Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

Šiaip pabandyti galima, bet kadangi tos sėklos didelės yra tai abejoju ar pavyks... nes pinti reikia kol dar jaunutis medelis o kai sėklos didelės tai kaip čia pasakyt turi būt jau gero aukščio kad pinti gražiai eitų, o tada didesnė galimybė kad nuluš.
Atsakyti
Štai taip auginam lapukus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Inexe, thumbup.gif
Atsakyti
stai mano avokadas jam 6 men auga kaip ant mieliu ir nieko ipatingo nedarau tik gausiai laistau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2008 04 25, 10:56)
stai mano avokadas jam 6 men auga kaip ant mieliu ir nieko ipatingo nedarau tik gausiai laistau  thumbup.gif

tikras grazuolis wub.gif thumbup.gif ,tikiuosi ir mano toks grazuoliukas bus bigsmile.gif
Atsakyti
oho koks fainutis...o jau kiek lapu clap.gif clap_1.gif swoon.gif
Atsakyti
super augaliukas tavo thumbup.gif
Papildyta:
O aš savo noriu parodyti blush2.gif
Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
Vadonasi, didziausia paslaptis auginant si augaliuka yra gausiai laistyti? unsure.gif
Atsakyti
hmmm na net nežinau, paslapties šitos ir aš nežinau, bet kaip sakoma kas per daug tas nesveika, aš savo avokado žemei leidžiu išdžiūti ir tik tada vėl laistau smile.gif
Atsakyti
niu kai jam truksta vandens tai lapeliai iskarto nusvyra i apacia o isdziuti jam nepatinka, o be to ji laistau su siltu vandeniu...
Inexe tavo avokadas irgi thumbup.gif
Atsakyti
Va ir mano broliukai avokadžiukai smile.gif
Čia žemesnysis. Vieną kartą nugnybta viršūnė, jau leidžia naujas šakeles smile.gif
user posted image
Vaizdas iš viršaus
user posted image
O čia mano ilgšis. Jau du kartus nuskabyta viršūnė, bet šakotis vis tiek nenori, auga į aukštį laugh.gif
user posted image
Va kokie jo lapai
user posted image
Atsakyti
Vajetau kokie gražiuoliai wub.gif Prisiskaičiau ir aš įsidaiginau avokadą, tik kad labai jau ilgai man jis leido šaknis g.gif Kokius 2 men tai mažiausiai, bet mano vargas niekui nenuėjo, jau turime kokių 10cm avokadžiuką, nes daiginau aš jį vandenyje, o išleidus šaknį ir įdėjus i žemę tai auga dienomis thumbup.gif aišku su Jusu nepalyginsi wub.gif Bet pasivysim ir mes tongue.gif
Atsakyti