Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

smile.gif vel noretus nors pora dieneliu pabut nestuke.gif
Atsakyti
FANTASTIKA būti nestuke.gif abu nėštumai buvo nesudėtinga, tad tas jausmas nuostabus thumbup.gif norėčiau būti ir būti nėščia, pirmą kartą tiek nesidžiaugiau, nes buvo ta nežinomybė, o antrą ta ramuma, tas žinojimas, kas kaip, thumbup.gif jausmas pamatau gatvėje nestuke.gif baltas pavydas ima nestuke.gif kokios jos gražios, tie pilvukai nuostabūs, pačios gražiausios moterys
Atsakyti
Jeigu i darba nereiketu eiti, tai gal ir patiktu, bet kai ateini i darba ir nera jegu apie nieka galvoti, per visus blogumas, tai jokio dziaugsmo tikrai nejauciu... Nuolat tenka galvoti laisvas bus tualetas ar ne kai visiskai suriecia blogumas, tai jus man irodykite kur ta dziaugsma atrasti??? doh.gif Gal kazkada ir prasvieses viskas, bet dabar tikrai ne...
Atsakyti
Dabar kai kambaryje stovi sukonstruota lovyte ir apgalvojami pirkiniai- man pradeda patikti!!!! Ir kai pilvuzas jau soktelejo akivaizdziai- pasijutau tikra busima mam, ir man jau PATINKA!! Bet labiausiai patinka ta Laukimo busena...
Atsakyti

Nuo pirmuju nestumo dienu jauciau palaima ir pasitenkinima savo naujaja busena. Laukiau nesulaukiau, kada pilvukas prades matytis! Kol nesimate, vaiksciojau su slapta sypsena akyse ir viena pati dziaugiausi savo laime. Nei minutei i galva neatejo mintis, kad esu negrazi, stora ar pan. Dabar savo pilvuka nesioju su didziausiu pasididziavimu, nors jau krypuoju, kaip boruze . Zinoma, per tas 30 nestumo savaiciu buvo visko: ir ligoninej teko pagulet, ir spec. kojines venoms nesioju, ir ortopedini nugaros-krutines itvara (nes labia skauda kaire sonkauliu puse), ir ziauri nemiga kankina, ir meslungis, taciau tai man netrukdo jaustis laimingai. Juk padovanosiu Pasauliui NAUJA ZMOGU!
Atsakyti
Man tai labai patinka būti nestuke.gif atrodo tik ir lauki kada gi pasirodys pilvukas,kada pradės judėti ir pan... tai fantastiškas jausmas wub.gif nors būna nėštumo nepatogumų tokie kaip pykinimas svorio priaugimas ir t.t bet tai yra menkniekis kai pagalvoji kad viso to rezultatas yra mažylis wub.gif
Atsakyti
Labai patinka, nors jau pavargau is pradziu pradejo varginti remuo paskui didelis pilvas kurio labai laukiau nes net batu ussisegt be vyro pagalbos negaliu blush2.gif sunku vaikscioti, neimanoma isismiegoti, tai jau laukiu, kada greiciau is pilvuko islys leliukas wub.gif
Atsakyti
Oi, kaip patinka smile.gif
Atsakyti
Labai patinka wub.gif Myliu savo pilvelio gyventoją, visi, kas žino, jį myli smile.gif Gera žinoti, kad tavyje yra dar vienas žmogutis... Nuostabus laukimo, buvimo ypatinga jausmas.
Aišku, gera man kalbėti, kai vėmimai, pykinimai ir persileidimo grėsmė jau praeity... Tikiuosi, kad viskas bus gerai 4u.gif Čia sau pasidovanoju biggrin.gif
Atsakyti
Na man nestumas kazkokiu tokiu "saldziu" emociju nesukelia. Myliu as jau dabar ta maziuka, kuris mano pilvelyje, bet apskritai, tai nepatinka man buti nesciai bigsmile.gif is pradziu pykinimas, blogumas, jautiesi alkana, bet pati nezinai, ko nori ir pan. Dabar jau artejant pabaigai jauciuosi stora, istinusi, vestuvini zieda esu priversta ant kaires rankos nesioti doh.gif , nori islipti is lovos - kaip kokia nerangi pensininke kol issiraitai doh.gif schmoll.gif snopuoji garsiau, sunkiau kvepuoti. Vyras sako, kad as pati graziausia, bet jau pati sau nepatinku. Ir tas leliuko pirkiniu pirkimas, nu nueini, apziuri, nusiperki, bet kad pradeciau "svaigti"... doh.gif Ai nu nezinau, gal as viena cia tokia tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kol kas diskomforto nejauciu biggrin.gif
patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sirocco @ 2007 10 29, 08:48)
Na man nestumas kazkokiu tokiu "saldziu" emociju nesukelia. Myliu as jau dabar ta maziuka, kuris mano pilvelyje, bet apskritai, tai nepatinka man buti nesciai bigsmile.gif  is pradziu pykinimas, blogumas, jautiesi alkana, bet pati nezinai, ko nori ir pan. Dabar jau artejant pabaigai jauciuosi stora, istinusi, vestuvini zieda esu priversta ant kaires rankos nesioti doh.gif , nori islipti is lovos - kaip kokia nerangi pensininke kol issiraitai doh.gif  schmoll.gif  snopuoji garsiau, sunkiau kvepuoti. Vyras sako, kad as pati graziausia, bet jau pati sau nepatinku. Ir tas leliuko pirkiniu pirkimas, nu nueini, apziuri, nusiperki, bet kad pradeciau "svaigti"... doh.gif Ai nu nezinau, gal as viena cia tokia tongue.gif  lotuliukas.gif

Ir man panašiai- labai myliu ir laukiu mažiuko, bet nesvaigstu schmoll.gif Nuėjusi į vaikiškų prekių parduotuvę apžiūriu rūbelius ar kt daiktus, galvoju kokie jie gražūs, bet be jokių problemų išeinu nieko nepirkusi, su mintimi- vėliau ax.gif
Pati laukimo būsena puiki, bet laikas bėga nepaprastai greitai ir kartais pagalvoju, kad nespėsiu pasimėgauti nestuke.gif , kaip tik šiandien supratau, kad nėštumas jau įpusėjo blink.gif doh.gif Labai įdomu stebėti kūno pokyčius wub.gif O vienintelė problema- didžiulis nuovargis ir kone nuolatinis noras miegoti doh.gif Na, bet nieko, gal išėjusi į dekretą prisimiegosiu lotuliukas.gif
Atsakyti