Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 05 24, 09:56)
Naudoju epiliatoriu jau 4 metai, tai man jis nepakeiciamas  thumbup.gif  thumbup.gif  nzn kodel bet plaukeliai neiaugineja, pries tai visuomet kojos nusveiciu su sveitikliu  smile.gif

Kad plaukeliai neiauginetu yra siuloma po depiliacijos nusveist kojyciu oda pilingu - isbandyta, padeda 4u.gif
Atsakyti
Turiu Braun Silk-epil SuperSoft, seną kaip karas, dviejų greičių. Geras daikčiukas... Buvo doh.gif Kai pradėjau su juo depiliuotis, tai pradžioj užtekdavo kartą į mėnesį, paskui vis dažnyn. Daba depiliuoju kas savitę doh.gif Jau ketvirti metai naudoju. Tas epiliatorius MB serers palikimas. smile.gif Greitu laiku planuoju naują pirkt. Kokį tai "mandrą" nusižiurėjau. Virš 300 Lt, bet kai paskaičiau visą temelę, tai jaučiu, kad nelabai man jis toks reikalingas. Užteks senąjį į kokį panašų pakeist smile.gif
Plaukeliai įauginėja, bet jei pora kartų į savaitę nušveiti su pylingu, tai viskas ok smile.gif Pirmą dieną po depiliacijos, tai kojos baisios būna. Tokiais raudonais taškeliais. Ir odą skauda, bet sekančią dieną viskas ok. Nieko netepu ir stengiuos nešlapint jų po depiliacijos bet 12 h. Nes jei ką užtepu ar tenka po dušu palyst, tai baisiai koja speršti doh.gif
Bandžiau ir bikini. Bet ten žiauriai įaugdavo plaukeliai doh.gif Nepadėdavo net pylingas doh.gif
Atsakyti
niu va, as ir nusipirkau 5dieni philips satinelle ice epiliatoriu mirksiukas.gif nu skausma atkentejau 7dienio diena, dabar ziuresiu, po kiek laiko ataugs plaukuciai ax.gif siaip visai nieko daikciukas pasirode mirksiukas.gif tik klausimas, merginos, kokio mazdaug ilgio turi buti plaukeliai, juos depiliuojant, bo man atrodo, kad as biski per trumpus juos salinau blush2.gif
Atsakyti
as pagaliau irgi pradejau naudotis elektriniu epiliatoriumi, kuri buvau gavusi dovanu dar pries metus. Pirmus kartus skausmas, tai siaubas, o dabar thumbup.gif Po depiliacijos, tepu kojas aliejumi kunu, nes labai issauseja, ir siaip tepu pylingu ax.gif
Atsakyti
o kokiu pylingu reik tept? galima nusirkti kad ir paprastame droge? ir kiek reik palaukt po depiliacijos kad butu galima tept?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gillian @ 2007 05 31, 22:58)
o kokiu pylingu reik tept? galima nusirkti kad ir paprastame droge? ir kiek reik palaukt po depiliacijos kad butu galima tept?? 4u.gif

man irgi tas idomu...ir dar idomu, kokio ilgio plaukelius mazdaug reik depiliuot? ax.gif na,meginos, pakomentuokit tai 4u.gif
Atsakyti
kiekvieno depiliatoriaus instrukcijoje yra parasyta koki plaukeli jau "paima" 4u.gif
kuo didesnius nuo to dydzio imsit, tuo labiau skaudes...
bandyt galit bet kada.. nepaims nepaims zinosit, kad per trumpi blush2.gif
o siaip rodos 0.2-0.5 mm? (pataisykit, jei klystu, nes nebelabai pamenu)

del pylingo, tai nzn kaip kitoms, bet man ta pacia diena skauda (jei trinciau), o dar apie kazkoki siurkstuma net galvoj schmoll.gif taip, kad as pylinguoju 2-3 dienomis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 03 birželio 2007 - 06:32
QUOTE(Sejle @ 2007 06 03, 07:30)
kiekvieno depiliatoriaus instrukcijoje yra parasyta koki plaukeli jau "paima"  4u.gif
kuo didesnius nuo to dydzio imsit, tuo labiau skaudes...
bandyt galit bet kada.. nepaims nepaims zinosit, kad per trumpi  blush2.gif
o siaip rodos 0.2-0.5 mm? (pataisykit, jei klystu, nes nebelabai pamenu)

aciuks 4u.gif bo as kai pirma karta depiliavaus kojas, tai nieko gero nebuvo, sakau gal per trumpi plaukeliai buvo... g.gif nors manau,kad buvo pats tas ax.gif bet vot kai pazastis pasidepiliavau (aisku skausmu buvo kaip pragare kokiam), tai nerealiai patiko thumbup.gif jau kiek cia dienu praejo, o dar ne viens plaukelis nenori listi laukan thumbup.gif aisku, pazastu depiliacija tai kas kita, nei koju, bo net kraujuko buvo pasirode doh.gif uj buvo skausmelis ohmy.gif bet verta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, prieš kokius 4 metus nusipirkau pati papraščiausią Philips epiliatorių ( tada kainavo apie 100 Lt, atrodo..). Panaudojau jį keletą kartų ir atidaviau mamai. Mano plaukai VISUR labai stori ir vėliau baisiai įauga. Kadangi dabar vasarą, o skustis kasdien tingiu, tai vėl bandžiau epiliuotis. Tai pažastys dabar atrodo kaip po karo doh.gif lotuliukas.gif . Dažniausiai kai išraunu plauką, tai iš tos skylutės net kraujas bėga. Tai ant pažastų dabar daug raudonų užkrešėjusio kraujo taškelių blink.gif . Be to kai pažastys depiliuoju, tai kai kuriuos plaukus jis rauna kelis kartus, nes ištraukt negali...nors kojas tai normaliai depiliuoja. Ar mano epiliatorius "levas", ar tiesiog mano tokie plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 06 03, 15:28)
aciuks 4u.gif  bo as kai pirma karta depiliavaus kojas, tai nieko gero nebuvo, sakau gal per trumpi plaukeliai buvo... g.gif  nors manau,kad buvo pats tas ax.gif  bet vot kai pazastis pasidepiliavau (aisku skausmu buvo kaip pragare kokiam), tai nerealiai patiko thumbup.gif  jau kiek cia dienu praejo, o dar ne viens plaukelis nenori listi laukan thumbup.gif  aisku, pazastu depiliacija tai kas kita, nei koju, bo net kraujuko buvo pasirode doh.gif  uj buvo skausmelis ohmy.gif  bet verta mirksiukas.gif

