Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai depiliatoriai

po dviejų dienų? nu labai jau greitai?
kažkaip keistai, gal tikrai gerai neišrovė jų.. g.gif
Atsakyti
Man labai patinka su philips susitvarkyti lotuliukas.gif Greitai,ir neskauda... lotuliukas.gif
Atsakyti
As Braun'o turiu, pirktas gal pries 5 metus, bet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 06 14, 19:55)
As Braun'o turiu, pirktas gal pries 5 metus, bet  thumbup.gif

as irgi turiu BRAUN labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
aš philips turiu esu tikrai patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ALEXS @ 2007 06 13, 09:29)
Man labai patinka su philips susitvarkyti lotuliukas.gif  Greitai,ir neskauda... lotuliukas.gif

aš ir turiu philips, su ledu tą, nepamenu kaip vadinas ir tingiu eit žiūrėti, viskas buvo ok, kol po metų pertraukos aš jį pasiėmiau (gal esmė tame, kad dėl skutimo paskutiniu metu labai įauginėjo plaukai, bet) depiliuojant neskaudėjo, o po tooo blink.gif košmaras t blink.gif ečia diena peršti žiauriai kojas... nzn kiekvieno plauko augimo vieta - liko raudonas taškelis... vnzo kažkaip skausmingai gavos...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 19, 21:37)
aš ir turiu philips, su ledu tą, nepamenu kaip vadinas ir tingiu eit žiūrėti, viskas buvo ok, kol po metų pertraukos aš jį pasiėmiau (gal esmė tame, kad dėl skutimo paskutiniu metu labai įauginėjo plaukai, bet) depiliuojant neskaudėjo, o po tooo  blink.gif  košmaras t blink.gif ečia diena peršti žiauriai kojas... nzn kiekvieno plauko augimo vieta - liko raudonas taškelis... vnzo kažkaip skausmingai gavos...

gal tokie rezutatai dėl to, kad tokia pertauka buvo???...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 06 19, 20:40)
gal tokie rezutatai dėl to, kad tokia pertauka buvo???...

tiesą sakant abejoju - nes čia faktiškai kaip pirmą kartą pasiėmus epiliatorių.. nesupran tu kodėl taip net nutiko
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 19, 21:42)
tiesą sakant abejoju - nes čia faktiškai kaip pirmą kartą pasiėmus epiliatorių.. nesupran tu kodėl taip net nutiko

man kažkada taip buvo kai keletą menesių epiliatoriaus nenaudojau, o paskui vėl pradėjau... tai įauginėjo nežmoniškai, skausmas irgi kaip pirmą kartą naudojant ir oda tokia kaip pešta višta... Todėl dabar reguliariai epiliuojuosi ir viskas ok atrodo...
Atsakyti
nu vat as ir turu philipsa su ledine pirstine, pazastikes tai thumbup.gif isdepiliuoja, bet kojas, tai neikertu...kazkaip lieka man visad tu plaukeliu ir toks jausmas, kad juos ne israuna o nutraukia...gal as ce ka blogai darau? g.gif gal kam ir taip yra? nes atauga tai gana greitai...o tipo turetu apie 3 savaites laikyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 06 20, 06:28)
aš philips turiu esu tikrai patenkinta ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(editakin @ 2007 06 22, 13:59)

Turejau ir "Philips" ir "Braun" tai galiu pasakyt, kad "Braun" firmos malonesnis, kazkaip tyliau dirba, nes anas tai kaip "Husquarna" kur zole pjauna g.gif garsas siaubingas. "Braun" lygtai tyliau truputi
Atsakyti