Įkraunama...
Įkraunama...

ar patinka būti nėščia?

QUOTE(Lori @ 2007 11 16, 12:46)
Pamenu, kai tik suzinojau, kad laukiuosi atrodo visam pasauliui norejosi pranesti, bet dabar jau noreciau ,kad viskas greiciai praeitu ir laikytumeme savo mazyli ant ranku, nelabai patinka man tas procesas... aisku, vaiko spyriu nepatyres niekada nesuprasi ... nestuke.gif  thumbup.gif

Man tai visai nepatiko. Pirmus menesius pykino, o gale nestume tox pilvas uzaugo, kad nebegalejau pati batu apsiauti.doh.gif
Atsakyti
nors ir sveikata labai prasta, ligoninėj teko pagulėt... verysad.gif ir nepatogumų daug, bet būti su tuo didžiuuuuliu pilvu visai smagu ... bigsmile.gif juk daugiau gyvenime gal ir nebeteks tokio turėt nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai patiko buti nestuke.gif Jauciausi kitaip, lyg ant sparnu...netgi paskutiniais sunkiausiais menesiais vaiksciojau su sypsena, patiko jausti vaikiuko judesiukus, glostyti pilvuka ax.gif
Atsakyti
Kolkas labai,patinka... biggrin.gif ypac kai gauni demesio is salies arba kai drauges pavydziai ziuri,o tu tik sedi ir glostai savo puzika... tongue.gif
Atsakyti
Dabar kai sveikatele gera gal ir visai nieko, bet vel problemele, nesu lelyte apie kuria visi turetu sokineti, nemegstu sokdinti vyro, visada budavau greituole-spartuole, o dabar tenka save stabdyti, kazkur nelipti, nekelti, i autobusa nebegti jeigu nespeji ir t.t. va cia jau man nepatinka, jauciuosi kaip kazkokia nevisaverte... Ir dar tas lakstymas i tualeta gali isvesti is proto... Tai ir negaliu pasakyti ar man cia labai jau patinka ta busena, smagu tik kai maziukas stuksi wub.gif
Atsakyti
man patiko buti nesciai,nes nestumas buvo lengvas,nepykino,pilvukas nebuvo didelis.....taciau paskutiniais menesiais nerimavau,kad pagimdysiu maza vaikuti,nes visi tik ir kartojo:o koks mazas tavo pilvas.....taciau mazute gime normali,3.3 kg,o as greitai susigrazinau savo buvusias formas.taip kad nera to blogo,kas neiseitu i gera smile.gif
Atsakyti
man kol kas laaaaabai patinka būti nestuke.gif neskaitant visų blogumų rolleyes.gif
Atsakyti
As buvau nestuke.gif be galo laiminga
pasiilgau to jausmo
Atsakyti
Patinka,laukiu nesulaukiu,kada pilvukas matysis bigsmile.gif
Atsakyti
Mums jau ipusejo 26-ta savaite 4u.gif . Kol kas labai dziaugiuosi savo nestumu nestuke.gif . Tikiuosi taip bus iki pat vaikelio atejimo i si pasauli 4u.gif .
Atsakyti
nors jau nebesu nescia,bet vis prisimenu ta jausma kai buvau nescia nestuke.gif norsir pykino rytais,nuotaikos keitesi akimirksnio greiciu,bet jaumas buvo nerealus,noreciau vel buti nescia,bet reik pakentet biggrin.gif zinojau,kad visi sunkumai,karstis atsipirks su kaupu,taip ir yra wub.gif wub.gif
Atsakyti
As tai nesu labai patenkinta budama nestuke.gif Zinoma, be galo dziaugiuosi, kad susilauksim vaikucio, kurio labai norim, bet tas pykinimas, skrandzio skausmai, maisto netoleravimas, kvapai ir pan. ir pan., mane be galo nervina. Zodziu praradau daug gyvenimo malonumu, suprantu tai laikina, tai mane ir guodzia smile.gif Gal kai baigsis visi negalavimai ir galesiu pasidziaugt nestuke.gif bet dabar tikrai nea schmoll.gif
Atsakyti