juk nešiojat jų vaikus ir ne vien savo malonumui 4u.gif DIDELĖS SĖKMĖS VISOM nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(visata @ 2005 06 25, 12:34)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  nepatinka man buti nesciai. Vaikeli myliu, bet man buti tokiai nesavai - ne pa tin ka. ir laukiu,kad greiciau viskas baigtusi.  ir pagalvoju kartais, nu kodel taip ilgai, net 9 men.. nu kodel pvz. reikia viska pilve nesiot... nu kodel vaikiukai negaletu pvz kaip pauksteliai issiristi..  As noriu but as, o ne inkubatoriumi...  nes tas nuolatinis lakstymas i tubzika, neturejimas ka apsirengt, nuovargis ir jautimasis tanku - mane nervina ir erzina ir pykdo. as noriu but savim, ir nesijaust stora karve.
todel laukiu nestumo pabaigos kaip dar niekad nieko nelaukiau.

Pritariu 100% thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
o man patninka būt nestuke.gif , patinka žiūrėti į kasdien didėjantį savo pilvuką, jausti, kaip 2.gif duoda apie save žinoti. aišku, kai nebeįlendi į jokius savo įprastus drabužius, kai smarkiai susiaurėjo pasirinkimas "ką aš šiandien rengsiuos", kai normaliai neišsimiegi, nes visą naktį lakstai pas nykštukus, tai lyg ir apninka kitos mintys. bet vis tiek tai nuostabu. pažiūrėsim, ką šnekėsiu, kai pilvas ant nosies lips tongue.gif
Atsakyti
Nepatinka ir nepatiks būti nestuke.gif
Galvojome su vyru su laiku įsivaikinti vaikeli, kam savas jei tiek mažutėlių be šeimų gyvena... saugojomės labaaaaai blink.gif bet kartais ir triguba kontracepcija paveda... tikriausia taip reikėjo. blink.gif
vyras laukia nesulaukia mažylio, o man baisiau negali būti... negaliu patikėti, kad aš nestuke.gif ir jau po kelių mėnesių nebematysiu per pilvą kelio... nemoku su tais vaikais ir jų nemyliu blink.gif man jie maži ufonautai ir tiek blink.gif
man gražu kai skaitau, kaip kas laukia vaikelio , kaip jį myli.... o man taip neišeina nenoriu aš jo ir baigta.
O dar kai apie gimdymo procesą pagalvoju doh.gif geriau nereikia... doh.gif

o šiaip jaučiuosi thumbup.gif : nepykina, nesvaigsta galva, nieko neskauda....
BET ESU nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(eeegleee @ 2005 06 27, 14:45)
Nepatinka ir nepatiks būti  nestuke.gif
O dar kai apie gimdymo procesą pagalvoju doh.gif  geriau nereikia...  doh.gif

o šiaip jaučiuosi  thumbup.gif : nepykina, nesvaigsta galva, nieko neskauda....
BET ESU  nestuke.gif

Nepykit, bet man baisu, kai taip kalbama....
Mano nėštumas irgi buvo neplanuotas, bet aš labai myliu savo vaikelį ir labai jo laukiu.... Nepaprastas jausmas yra jausti kaip su tavimi bendrauja dalelė tavęs, tavo meilės vaisius. Ir visos tos akimirkos - kai pamatai ekrane čiulpiantį savo pirštelį, kai jauti krebždenimus- atperka bet kokį nepatogumą. Aš negaliu sakyti, kad man patinka būti storai, bet man jau dabar gaila, kad šis etapas kažkada baigsis smile.gif aš labai myliu savo pilviuką wub.gif
Ir tau, Eeeegleee, linku pamilti savo mažiuką.... mirksiukas.gif
Atsakyti
o man patinka ax.gif
Aišku, būna visokių sunkumų: ir apspardytos kepenys ir oro trūkumas ir t.t., bet iš tikrųjų esu laiminga ir į visus sunkumus žiūriu kaip į praeinantį dalyką.
o kas liečia storumą, man tas storumas savotiškai gražus smile.gif na, gal dar dėl to, kad nesusidūriau su labai dideliu svorio augimu, šiai dienai esu priaugusi 6 kg... Pasisiuvu gražių nėštukiškų rūbelių ir tikrai jaučiuosi graži smile.gif Aišku, tokiai savijautai daug įtakos turi ir vyro požiūris bei reakcija.
Atsakyti
QUOTE(Lolka @ 2005 06 27, 16:19)
Nepykit, bet man baisu, kai taip kalbama....
Mano nėštumas irgi buvo neplanuotas, bet aš labai myliu savo vaikelį ir labai jo laukiu.... Nepaprastas jausmas yra jausti kaip su tavimi bendrauja dalelė tavęs, tavo meilės vaisius. Ir visos tos akimirkos - kai pamatai ekrane čiulpiantį savo pirštelį, kai jauti krebždenimus- atperka bet kokį nepatogumą. Aš negaliu sakyti, kad man patinka būti storai, bet man jau dabar gaila, kad šis etapas kažkada baigsis  smile.gif  aš labai myliu savo pilviuką  wub.gif
Ir tau, Eeeegleee, linku pamilti savo mažiuką....  mirksiukas.gif

Atsiprašau, Lolka, jei tave tokios kalbos erzina, juk sakiau, kad džiaugiuosi už tuos kurie myli savo mažylius. Atleiskit gal ir grubiai nuskambėjo mano pasisakymas. Suprantu, kad galėjau ižeisti tuos kurie laukiasi ar net prarado savo vaikelį... Ir juk nesakiau, kad nekenčiu ar dar kaip nors baisiai savo kūdikio. Žinoma trokštu, kad jis būtų sveikas ir augtų laimingas. Man tik nepatinka būti nėščiai ir tiek. Aš nemokėsiu būti gera mama. Bet tam turiu busimą tėvelį biggrin.gif
aš toliau dirbsiu ir mokysiuosi, o jis mūsų lėliuku rūpinsis.
Kiekvienas turi savo kelią... mano truputi tikriausiai kitoks...
Atsakyti
QUOTE(eeegleee @ 2005 06 27, 15:28)
Atsiprašau, Lolka, jei tave tokios kalbos erzina, juk sakiau, kad džiaugiuosi už tuos kurie myli savo mažylius.

Manęs visiškai neerzina. Aš tavo būseną suprantu. Kai sužinojau, kad esu nestuke.gif , 2 savaites negalėjau atsitokėti ir su tuo susitaikyti. Jaučiausi taip, kaip ir tu dabar. Bet tam ir yra 9 mėnesiai laukimo, kad pamiltumėm savo vaiką, apsiprastumėm su ta mintim. Esu 100 proc. įsitikinusi, kad po keletos mėnesių galvosi kitaip smile.gif Stiprybės tau mirksiukas.gif
Atsakyti