Įkraunama...
Įkraunama...

VPU studentės

Sveikos merginos. Aš taip pat studijuoju VPU, jei kam ko reiks biggrin.gif mano spec. filosofija.
O šiaip labai maldauju pagalbos, davė rašyti referatą tema AUDIOVIZUALINIS SUVOKIMO SUTRIKIMAS, medžiagos neturiu, tikslaiu net nebežinau kur ieškoti. Tarp kitko šis referatas turi būti iš spec pedagogikos srities. Būčiau labai dėkinga už pagalbą, ar bent jau paprotinimą
Atsakyti
Sveikos, gal kas nepatingės padėti... rolleyes.gif Reikia:
1) užklasinio renginio plano arba renginio analizės;
2) ugdomosios pamokos analizės ir ;
3) klasės auklėtojo darbo plano (gali būti tik 1 trimestrui) arba kito klasės auklėtojo darbo plano analizės.
Būkit gerutės, juk VPU tikrai šiuos darbus rašot...Palengvinkit atostogas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis...

Gal yra ekonomikos studenciu, kurios galetu padeti su Europos Sajungos paskaita?

Reikia kursini pristatyti. Yra stai tokios temos:

1. ES kūrimosi procesas
2. Bendroji žemės ūkio politika
3. Pramonės ir konkurencijos politika
4. ES biudžetas
5. ES prekybos politika
6. ES regioninė ir socialinė politikos
7. ES monetarinė politika
8. Plėtros procesas ES.

Buciau labai labai dekinga...
Jei ka turite mano el.pastas jolitapo@gmail.com

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 12 15, 14:36)
niekas nenorit padėt?   unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Čia yra pamokų planų įvairiems dalykams pradinėse klasėse. Pažiūrėk, gal ką nors ir sau priderinsi. O jei niekas netiks, tai aš galiu pasiūlyti tik muzikos pamokos planą. Jei ką, tai rašyk į AŽ, nes galiu pamiršti čia paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos blush2.gif .
Laukčiau pasiūlymų (o gal kas turite planą) ugdomajam renginiui orientuotam į ekonomikos dalyką smile.gif . Atlieku praktiką profesinėj mokykloje.
Jei galėtumėt padėti, rašykite až smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Lietuvos saulele ar tau dar reikia?galiu fizikos atsiusti pamokos panus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 05 vasario 2006 - 15:59
Merginos, baigusios VPU lituanistiką, gal kas galite suveikti valstybinių egzaminų medžiagą (nors dalį) 4u.gif .
Atsakyti
Baigiau ir as sita nesamone, igijau biologijos spec. Niekaip nesuprantu,ko mane velnias nese i ta galera???...Po siai dienai gailiuosi, kad tiek daug laiko veltui praleidau, tiek mokiaus, kad buciau kazkokia mokytoja...kurios atlyginimas kaip ubago..reikia apmastyti savo ateti kol dar nevelu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2006 02 13, 16:05)
Baigiau ir as sita nesamone, igijau biologijos spec. Niekaip nesuprantu,ko mane velnias nese i ta galera???...Po siai dienai gailiuosi, kad tiek daug laiko veltui praleidau, tiek mokiaus, kad buciau kazkokia mokytoja...kurios atlyginimas kaip ubago..reikia apmastyti savo ateti kol dar nevelu g.gif

Taigi gali stot į magistrantūrą, į kitą specialybę, jei ši nepatinka, į kitą universitetą, jei VPU nepatiko. Kad ir be to, negi jau gali būti tiktai mokytoja? Tu gi baigei aukštąjį mokslą, studijavai biologiją, tai gal yra ir kitų sričių, kur gali dirbti? Aš, pvz., irgi neplanuoju mokykloje dirbti, lituanistui yra ir kitų kelių. Aš studijuoju tam, kad baigčiau lietuvių filologiją, o ne tam, kad būčiau mokytoja.

Atsakyti
Sveikos merginos,

gal zinot ar pedagogikoje yra apibreziamas elgesys? gal kokie konkretus amziaus tarpsniai yra isskiriami? Mane konkreciai domian ikimokyklinis amzius.
Man reiktu butent is pedagogines sferos elgesio apibrezimo ax.gif
Buciau labai dekinga uz bet kokia info- leteraturos nurodyma ar cia issakytas mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2006 02 05, 15:59)
Lietuvos saulele ar tau dar reikia?galiu fizikos atsiusti pamokos panus smile.gif

būtų labai puiku thumbup.gif į kristupelis@gmail.com smile.gif , egzaminas bus turbūt kovo pab., tai tikrai praverstų pasimokyt 4u.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi skubios pagalbos. Reikėtų ir man pamokos plano-konspekto ir išplėstinio plano pavyzdžių (iš kokių dalykų nesvarbu). Laukčiau į sk.kristina@gmail.com . Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti