QUOTE(Dženita @ 2007 06 04, 15:46)
turiu tokį klausymėlį

o jūs su epiliatoriais nebandėt ūsiukus epiliuot? nes negaliu ju pakesti, o skustis

nemoteriška

aišku nelabai jie ten ir matosi, bet vistiek nemalonu, pudra pasitepi ir jau išriškėja
na, usiuku neturiu, bet kur pirkau epilaitoriu, konsultante pati buvo su usiukais ir ji sake, kad bande kazkada depiliuotis juos, bet sake labai jau skaudejo...

tai jei esi patvari skausmui-bandyk

o jei ne, kazkur sakiciau kad yra pasviesinamasis kremas, kuris nublukina plauka ir ju nesimato

tik nepamenu,kur tai skaiciau
Papildyta:
QUOTE(n1lka @ 2007 06 04, 11:10)
Sveikos, prieš kokius 4 metus nusipirkau pati papraščiausią Philips epiliatorių ( tada kainavo apie 100 Lt, atrodo..). Panaudojau jį keletą kartų ir atidaviau mamai. Mano plaukai VISUR labai stori ir vėliau baisiai įauga. Kadangi dabar vasarą, o skustis kasdien tingiu, tai vėl bandžiau epiliuotis. Tai pažastys dabar atrodo kaip po karo

. Dažniausiai kai išraunu plauką, tai iš tos skylutės net kraujas bėga. Tai ant pažastų dabar daug raudonų užkrešėjusio kraujo taškelių

. Be to kai pažastys depiliuoju, tai kai kuriuos plaukus jis rauna kelis kartus, nes ištraukt negali...nors kojas tai normaliai depiliuoja. Ar mano epiliatorius "levas", ar tiesiog mano tokie plaukai?
nelievas tas tavo epiliatorius, gi rasiau, kad ir man kraujuko buvo

gi kai skuti pazastu plauka, tai jis atauga storas ir daugumai merginu jis yra storas, o vat po depilaicijos, tai man pirmas dalykas jis vos lenda ir lenda sviesus kaip pukelis