Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Tarsiu zodi ir as: sviesti svieciu, laiminga be galo, bet labai patenkinta, kad esu nestuke.gif nesu...O del to, kad reikia pristabdyti tempa, nesportuoti ir sumazinti siokius tokius malonumus. Nepasitenkinimas mano grynai is mano fizines-egoistines busenos.
Kaifuoju ypatingai, kai vaikiukas kruta, kalbina, verciasi. Tik siuo atveju, kai ji jauciu. Labiau laukiu pogimdyvinio etapo, kai vel su savim galesiu daryti ka noriu!
Atsakyti
Neskaitant visu nemaloniu pojuciu kuriuos gali sukelti ir sukelia nestumas, esu laimingiausias zmogus pasaulyje, nes kai pagalvoji, kad po keletos men turesi ta dziaugsmely kuris neduoda miegoti naktimis, rekia nuo ryto iki vakaro, kuriam nespesi keisti sauskelniu....
taip bus sunku, bet tai kad turim galimybe savyje uzauginti gyvybe yra nepakartojama, ir tai rodos suteikia sparnus!
as labai vaikelio, noriu, jo laukiu, ir begalo man patinka but nesciai cool.gif
Atsakyti
Kol kas labai patinka smile.gif Esu taip pat labai laiminga smile.gif
O ir savijauta iki siol buvo gera (tfu tfu tfu): nei pykino, nei nuotaikos kaitaliojosi, nei kazkokio maisto ypatingo norejosi thumbup.gif Vyras kol kas visiems sako, kad esu labai gera nestuke.gif Del to irgi labai miela... smile.gif
Atsakyti
Man patinka,bet tuo paciu ir neramu, kas apsunkina ta laukima. Manau, kad kai pagimdysiu - pasakysiu, kad man patiko lauktis.
Atsakyti
Visi galutiniai jausmai- yra gerai! Ir rezultatas yra gerai. Bet cia mes ir klausem: ar patinka but nesciai.Tai, va, kad man peveze- nelabai. Va, ir dabar pilvuzas nuo dienos skysciu issiputes, atrodo, oda sprogs.. O paprastai, kai ka nuveikciau su savo vyru iki krepsinio. Bet net ir toj srity nebepatinka niekas. Nei apsisuki, nei issirieti. Toks kleckas guli arba sedi tongue.gif ... cool.gif
Atsakyti
thumbup.gif o man tai smagumelis buti nestuke.gif nors kartais susierzinu del kokiu nors "globaliniu" smulkmenu, is emes tai ypatingas jausmas wub.gif schmoll.gif tik butu gerai, kad kai kurie nustotu gaileti... is serijos, oi vargsele, kaip sunku tau.... nei sunku nei ka, laukem norejom ir lb dziaugiames nestuke.gif nereikia musu gaileti, nes mes juk taip pasirinkom, niekas neprievartavo thumbup.gif tongue.gif o dar kai netycia vos ne visa kompanija susiplanavo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tai isvis super thumbup.gif
Atsakyti
O as labai patenkinta buciau ir labai dziaugciaus, jei per nezinojima (truputi netyciukas) antraja savaite maziuko prasidejime nebuciau gerusi antibiotiku stipriu sad.gif ir gine sake kad teks vaziuot i vilniu genetiniu tyrimu, nes yra tikimybe apsigimimu... visa interneta isnersiau ieskodama info, atrodo ta tikimybe nera labai didele, bet.... ir kraujukas 5tos savaites pradzioj buvo pasirodes.. tai dabar su biuleteniu sedziu namie ir meldziuos kad tik butu sveikas.... va... kuo daugiau lovoj, jokio sekso, saugotis... kad tik ta kankyne duotu rezultatu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muera: 14 rugsėjo 2007 - 08:23
tokios nuotaikos kaip per pirmą nėštumą jau nebėra, kai kasdien man buvo kažkoks naujas pojūčių atradimas. Antras nėštumas man yra neišvengiama būtinybė - pasinaudoti savo biologiniu amžiumi, kad užtikrinti mano galvoje susiklosčiusį šeimos modelį iš 3 vaikų. biggrin.gif Geriau išnešioti greičiau ir pagimdyti, nes šį kartą mane netenkina labai daug kas. Ir kad buvau ką tik numetusi svorį, o dabar priaugau per nepilnus 6 mėn. beveik tiek pat kaip per visą pirmą nėštumą. Ir kad vėl netilpsiu į naują vos prieš netikėtą nėštumą supirktą garderobą, nes turėsiu vėl 8-10 kg. antsvorio. Dar gerai, jei bent per metus sugebėsiu jo atsikratyti. doh.gif

