Labas, Dalita,
dėkoju už tavo nuomonę, nors ji kad kaip ir nepalanki būtų mano mastymui

bet manau, kiekvienas savo gyvenimą kuriame patys ir kiekvienas galvojame apie tą patį tik labai jau skirtingai. Ir ne aš sugalvojau, kad taip blogai jaustis man BŪTINAI reikia, ir , kad

nenoriu būti...
paprasčiausia būna taip, kad kažkas tavyje it tūno ir nuolat sufleruoja kaip gyventi. tai padeda būti laimingai arba pasmerktai

galbūt ir nesuprantu kokia dovaną nešiojuosiu pilvelyje, bet negaliu paimti ir pasikeisti per minutę...

galbūt su laiku tai praeis... ir viskas vėl bus super kaip ir prie pasidarant

.
O dėl abortų VERKTI NE TAU VIENAI REIKIA, o mums VISOMS. Nejau tau atrodo, kad aš čia specialiai guodžiuosi , kad kažkas patartų tai padaryti??? - tikrai NE. Galbūt aš ir esu bejausmė daug kam, bet tik ne SAVO VAIKO žudymui. Ačiū už patarimą. Ir nemanau, kad priklausau tom tavo "apverktom" moterim. Juk nešioju jį savy ir saugau...
Labas ir tau Visata
žinojau, kad yra tolerantiškų žmoniukų vis dar

ir kad nebūtina pačiai taip gyventi ar taip pat jaustis, kad suprastum ką reiškia būti "retesniu reiškiuniu" nei įprasta
tikrai radau daug ko naudingo tavo žodžiuose

tikrai, kad super parašei

ir ne dėl to, kad neva apgynei mano interesus, bet todėl, kad garsiai pasakei tai kas daugeliui yra atmestina ir netgi svetima.
Žinau, kad vieną dieną išsikapstysiu iš tos "neaiškios"

būsenos ir tikriausia atgausiu tuos jausmus kaip buvo iki to... turiu gerą ir mylintį vyrą, kuris nuolat šalia, o ir laukia ir laukiasi labiau negu aš. Dar kartelį dėkui

ačiū tau
Labas, Sheba,
tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi dėl tokių

kaip tu
ir labai tikiuosi, kad ir aš vieną dieną pajusiu nors dalelę to tavo išgirto jausmo
jei jau nesusirašysim tai SEKMĖS IR IŠTVERMĖS tau gimdant lėliuką
Ačiū Jums visoms