Įkraunama...
Įkraunama...

Avokadas

tikras smagumėlis, tik turiu kasdien jį apsukti, nors ir prie pat lango stovi ir šviesos daug, bet vistiek linksta į saulutę, tai kasdien sukioju ir jis kasdien vis į kitą pusę nukrypsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 14, 17:52)
tikras smagumėlis, tik turiu kasdien jį apsukti, nors ir prie pat lango stovi ir šviesos daug, bet vistiek linksta į saulutę, tai kasdien sukioju ir jis kasdien vis į kitą pusę nukrypsta lotuliukas.gif

Maniskiai irgi labiau i langa "ziuri", bet as nesukioju. Kai labiau atsils, isvesiu i soda, ten saules daugiau "matys", tai issitiesins smile.gif
Atsakyti
Aš kiekvieną vakarą vis apsuku, galvoju nuo mažumės pripratinsiu kad krutinamas yra, o tai po to pajudinsiu ir numes visus lapus, visko būna...
Atsakyti
O mano didysis avokadas (su nuskabyta virsune) nauja virsune pradejo leisti rolleyes.gif
user posted image user posted image
O mazesniojo lapeliai nustojo rudave, pradejo vel stiebtis, vytis kaimyna, tai ir jam ta proga virsune nuskabiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
kaip smagu, jau kokie didčkiai abudu thumbup.gif: laukiu nesulaukiu savojo pirmų lapelių... Gerai kad nustojo rudavę, ką padarei kad pagerėjo?
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 14, 21:10)
kaip smagu, jau kokie didčkiai abudu thumbup.gif: laukiu nesulaukiu savojo pirmų lapelių... Gerai kad nustojo rudavę, ką padarei kad pagerėjo?

Zinok, taip ir nesupratau, kodel lapai rudavo ir kodel nustojo. Panasiu metu buvo tu baltu kirmelyciu atsirade, bet ir laisciau reciau... g.gif Dabar kirmelytes isnaikintos, laistau dazniau ir vel viskas jam gerai thumbup.gif Tik lapai jo sviesesni nei kaimyno, nors abu stovi salia vienas kito ir sviesos gauna vienodai. Matyt, rusis lepesne g.gif Lepunelis mano wub.gif
Papildyta:
O gal zinai, kokios trasos avokadams tinka? Reiktu patresti juos, nes persodinti pries gera menesi g.gif
Atsakyti
dabar taip iškart nepasakysiu, kažką esu girdėjus ko ten reikia, bet tiksliai neatsimenu, gal reiks kurią dieną pasiieškoti, bet tik ne dabar nes nuo buvimo prie pc taip sakant akys baigia išvarvėt, eisiu geriau jau pailsėt nuo jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 14, 21:57)
dabar taip iškart nepasakysiu, kažką esu girdėjus ko ten reikia, bet tiksliai neatsimenu, gal reiks kurią dieną pasiieškoti, bet tik ne dabar nes nuo buvimo prie pc taip sakant akys baigia išvarvėt, eisiu geriau jau pailsėt nuo jo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif cia daug kam sunki supermamito forma, iskaitant ir mane doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasidalinu rasta informacija:
http://gamta.vdu.lt/...nt_palanges.pdf
cia yra ir apie avokadu auginima, ir apie kitus augalus. Taip pat bendra egzotiniu augalu ant palanges auginimo ir prieziuros informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Pravers smile.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif
avokadu auginime as naujoke bet,pamacius siuos grozius pati uzsimaniau auginti,pabandziau ir man pavyko.bet kirba viena mintis,o jei uzauginus juos sakykim kokius tris viename inde pradeti pinti kasa is ju kotu kad poto graziau atrodytu tas ju ilgas kotas su grazia virsune g.gif
Atsakyti
QUOTE(sketisss @ 2008 04 16, 14:43)
labuka 4u.gif
avokadu auginime as naujoke bet,pamacius siuos grozius pati uzsimaniau auginti,pabandziau ir man pavyko.bet kirba viena mintis,o jei uzauginus juos sakykim kokius tris viename inde pradeti pinti kasa is ju kotu kad poto graziau atrodytu tas ju ilgas kotas su grazia virsune g.gif

Manau, nelabai kotai pasiduos pynimui, gali nuluzti ir siaip augaliukai skurs... g.gif Nors nepabandes, nesuzinosi bigsmile.gif
Atsakyti