Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(meja4 @ 2009 01 25, 19:17)
sveikos.ieskau savo buvusios klasiokes Linos Bendikaite, mokosi 3kurse,kiek supratau tai geografija.Gal kas pazystate?labai noreciau su ja susitikti

tikekimes,kad pati atsilieps, paskaiciusi si foruma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klena @ 2009 01 27, 19:36)
tikekimes,kad pati atsilieps, paskaiciusi si foruma ax.gif

Kazin ar ne mamos studentes skaito si foruma g.gif g.gif
As ji atradau jau kai maziukui buvo nemazai laiko doh.gif Iki tol nieko apie ji nezinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 27, 21:30)
Kazin ar ne mamos studentes skaito si foruma  g.gif  g.gif
As ji atradau jau kai maziukui buvo nemazai laiko  doh.gif  Iki tol nieko apie ji nezinojau  blush2.gif

na taip mamos vis užmeta akį biggrin.gif ...bet čia tyluma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 01 28, 00:39)
na taip mamos vis užmeta akį biggrin.gif ...bet čia tyluma mirksiukas.gif

Studentes gal mokslai prispaude g.gif biggrin.gif Kaip ir mane beja, tik as turiu iproti viska paskutiniai nakciai pasilikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 27, 23:30)
Kazin ar ne mamos studentes skaito si foruma  g.gif  g.gif
As ji atradau jau kai maziukui buvo nemazai laiko  doh.gif  Iki tol nieko apie ji nezinojau  blush2.gif

as ir galvoju ar ji cia lankosi g.gif reiks bandyti kitais budais ieskoti
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 00:59)
Studentes gal mokslai prispaude  g.gif  biggrin.gif Kaip ir mane beja, tik as turiu iproti viska paskutiniai nakciai pasilikti  doh.gif

tai dauguma paskutiniai nakciai viska palieka ax.gif
Atsakyti
Gal galetu kas nors pagelbeti.

Gal kas nors galetu atsiusti pasiziureti savo pavyzdi pedagogikos uzduoties "Mokyklos dabarties ir jos vizijos apibudinimas"? kaip mazdaug ta uzduoti parasyti?
Buciau labai dekinga
Atsakyti
Kas gali keliais sakiniais parašyti mokytojo charakteristiką? Labai skubiai reikia...... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos koleges smile.gif
Gal kuri nors galetu atsiusti pedagogikos pamokos protokolo (analizes) pavyzdi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal čia yra mamų su vaikučiais, VPU studijuojančių lituanistiką? bigsmile.gif Aš viena tokių.. Tik vis dar pirmakursė.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos, noriu paklausti kaip jums sekasi suderinti dienines studijas su vaikelio auginimu? Klausiu , nes pati galvoju studijuoti, tik va galvoju ar pavešiu.. Ar čia dauguma studijuojate neakivaizdžiai?
Atsakyti
QUOTE(Vėtrūnė @ 2009 02 02, 19:29)
Kas gali keliais sakiniais parašyti mokytojo charakteristiką? Labai skubiai  reikia...... 4u.gif

Galėčiau aš, bet turbūt jau vėlu Tau g.gif . Šiaip dėl kokių rašto darbukų pedagogikos, psichologijos galit kreiptis gerassufleris@yahoo.com
Atsakyti