Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

Galėtų ir greičiau, o tai žiūriu kiekvieną dieną aš į jį ir vis laukiu laukiu, kantriai laukiu... taip norisi pirmų lapukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 03, 22:38)
Galėtų ir greičiau, o tai žiūriu kiekvieną dieną aš į jį ir vis laukiu laukiu, kantriai laukiu... taip norisi pirmų lapukų wub.gif

Dabar kai sauletos dienos, turetu dar greiciau stiebtis aukstyn thumbup.gif
Atsakyti
ziema visai siaip sau sukisau i geles vazona du avokado kauliukus,net nezinau kaip,kokiu galu,sukisau ir pamirsau:),o vakar ziuriu,islindes daigelis!persodinau i vazona ir laukiu kas bus:),o pati susiradau jus ir prisidedu prie avokado augintoju:)
Atsakyti
malonu kad mūsų ratas didėja! sveika prisijungusi wink.gif
Atsakyti
ziuriu as i ji akiu nenuleisdama:))),o siandien parsinesiau greipfrukta,tai jau puse suvalgiau,bet seklos dar neradau!!!!!!!
Atsakyti
sveikutes, as irgi auginu avokada,laaba jau ilgai lindo, bet db jau ugtelejo.labai megsta dregme turime gal kokius 5 lapelius. kiekviena diena vaikstineju ir ziurineju kiek gi paaugo lotuliukas.gif
Atsakyti
ir aš tupinėju kasdien žiūrinėdama ar nepaaugo daugiau biggrin.gif
Atsakyti
tuoj pasieksim 7CM! smagumėlis, auga kaip ant mielių ir man džiaugsmo daug daug suteikia thumbup.gif
Atsakyti
patikrinau siandien savo tris kauliukus vazone (nes jau nervai neblaike doh.gif kiek ilgai laukiau, net apie 2 men). ir ka gi? ogi vienas (veliausiai ikistas) dar nieko negalvoja leisti schmoll.gif , kitas jau kiokiu 3 cm saknele isleides thumbup.gif , nu, o trecio jau net negalejau israuti doh.gif reiskia, jau saknyte kaip reikalas, o, be to, jau ir prasproges virsus, greit bus stiebelis thumbup.gif kazi, nesupyks, kad judinau blush2.gif

tai ta proga dar ir ketvirta kauliuka ikisau, pries tai ismirkyta vandeny
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norilonyte: 08 balandžio 2008 - 20:25
tikėkimės kad nesupyks biggrin.gif
Atsakyti
na va pasirodom ir mes kaip atrodom dabar. Jau tikrai gerokai ugtelėjęs
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 13, 16:56)
na va pasirodom ir mes kaip atrodom dabar. Jau tikrai gerokai ugtelėjęs

Gerai auga thumbup.gif
Atsakyti