FANTASTIKA būti
abu nėštumai buvo nesudėtinga, tad tas jausmas nuostabus
norėčiau būti ir būti nėščia, pirmą kartą tiek nesidžiaugiau, nes buvo ta nežinomybė, o antrą ta ramuma, tas žinojimas, kas kaip,
jausmas pamatau gatvėje
baltas pavydas ima
kokios jos gražios, tie pilvukai nuostabūs, pačios gražiausios moterys
Jeigu i darba nereiketu eiti, tai gal ir patiktu, bet kai ateini i darba ir nera jegu apie nieka galvoti, per visus blogumas, tai jokio dziaugsmo tikrai nejauciu... Nuolat tenka galvoti laisvas bus tualetas ar ne kai visiskai suriecia blogumas, tai jus man irodykite kur ta dziaugsma atrasti???
Gal kazkada ir prasvieses viskas, bet dabar tikrai ne...
Dabar kai kambaryje stovi sukonstruota lovyte ir apgalvojami pirkiniai- man pradeda patikti!!!! Ir kai pilvuzas jau soktelejo akivaizdziai- pasijutau tikra busima mam, ir man jau PATINKA!! Bet labiausiai patinka ta Laukimo busena...
Nuo pirmuju nestumo dienu jauciau palaima ir pasitenkinima savo naujaja busena. Laukiau nesulaukiau, kada pilvukas prades matytis! Kol nesimate, vaiksciojau su slapta sypsena akyse ir viena pati dziaugiausi savo laime. Nei minutei i galva neatejo mintis, kad esu negrazi, stora ar pan. Dabar savo pilvuka nesioju su didziausiu pasididziavimu, nors jau krypuoju, kaip boruze . Zinoma, per tas 30 nestumo savaiciu buvo visko: ir ligoninej teko pagulet, ir spec. kojines venoms nesioju, ir ortopedini nugaros-krutines itvara (nes labia skauda kaire sonkauliu puse), ir ziauri nemiga kankina, ir meslungis, taciau tai man netrukdo jaustis laimingai. Juk padovanosiu Pasauliui NAUJA ZMOGU!
Man tai labai patinka būti
atrodo tik ir lauki kada gi pasirodys pilvukas,kada pradės judėti ir pan... tai fantastiškas jausmas
nors būna nėštumo nepatogumų tokie kaip pykinimas svorio priaugimas ir t.t bet tai yra menkniekis kai pagalvoji kad viso to rezultatas yra mažylis
Oi, kaip patinka
Labai patinka
Myliu savo pilvelio gyventoją, visi, kas žino, jį myli
Gera žinoti, kad tavyje yra dar vienas žmogutis... Nuostabus laukimo, buvimo ypatinga jausmas.
Aišku, gera man kalbėti, kai vėmimai, pykinimai ir persileidimo grėsmė jau praeity... Tikiuosi, kad viskas bus gerai
Čia sau pasidovanoju
Aišku, gera man kalbėti, kai vėmimai, pykinimai ir persileidimo grėsmė jau praeity... Tikiuosi, kad viskas bus gerai
Na man nestumas kazkokiu tokiu "saldziu" emociju nesukelia. Myliu as jau dabar ta maziuka, kuris mano pilvelyje, bet apskritai, tai nepatinka man buti nesciai
is pradziu pykinimas, blogumas, jautiesi alkana, bet pati nezinai, ko nori ir pan. Dabar jau artejant pabaigai jauciuosi stora, istinusi, vestuvini zieda esu priversta ant kaires rankos nesioti
, nori islipti is lovos - kaip kokia nerangi pensininke kol issiraitai
snopuoji garsiau, sunkiau kvepuoti. Vyras sako, kad as pati graziausia, bet jau pati sau nepatinku. Ir tas leliuko pirkiniu pirkimas, nu nueini, apziuri, nusiperki, bet kad pradeciau "svaigti"...
Ai nu nezinau, gal as viena cia tokia
kol kas diskomforto nejauciu
patinka
patinka
QUOTE(sirocco @ 2007 10 29, 08:48)
Na man nestumas kazkokiu tokiu "saldziu" emociju nesukelia. Myliu as jau dabar ta maziuka, kuris mano pilvelyje, bet apskritai, tai nepatinka man buti nesciai
is pradziu pykinimas, blogumas, jautiesi alkana, bet pati nezinai, ko nori ir pan. Dabar jau artejant pabaigai jauciuosi stora, istinusi, vestuvini zieda esu priversta ant kaires rankos nesioti
, nori islipti is lovos - kaip kokia nerangi pensininke kol issiraitai
snopuoji garsiau, sunkiau kvepuoti. Vyras sako, kad as pati graziausia, bet jau pati sau nepatinku. Ir tas leliuko pirkiniu pirkimas, nu nueini, apziuri, nusiperki, bet kad pradeciau "svaigti"...
Ai nu nezinau, gal as viena cia tokia

Ir man panašiai- labai myliu ir laukiu mažiuko, bet nesvaigstu
Pati laukimo būsena puiki, bet laikas bėga nepaprastai greitai ir kartais pagalvoju, kad nespėsiu pasimėgauti