Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

Sveikos. Man atrodo kad depiliatoriai tinka tik tom, kurių plaukeliai ploni. O kai pas mane stori, tai kojos išdepiliuotos tą dieną LABAI baisiai atrodo, nes išrautų plaukelių vietose atsiranda paraudę guziukai (ir nesvarbu ar kuo tepčiau, ar ne) biggrin.gif , tai isivaizduokit kiek tų plaukelių išraunu tiek tų guziukų doh.gif ....žodžiu DAUG. Po dienos praeina tas raudonumas ir kokias dvi dienas kojos atodo normaliai. Vėliau pradeda augti plaukai , kuriuos išroviau ir jie taip baisiai įauga blink.gif doh.gif , kad daugiau nei pusę savaitės negaliu kojų rodyt.....tai vat..užtat depiliatoriaus ir nenaudoju..nors taip skustis nemėgstu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n1lka: 22 gegužės 2007 - 18:23
va va ir problema tie iauginejanty plaukeliai...jei ne jie iskart buciau nusipirkus bet kad nuvaziavau sian i senukus rinktis ir visi tie braunai atrodo identiskai vienodai ir aprasymai tip top vienodi o konsultante niekuo negali padet...tokia pikta asitaike.. unsure.gif ir isirink kad gudras ta epiliatoriu kai ju tiek daug, atrodo vienodai o skirias tik kaina...net nzn vaziuosiu i kitus senukus gal ten konsultantes malonesnes ir pades...
Atsakyti
QUOTE(djoka @ 2007 05 22, 17:03)
Tai ir mano artimas pirkinys ir nezinau ka rinktis g.gif , tai Ievaa jei pirma nusipirksi tai pranesk, kaip sekesi.  cool.gif

OK, butinai pasigirsiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dženita @ 2007 05 22, 19:03)

šiaip labai daugeliui patinka braunai, man konsultantės sakė, kad geriausi vistiek yra  philipsai, pati turiu philips ir labai patenkinta , bet bandžius ir su braunu tas pats skausmas, tik gal ne taip švariai nudepiliuoja  blush2.gif

o tai su kuriuo ten tu spuogiuku maziau pasidaro? o gal su philipsu is viso nepasidaro? g.gif g.gif nes as nei spuogiuku nei zaizdyciu jokiu nenoriu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 05 23, 08:20)
o tai su kuriuo ten tu spuogiuku maziau pasidaro? o gal su philipsu is viso nepasidaro? g.gif  g.gif  nes as nei spuogiuku nei zaizdyciu jokiu nenoriu... schmoll.gif

čia jau nuo odos dažniausiai priklauso, man po philipso buna paraudimas, bet greit praeina, o su braunu buvo išlykęs tas paraudimas dvi dienas ir ten buvo geras brangus epiliatorius, žodžiu nesuprasi nuo ko čia priklauso, bet manau nuo odos g.gif galiu tik vieną pasakyti draugei tie raudoni taškeliai taip ir nepraėjo, todėl siulau pasiskolinti iš kokios draugės ir paeksperimentuoti ant mažo plotelio, kad nereiktu veltui pirkti ax.gif
Atsakyti
aš turiu Braunu silk epil, man patiko kad daug tu galvučių ten .....
bet nežinau ar gerai nuima plaukelius nes kažko nelabai man nuėmė, gal trumpi,,,.... nes buvau pašalinusi peiliuku.
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 05 22, 13:29)
merginos, o ka jus po depiliacijos uzsitepat, kad odele nusiramintu? as tai praeita diena nusidepiliavau, tai dar iki siandien tokie raudoni  taskiukai.... po skutimosi tokiu bajeriu nebudavo ( o tada tai aliejuku patepdavau)... gal irgi aliejuku galima tepti?? ar kokiu kremuku???

dabar naudoju faberlic geli po depiliacijos... nu man tai super daikciukas ir saldo labai maloniai wub.gif

