Na turiu pasakyt, kad manęs mano padėtis visai nežavi
laukiu nesulaukiu kada viskas pasibaigs ir jau tikrai nedaug liko laukti... atrodo nei nuovargis koks kankina, nei skausmai kazkokie, nu bet nepatinka man nors tu ką, kiek įmanoma dangstausi, slepiuosi, net su draugais nesinori susitikt, o dar kai aplinkiniai ima kalbėti ta tema, tai iš vis nepakenčiu
Oi nzn nzn, nestumas mano kol kas lengvas, bet didelio malonumo buti nescia tikrai nejauciu.
Nuostabu, kad turesim kudikeli, bet pats jo nesiojimo procesas man labiau panasus i atsakinga darba, nei i palaimos kupinas dienas.
Visi apsisukimai suleteja, atsistoti sunku, pasilenkti dar sunkiau, to negalima, ano negalima, o ypac pasiilgstu gero sporto. Emocijos siauteja, cia verkiu, cia jau juokiuosi.
O pagalvojus kas bus paskutiniais menesiais...
Bet bendrai paemus yra vidinio dziaugsmo ir pasididziavimo jausmas, kad esu nescia ir laukiuosi. Emocijos geros, bet nesciai buti nepatinka
Nuostabu, kad turesim kudikeli, bet pats jo nesiojimo procesas man labiau panasus i atsakinga darba, nei i palaimos kupinas dienas.
Visi apsisukimai suleteja, atsistoti sunku, pasilenkti dar sunkiau, to negalima, ano negalima, o ypac pasiilgstu gero sporto. Emocijos siauteja, cia verkiu, cia jau juokiuosi.
O pagalvojus kas bus paskutiniais menesiais...
Bet bendrai paemus yra vidinio dziaugsmo ir pasididziavimo jausmas, kad esu nescia ir laukiuosi. Emocijos geros, bet nesciai buti nepatinka
nescia patinka buti
bet kuo toliau tuo labiau jau laukiu savo mazuliuko..... pradeda atsibost jau nestumas...
laukiu nesulaukiu kada ant ranku laikysiu savo mazuliuka
iš pradžių pirmus mėnesius tai nesureikšmindavau to,kad esu nėščia.bet va dabar vis labiau pradedu mėgautis nėštumu,nors aišku kai namie trys vaikai tai tas mėgavimasis ne toks,kad kaip per pirmą nėštumą su virbalais rankose ir žurnalais gulėdavau.bet vistiek dabar dar smagu pabūt
su tuo pilvu,nes juk tas nėštumas tikrai neilgai tęsiasi.
O man tai zaviausia nestumo dalis yra vaikiuko spyriai - vien del ju antra karta nescia buti noreciau
o ir siaip labai smagu zinoti, kad man pilvelyje naujas zmogelis auga
laukiu pasimatymo su juo - labai labai
o man nestumas buvo nerealus, nors ir teko 5 savaiteles guleti, nes buvo pavojus kad persileisiu, bet visiskai nesvarbu tai, man labai patiko
gal kad nespejo atsibosti, nes pagimdziau 4 savaitem anksciau
bet jau mintyse ir apie antra pagalvoju ir vyras nesispardo
Nėštumas buvo pats gražiausias mano gyvenimo laikotarpis
, galėčiau būti visą laiką nėščia
Man tai ir patinka but
patinka kaip auga pilvelis
...labai gera jausti leliuko judesiukus
labai laukiu savo stebuklelio...
norisi kuo greiciau ji pamatyti ir paimti ant ranku ,ir kuo greiciau buti mama
patinka kaip auga pilvelis
labai laukiu savo stebuklelio...
norisi kuo greiciau ji pamatyti ir paimti ant ranku ,ir kuo greiciau buti mama
As taip pat pati laimingiausia, ir vyras vis ziuri i mane su sypsena ir dziaugias ir vis giria mano pilveli.. O kai mazylis suspurda...
tikrai esu laiminga, mylima ir noreciau kad tai niekad nesibaigtu..
QUOTE(ramuneb @ 2004 10 03, 11:43)
aš taip pavydžiu toms, kurios džiaugiasi tuom, kad jos nėščos, gėrisi savo pilveliais...aš nesugebu tuo džiaugtis, mane nervuoja tokia būklė, pykinimai pirmaisiai mėnesiais, po to paskutinais mėnesiais didelio pilvo nešiojimas...nuotaikų svyravimas.....net nupurto kai pagalvoji...
Sveika
Mane visus 9 menesius prapykino, bet as stengiaus buti geros nuotaikos ir sypsotis, kadangi iki beveik 8 men pradirbau tai buvo sunku labai, bet buvau ( esu) labai laminga, ir labai dziaugiausi. Labai daug padejo man vyras
pradžia buvo sunki, bet dabar tai tikrai patinka nėštumas. nors jei ateitų fėja ir sakytų, nori, sutrumpinsiu viską tau per pusę, ir tu jau po trijų mėnesių sūpuosi sveikutį kūdikėlį, tai sakyčiau darom. labai jau smalsu.