kažkaip keistai, gal tikrai gerai neišrovė jų..
po dviejų dienų? nu labai jau greitai?
Man labai patinka su philips susitvarkyti
Greitai,ir neskauda...
QUOTE(mst @ 2007 06 14, 19:55)
as irgi turiu BRAUN labai patenkinta
aš philips turiu esu tikrai patenkinta
QUOTE(ALEXS @ 2007 06 13, 09:29)
aš ir turiu philips, su ledu tą, nepamenu kaip vadinas ir tingiu eit žiūrėti, viskas buvo ok, kol po metų pertraukos aš jį pasiėmiau (gal esmė tame, kad dėl skutimo paskutiniu metu labai įauginėjo plaukai, bet) depiliuojant neskaudėjo, o po tooo
QUOTE(Dasha @ 2007 06 19, 21:37)
aš ir turiu philips, su ledu tą, nepamenu kaip vadinas ir tingiu eit žiūrėti, viskas buvo ok, kol po metų pertraukos aš jį pasiėmiau (gal esmė tame, kad dėl skutimo paskutiniu metu labai įauginėjo plaukai, bet) depiliuojant neskaudėjo, o po tooo
košmaras t
ečia diena peršti žiauriai kojas... nzn kiekvieno plauko augimo vieta - liko raudonas taškelis... vnzo kažkaip skausmingai gavos...
gal tokie rezutatai dėl to, kad tokia pertauka buvo???...
QUOTE(dirty_kiss @ 2007 06 19, 20:40)
gal tokie rezutatai dėl to, kad tokia pertauka buvo???...
tiesą sakant abejoju - nes čia faktiškai kaip pirmą kartą pasiėmus epiliatorių.. nesupran tu kodėl taip net nutiko
QUOTE(Dasha @ 2007 06 19, 21:42)
tiesą sakant abejoju - nes čia faktiškai kaip pirmą kartą pasiėmus epiliatorių.. nesupran tu kodėl taip net nutiko
man kažkada taip buvo kai keletą menesių epiliatoriaus nenaudojau, o paskui vėl pradėjau... tai įauginėjo nežmoniškai, skausmas irgi kaip pirmą kartą naudojant ir oda tokia kaip pešta višta... Todėl dabar reguliariai epiliuojuosi ir viskas ok atrodo...
nu vat as ir turu philipsa su ledine pirstine, pazastikes tai
isdepiliuoja, bet kojas, tai neikertu...kazkaip lieka man visad tu plaukeliu ir toks jausmas, kad juos ne israuna o nutraukia...gal as ce ka blogai darau?
gal kam ir taip yra? nes atauga tai gana greitai...o tipo turetu apie 3 savaites laikyti...
QUOTE(editakin @ 2007 06 22, 13:59)
Turejau ir "Philips" ir "Braun" tai galiu pasakyt, kad "Braun" firmos malonesnis, kazkaip tyliau dirba, nes anas tai kaip "Husquarna" kur zole pjauna