QUOTE(devintas dangus @ 2007 05 22, 14:18)
o po skutimo taip pat naudoju vyro Gillette želė, tai mano oda apramina, o ir spuogiuku neatsiranda kazkaip, ta želė tai neseniai pabandžiau tik, pat vyras pasiūle, na bet atrodo tiko labiau nei moterim skirti kremai po depiliacijos  lotuliukas.gif

sita ir as esu bandzius... nu neblogai bet kazkaip idomi savijauta buvo tepant ant koju tai ka MB ant veido deda ir po to dar toks kvapas vyriskas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2007 05 23, 10:24)
čia jau nuo odos dažniausiai priklauso, man po philipso buna paraudimas, bet greit praeina, o su braunu buvo išlykęs tas paraudimas dvi dienas ir ten buvo geras brangus epiliatorius, žodžiu nesuprasi nuo ko čia priklauso, bet manau nuo odos  g.gif  galiu tik vieną pasakyti draugei tie raudoni taškeliai taip ir nepraėjo, todėl siulau pasiskolinti iš kokios draugės ir paeksperimentuoti ant mažo plotelio, kad nereiktu veltui pirkti  ax.gif

tai turbut cia ir yra problema: nezinau drauges,kuri tureti epiliatoriu wub.gif ax.gif reiks kazka mastyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2007 05 23, 10:32)
aš turiu Braunu silk epil, man patiko kad daug tu galvučių ten .....
bet nežinau ar gerai nuima plaukelius nes kažko nelabai man nuėmė, gal trumpi,,,.... nes buvau pašalinusi peiliuku.

Na tai kaip, pirkti man jį ar nepirkti g.gif? Ar geriau ir toliau vargti su peiliukais, bet moketi mazesnius pinigus nei uz si Braun epiliatoriu?
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2007 05 23, 19:44)
Na tai kaip, pirkti man jį ar nepirkti g.gif? Ar geriau ir toliau vargti su peiliukais, bet moketi mazesnius pinigus nei uz si Braun epiliatoriu?

Nes jei rimtai visu plaukeliu "nepaima", tai kokia cia is jo prasme g.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 23 gegužės 2007 - 18:44
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 05 23, 15:15)
sita ir as esu bandzius... nu neblogai bet kazkaip idomi savijauta buvo tepant ant koju tai ka MB ant veido deda ir po to dar toks kvapas vyriskas... ax.gif

Na matai, kas dėl kvapo tai teisybė-kvapas vyriškas g.gif . Tačiau ši priemonė skirta jautriai vyro veido odai, tai kojoms tuo labiau tinka thumbup.gif . Va aš sutinku jei teptum veida su kremu skirtu pedom, tai butu hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif umn.gif umn.gif
Atsakyti
as per savo 20 -meti nusipirkau " philips satinelle",pradzioje uztekdavo nusidepiliuoti vos karta i 3 savaites,o dabar kojos iprato ar kazkas su jom pasidare,taciau depiliuojuosi karta i savaite. O mano philipsiukui jau biski daugiau nei 10 metu 4u.gif .nors pries gera menesi sugrybavo ir nebeveike,nubegau i parduotuve ,nusipirkau nauja ir pries ismetant patikrinau ar tikrai neveikia,pries tai gerai papurciau.Ir ka jus manot? ogi veikia,toliau ji naudoju,o nauja pasidejau i spinta,gal prireiks ant 40 -mecio g.gif
Atsakyti
Kas dėl Brauno nežinau, gal man dar reikia pasiauginti plaukučius bet neiškenčiau čšiandien nuvariau su peiliuku,nes man jis nepaima taip švariai..
Atsakyti
Naudoju epiliatoriu jau 4 metai, tai man jis nepakeiciamas thumbup.gif thumbup.gif nzn kodel bet plaukeliai neiaugineja, pries tai visuomet kojos nusveiciu su sveitikliu smile.gif
Atsakyti