Ir nesinori vėl nuo pat pradžių pradėti - žindymai, pampersai, pilvuko problemos, slogos ir panašiai. Kaip gera džiaugtis jau paaugusiu iki 5 metų vaiku, su kuriuo galiu pasikalbėti, pabendrauti ir panašiai.
Geriau iškart penkiamečius gimdyčiau. biggrin.gif

o dabar vėl 1.5 metų teks namie pririštai prie vaiko būti. verysad.gif
O dar nepatinka išskirtinė pašalinių reakcija "o, sveikiname, kokia tu išgražėjusi, bla-bla-bla" schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloe: 14 rugsėjo 2007 - 08:59
QUOTE(Muera @ 2007 09 14, 08:18)
O as labai patenkinta buciau ir labai dziaugciaus, jei per nezinojima (truputi netyciukas) antraja savaite maziuko prasidejime nebuciau gerusi antibiotiku stipriu sad.gif ir gine sake kad teks vaziuot i vilniu genetiniu tyrimu, nes yra tikimybe apsigimimu... visa interneta isnersiau ieskodama info, atrodo ta tikimybe nera labai didele, bet.... ir kraujukas 5tos savaites pradzioj buvo pasirodes.. tai dabar su biuleteniu sedziu namie ir meldziuos kad tik butu sveikas.... va... kuo daugiau lovoj, jokio sekso, saugotis... kad tik ta kankyne duotu rezultatu

Nesijaudink, viskas bus gerai. Zinai kiek moterys prisidaro blogu dalyku pradzioje, kai nezino kad pastojusios? Pirmo nestumo metu numusinejau temperatura (kuri pakyla iprastai pradzioje) kokias 2 savaites su vaistais kuriu negalima nesciai, geriau kaip paselusi, buvo kazkoks vakareliu iki paryciu maratonas ir rukiau baisiai daug... doh.gif kai suzinojau kad laukiuosi, irgi buvau pasibaisejusi tuo, kas gali vaikiukui atsitikti. Bet kazkaip dazniausiai organizmas apsaugo vaika. Manau tu irgi i ta dauguma pataikysi smile.gif nesijaudink, nes tai irgi kenkia mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei atsakant į klausimą "ar patinka būti nėščia?" - tai bent kol kas nepatinka verysad.gif nes baisiai pykina, kol kas dar nevėmiau (tik to ir trūktų), truputį temperatūros turiu, skauda strėnas, pilvą, skrandį verysad.gif nors šio vaikelio labai laukiame ir norime su vyru. Tikiuosi kai baigsis pirmasis trimestras visi tie pojūčiai išnyks ir galėsiu džiaugtis biggrin.gif
Atsakyti
nerealus jausmas buti nestuke.gif , man nestukes pacios graziausios moterys pasaulyje wub.gif .man patiko buti ja,jau beveik metukai supuoju savo maziuka, o prisiminimai nerealus. wub.gif gera buti tiesiog mama smile.gif
sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 09 14, 10:02)
Nesijaudink, viskas bus gerai. Zinai kiek moterys prisidaro blogu dalyku pradzioje, kai nezino kad pastojusios? Pirmo nestumo metu numusinejau temperatura (kuri pakyla iprastai pradzioje) kokias 2 savaites su vaistais kuriu negalima nesciai, geriau kaip paselusi, buvo kazkoks vakareliu iki paryciu maratonas ir rukiau baisiai daug...  doh.gif  kai suzinojau kad laukiuosi, irgi buvau pasibaisejusi tuo, kas gali vaikiukui atsitikti. Bet kazkaip dazniausiai organizmas apsaugo vaika. Manau tu irgi i ta dauguma pataikysi  smile.gif  nesijaudink, nes tai irgi kenkia  mirksiukas.gif

aciu Lilly uz pastiprinima wink.gif labai tikiuosi, bet vis tiek kaip ant adatu, ir tikriausiai iki tol kol neislys is manes sveikas bambliukas, tol nenusiraminsiu, nes kiek teko girdeti, ne taip jau retai tie daktarai ir klaidu padaro.. tikriausiai toj is vis smegenai susisuks man wacko.gif
Atsakyti