aš turbūt neišdrysčiau doh.gif džaiugiuosi jog yra drasiu moterų lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(n1lka @ 2007 06 04, 10:10)
Sveikos, prieš kokius 4 metus nusipirkau pati papraščiausią Philips epiliatorių ( tada kainavo apie 100 Lt, atrodo..). Panaudojau jį keletą kartų ir atidaviau mamai. Mano plaukai VISUR labai stori ir vėliau baisiai įauga. Kadangi dabar vasarą, o skustis kasdien tingiu, tai vėl bandžiau epiliuotis. Tai pažastys dabar atrodo kaip po karo  doh.gif  lotuliukas.gif . Dažniausiai kai išraunu plauką, tai iš tos skylutės net kraujas bėga. Tai ant pažastų dabar daug raudonų užkrešėjusio kraujo taškelių  blink.gif . Be to kai pažastys depiliuoju, tai kai kuriuos plaukus jis rauna kelis kartus, nes ištraukt negali...nors kojas tai normaliai depiliuoja. Ar mano epiliatorius "levas", ar tiesiog mano tokie plaukai?

aš manau či atavo toks plaukas, nes matai kai kurioms nieko kai kurioms prastai buna, jei plaukas storas tai savaime išeina sunkiau išrauti ir laikosi jis stipriai dėl to ir nukentėjai verysad.gif

turiu tokį klausymėlį blush2.gif o jūs su epiliatoriais nebandėt ūsiukus epiliuot? nes negaliu ju pakesti, o skustis schmoll.gif nemoteriška hihihi.gif aišku nelabai jie ten ir matosi, bet vistiek nemalonu, pudra pasitepi ir jau išriškėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2007 06 04, 15:46)

turiu tokį klausymėlį  blush2.gif  o jūs su epiliatoriais nebandėt ūsiukus epiliuot? nes negaliu ju pakesti, o skustis  schmoll.gif  nemoteriška  hihihi.gif aišku nelabai jie ten ir matosi, bet vistiek nemalonu, pudra pasitepi ir jau išriškėja  doh.gif

na, usiuku neturiu, bet kur pirkau epilaitoriu, konsultante pati buvo su usiukais ir ji sake, kad bande kazkada depiliuotis juos, bet sake labai jau skaudejo... doh.gif tai jei esi patvari skausmui-bandyk mirksiukas.gif o jei ne, kazkur sakiciau kad yra pasviesinamasis kremas, kuris nublukina plauka ir ju nesimato thumbup.gif tik nepamenu,kur tai skaiciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(n1lka @ 2007 06 04, 11:10)
Sveikos, prieš kokius 4 metus nusipirkau pati papraščiausią Philips epiliatorių ( tada kainavo apie 100 Lt, atrodo..). Panaudojau jį keletą kartų ir atidaviau mamai. Mano plaukai VISUR labai stori ir vėliau baisiai įauga. Kadangi dabar vasarą, o skustis kasdien tingiu, tai vėl bandžiau epiliuotis. Tai pažastys dabar atrodo kaip po karo  doh.gif  lotuliukas.gif . Dažniausiai kai išraunu plauką, tai iš tos skylutės net kraujas bėga. Tai ant pažastų dabar daug raudonų užkrešėjusio kraujo taškelių  blink.gif . Be to kai pažastys depiliuoju, tai kai kuriuos plaukus jis rauna kelis kartus, nes ištraukt negali...nors kojas tai normaliai depiliuoja. Ar mano epiliatorius "levas", ar tiesiog mano tokie plaukai?

nelievas tas tavo epiliatorius, gi rasiau, kad ir man kraujuko buvo doh.gif gi kai skuti pazastu plauka, tai jis atauga storas ir daugumai merginu jis yra storas, o vat po depilaicijos, tai man pirmas dalykas jis vos lenda ir lenda sviesus kaip pukelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 06 04, 18:35)
na, usiuku neturiu, bet kur pirkau epilaitoriu, konsultante pati buvo su usiukais ir ji sake, kad bande kazkada depiliuotis juos, bet sake labai jau skaudejo... doh.gif  tai jei esi patvari skausmui-bandyk mirksiukas.gif  o jei ne, kazkur sakiciau kad yra pasviesinamasis kremas, kuris nublukina plauka ir ju nesimato thumbup.gif  tik nepamenu,kur tai skaiciau g.gif

matai neuičiau į paduotuve ir paklausčiau apie tokį kremą, bet jaučiu pažiūrės į mane konsultantės kaip į debile kokia user posted image kaip čia buvo su kremu kurio ieškojau doh.gif
Atsakyti