matai neuičiau į paduotuve ir paklausčiau apie tokį kremą, bet jaučiu pažiūrės į mane konsultantės kaip į debile kokia kaip čia buvo su kremu kurio ieškojau
aš su veet pašalinu, bet atsibosta reikia kas dvi savaites naudoti, beto oda dirgina tas kremas kartais kažkodėl tai reikai kremuka šviesinanti paieškoti , o kur tu perki ji?
(truputi nukrypom nuo temos )
aš turbūt neišdrysčiau džaiugiuosi jog yra drasiu moterų
aš manau či atavo toks plaukas, nes matai kai kurioms nieko kai kurioms prastai buna, jei plaukas storas tai savaime išeina sunkiau išrauti ir laikosi jis stipriai dėl to ir nukentėjai
turiu tokį klausymėlį o jūs su epiliatoriais nebandėt ūsiukus epiliuot? nes negaliu ju pakesti, o skustis nemoteriška aišku nelabai jie ten ir matosi, bet vistiek nemalonu, pudra pasitepi ir jau išriškėja
Keletas mano draugiu su pincetu usiukus issipesioja.As manau geriau negu su kitom priemonem,nes israuni su pincetu tik tuos plaukelius kurie ilgesni ar tamsesni,o jeigu visus iseiles nuvarysi,tai ir tie prades storesni ir stipresni ataugineti.
As,naudoju philips depiliatoriu,yra 2 galvutes,bet jau is prekybos jisai isejes As tai tik kojas depiliuoju,nes pazastu ir bikini tikrai negaleciau,bijau... geriau graziai nuskutu ,ir man atsirado ant koju spuogiukai,tai nezinau kaip juos panaikint manau,sia vasara teks su kelnem vaiksciot
aš su veet pašalinu, bet atsibosta reikia kas dvi savaites naudoti, beto oda dirgina tas kremas kartais kažkodėl tai reikai kremuka šviesinanti paieškoti , o kur tu perki ji?
(truputi nukrypom nuo temos )
mmm aišku, bet aš ten plaukų neturiu, išvis plaukuotumas pas mane nedidelis net bikini zonoje nėra tai labai džiaugiuos užtat ant veido tie usiukai kaip nervuoja
Tiga man gal iš dalies irgi tas sakusmas malonus mes turbūt mini sadamazachistės ar kaip ten vadinasi tie žmonės
bandyk pazastis kai antra syki depiliavau, tai visai neskaudejo o atlaiko tai virs savaites su kojom prasciau kazkaip man ne depiliuoja, o nutraukia tuos plaukelius pavirsiuj...kazi, ar ce as nemoku depiliuotis koju, ar kazkas blogai su epiliatorium
zinot, man ir kazkaip nusidepiliavau kojas su nauju epiliatorium ir kazkaip plaukeliai tokie balti kazkokie ir jau du is vienos saknies ataugo po 2 dienu!! kaip cia tai??nutrauke juos kazkaip..