Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

Pamenu, kai tik suzinojau, kad laukiuosi atrodo visam pasauliui norejosi pranesti, bet dabar jau noreciau ,kad viskas greiciai praeitu ir laikytumeme savo mazyli ant ranku, nelabai patinka man tas procesas... aisku, vaiko spyriu nepatyres niekada nesuprasi ... nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
tikrai patinka, netgi kai paskutini kart buvau konsultacijai pas gyd.,tai kai pamaciau kelias nestukes dar su tokiais mazyciais pilvukais, kazkaip emiau pavydeti, kad man jau greitai viskas pasibaigs, iki termino tik 2 dienos smile.gif nestumas-labai labai nuostabus etapas gyvenime, gal tik ne is karto tai supranti thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif nestumas-nuostabus dalykas
Atsakyti
Man tai patinka labai buti nestuke.gif ,nors pradzia sunki ir pabaiga,bet finalas nuostabus
2.gif
Atsakyti
4u.gif oi,koks čia gražiai papuoštas puslapiukas thumbup.gif
Patiko būt nestuke.gif ,nes visi lepina,žinai,kad į pasaulį ateis dar vienas tau brangus žmogus...bet kai priaugi 25kg svorio,nevalgai nuo pietų,kad dar daugiau nepriaugtum ir mažiau tintų kojos tai...
Atsakyti
Kas nepatinka, tai aplinkinių reakcijos - arba lyg nėštukė būtų kokia stiklinė ir apskritai tai neišvengiama pokalbių tema, arba priešingai - nesupratingumas, kad greičiau pavargsti, negali lakstyti įprastais tempais. Taip norisi to viduriuko... O šiaip kai žinau, jog kone iki pat gimdymo negalėsiu sau leisti tokios prabangos tiesiog sėdėti namuose ir svajoti apie lėliuką, man posakis: "visą gyvenimą galėčiau būti nėščia" tikrai netinka.
Atsakyti
Mes vaikelio laukem ilgokai - beveik metus, todel man nestumas lyg stebuklas smile.gif , esu euforijoj, o ir pykinimai pasibaige, gyvenimas vel labai grazus. Is tiesu abu su vyru skraidom padebesiais biggrin.gif . Zinau, kad dar bus visko, bet as megaujuosi nestumu 4u.gif
Atsakyti
Šiaip viskas kaip ir ok būtų, bet pirmi trys mėnesiai buvo košmaras, juos beveik pramiegojau ir pravėmiau, o kai dar darbe visi kol nežinojo, kad laukiuosi turbūt įtarinėjo, kad pastoviai po balių į darbą vaikščioju biggrin.gif buvo ne kas... antras trimestras buvo thumbup.gif , dabar beveik 40 sav. ir sunkumai jau jaučiasi, bet visai nedaug liko laukti, visdėlto pasiilgsiu turbūt tos būsenos...
Atsakyti
kadangi aš labai vaikus myliu tai siaubingai apsidžiaugiau wub.gif tiesiog norėjau išrėkt visam pasauliuk kad štai aš jau nėščia blush2.gif abu kartus taip pat džiaugiausi biggrin.gif antrą kartą laukiantis gal net labiau apsidžiaugiau kad laukiuosi,nes visai to neplanavom ir buvo labai džiugu wub.gif tikiuosi turėsiu ir daugiau vaikų blush2.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos besilaukiančios smile.gif

Aš po 1,5 metų nesėkmių - taip pat laukiuosi (išgyvenau nesivystantį nėštumą, o paskui ilgai varsčiau gydytojų duris, nes buvo visokių bėdų ir negalėjau pastoti... Tai pavyko tik padarius inseminaciją, pačią pirmąją).
Pagal gydytojų skaičiavimus - man 8 savaitės, pagal mano - dviem mažiau (nuo tikslios pastojimo datos), na bet gydytojai skaičiuoja +2 sav, nes, pasak jų, viskas trunka 40 sav.

Labai džiaugiuosi viskuo, bet tuo pčiu ir turiu visokių baimių, kad vėl nieko neatsitiktų ir pan... Kartais atrodo, kad paranoja apima. Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai ir labai laukiu, kol sueis 12 savaičių.
Atsakyti
Ko gero tai susije su nestumu: jei jis lengvas, tai kodel gi juo nesimegauti tongue.gif . Man labai patinka buti nestuke.gif .
Atsakyti
Man irgi labai patinka buti nestuke.gif Koks nerealus tas jausmas jausti savo vaikuti, kai jis duodasi pilvuke bigsmile.gif . Kas man nepatinka, tai spuogai, spuogai, spuogai. Niekada ju neturejau, o dabar kaip paugle wub.gif . Bet ka padarysi. Na ir kartais pasjuntu negrazi , kazkoks kaip kompleksas, kad stora, nezgrabna, negeidziama.. Aciu dievui, vyras mano labai supratingas, tik pasijuokia is mano zirzejimo ir itikina, kad labai myli ir jam esu pati nuostabiausia, o dabar nestuke.gif ypatingai grazi ax.gif
Atsakyti