Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

QUOTE(Dženita @ 2007 06 04, 22:31)
matai neuičiau į paduotuve ir paklausčiau apie tokį kremą, bet jaučiu pažiūrės į mane konsultantės kaip į debile kokia user posted image kaip čia buvo su kremu kurio ieškojau  doh.gif

as tik su vasku karstu grazinuos blush2.gif kartais kelis plaukelius israunu su pincetu, jei vaskas "nepaima" arba naudoju byly balinanti krema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 06 05, 06:36)
as tik su vasku karstu grazinuos  blush2.gif kartais kelis plaukelius israunu su pincetu, jei vaskas "nepaima" arba naudoju byly balinanti krema  rolleyes.gif

aš su veet pašalinu, bet atsibosta reikia kas dvi savaites naudoti, beto oda dirgina tas kremas kartais kažkodėl tai doh.gif reikai kremuka šviesinanti paieškoti , o kur tu perki ji?
(truputi nukrypom nuo temos ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2007 06 04, 15:46)
aš turbūt neišdrysčiau  doh.gif  džaiugiuosi jog yra drasiu moterų  lotuliukas.gif  4u.gif
aš manau či atavo toks plaukas, nes matai kai kurioms nieko kai kurioms prastai buna, jei plaukas storas tai savaime išeina sunkiau išrauti ir laikosi jis stipriai dėl to ir nukentėjai  verysad.gif 

turiu tokį klausymėlį  blush2.gif  o jūs su epiliatoriais nebandėt ūsiukus epiliuot? nes negaliu ju pakesti, o skustis  schmoll.gif  nemoteriška  hihihi.gif aišku nelabai jie ten ir matosi, bet vistiek nemalonu, pudra pasitepi ir jau išriškėja  doh.gif

Keletas mano draugiu su pincetu usiukus issipesioja.As manau geriau negu su kitom priemonem,nes israuni su pincetu tik tuos plaukelius kurie ilgesni ar tamsesni,o jeigu visus iseiles nuvarysi,tai ir tie prades storesni ir stipresni ataugineti. g.gif
Atsakyti
As,naudoju philips depiliatoriu,yra 2 galvutes,bet jau is prekybos jisai isejes biggrin.gif As tai tik kojas depiliuoju,nes pazastu ir bikini tikrai negaleciau,bijau... ax.gif geriau graziai nuskutu rolleyes.gif ,ir man atsirado ant koju spuogiukai,tai nezinau kaip juos panaikint verysad.gif manau,sia vasara teks su kelnem vaiksciot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angliuke: 05 birželio 2007 - 14:47
o mane nervuoja ne spuogiukai, o taškiukai ant kojų apačioje, nuo plaukelio matyt jie , bet jau nebegaliu doh.gif ir nežinau ką daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženita @ 2007 06 05, 10:23)
aš su veet pašalinu, bet atsibosta reikia kas dvi savaites naudoti, beto oda dirgina tas kremas kartais kažkodėl tai  doh.gif reikai kremuka šviesinanti paieškoti , o kur tu perki ji?
(truputi nukrypom nuo temos )  blush2.gif

Eurokose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 06 05, 18:36)
Eurokose  blush2.gif

aha mačiau, bet ati didelė pakuotė 20 lt doh.gif aš nesuprantu kurioje vietoje su tuo kremu dar šviesina plaukelius? g.gif kad reikalinga tokia didelė pakuotė blink.gif
Atsakyti
antakius (tarpa), uselius, pilvo sriti, rankas.. pas ka silpnesni kojas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 07 birželio 2007 - 18:50
O man visai malonus tas skausmas kai kojas depiliuoji rolleyes.gif bandysiu kada bikini ir pazastis, tai baisoka biski ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 06 07, 18:49)
antakius (tarpa), uselius, pilvo sriti, rankas.. pas ka silpnesni kojas  blush2.gif

mmm aišku, bet aš ten plaukų neturiu, išvis plaukuotumas pas mane nedidelis net bikini zonoje nėra blush2.gif tai labai džiaugiuos užtat ant veido tie usiukai kaip nervuoja doh.gif
Tiga man gal iš dalies irgi tas sakusmas malonus mes turbūt mini sadamazachistės ar kaip ten vadinasi tie žmonės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2007 06 07, 23:21)
O man visai malonus tas skausmas kai kojas depiliuoji  rolleyes.gif  bandysiu kada bikini ir pazastis, tai baisoka biski  ax.gif

bandyk thumbup.gif pazastis kai antra syki depiliavau, tai visai neskaudejo thumbup.gif o atlaiko tai virs savaites lotuliukas.gif su kojom prasciau blink.gif kazkaip man ne depiliuoja, o nutraukia tuos plaukelius pavirsiuj...kazi, ar ce as nemoku depiliuotis koju, ar kazkas blogai su epiliatorium g.gif
Atsakyti
zinot, man ir kazkaip nusidepiliavau kojas su nauju epiliatorium ir kazkaip plaukeliai tokie balti kazkokie ir jau du is vienos saknies ataugo po 2 dienu!! kaip cia tai??nutrauke juos kazkaip.. unsure.gif
Atsakyti