Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

QUOTE(klena @ 2009 01 18, 14:56)
nera norinciu pagelbeti verysad.gif

aplmai matau ,kad temelėj retai kas apsilanko mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas studenčiukes mirksiukas.gif Labai prašau pagalbos help.gif Gal kas gali trumpai atsakyti .1 Kaip ruoštis paskaitai? 2 Kaip ruoštis ir laikyti egzameną ? 3. Kaip elgtis seminaro metų (elgėsio kultūra) Reikai parašyti darba bet niekur negaliu surasti atrodo į labai paprastus klausimus. blush2.gif
Atsakyti
tikrai kad labai mazai kas cia apsilanko verysad.gif
galbut reiktu vpu puslapyje pareklamuoti sita tema smile.gif
Atsakyti
labutis.
gal kas nors galetu pagelbeti ir persiusti savo klases renginio plana is pedagogikos, kuri ruose praktikos metu.
man labai reiketu pavyzdzio, kaip rasyti ta renginio plana verysad.gif
gal kas nors galetu atsiusti?
Atsakyti
man reiktu tik kaip pavyzdzio, pasiziureti kaip rasyti ta plana, pagal kokia struktura.
niekas neturite savo klases renginio plano pedagogikai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tugba @ 2009 01 22, 20:28)
labutis.
gal kas nors galetu pagelbeti ir persiusti savo klases renginio plana is pedagogikos, kuri ruose praktikos metu.
man labai reiketu pavyzdzio, kaip rasyti ta renginio plana verysad.gif
gal kas nors galetu atsiusti?

sakyk savo emaila,gal galesiu pagelbet
Papildyta:
QUOTE(klena @ 2009 01 17, 23:42)
Sveikos koleges smile.gif
arteja baigiamasis pedagogikos ir psichologijos egzaminas.
gal turi kas nors psichologijos ir pedagogikos baigiamojo egzamino medziaga vienoje vietoje mokymuisi? unsure.gif
buciau labai labai dekinga unsure.gif

turiu:) duok koordinates kur ta geri siusti:)
Atsakyti
Baigiau VPU filologija. Ziaurus man atsiminimai apie destytojus. doh.gif doh.gif Dabar Londone studijuoju, tai du univerai skiriasi kaip diena ir naktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 24, 02:30)
Baigiau VPU filologija. Ziaurus man atsiminimai apie destytojus.  doh.gif  doh.gif Dabar Londone studijuoju, tai du univerai skiriasi kaip diena ir naktis  mirksiukas.gif

o kokia krypti filologijos baigei?
beja, dar noreciau pasiklausti ar galima butu po filologijos bakalauro stoti i socialines pedagogikos magistrantura? gal kas nors esate badziusios? kokiu stojamuju egzaminu reikia?
Atsakyti
QUOTE(klena @ 2009 01 17, 22:42)
Sveikos koleges smile.gif
arteja baigiamasis pedagogikos ir psichologijos egzaminas.
gal turi kas nors psichologijos ir pedagogikos baigiamojo egzamino medziaga vienoje vietoje mokymuisi? unsure.gif
buciau labai labai dekinga unsure.gif

ir man labai reiktų... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(klena @ 2008 12 22, 16:04)
gal galite padeti verysad.gif
gal kas turite dvieju vaiku charakteristikas? verysad.gif

ir man reiktų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klena @ 2009 01 24, 16:01)
o kokia krypti filologijos baigei?
beja, dar noreciau pasiklausti ar galima butu po filologijos bakalauro stoti i socialines pedagogikos magistrantura? gal kas nors esate badziusios? kokiu stojamuju egzaminu reikia?

prancuzu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 24, 19:19)
prancuzu  blink.gif

o kaip pavyko atsidurti Londone? magistrantura studijuojat?
Atsakyti
sveikos.ieskau savo buvusios klasiokes Linos Bendikaite, mokosi 3kurse,kiek supratau tai geografija.Gal kas pazystate?labai noreciau su ja susitikti
Atsakyti