QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 17:18) |
Butent as ta puikiai suprantu ir neuzduodu vaikisko klausimo "Gal tavo sirdy atsirado vietos kitam? " ![]() ![]() |
Gal, brangioji, pasilik savo nuomone apie mano klausimus sau... Kazko nepamenu kad tave sioj temoj snekinau

Turbut ant habilituotos vyru-moteru santykiu mokslu daktares uztaikiau...
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 17:24) |
Ilgą laiką kartojęs, kad "jei norėsi skirtis - aš sutinku" jis paprašė paskutinio šanso..pirmąkart jis taip sureagavo, kažkaip net savotiškai nustebino..na toks neapsisprendimas.. Dabar žiūriu kas vyksta, bet "pasiūlymas ir noras" tebegalioja. |
Visi mes bijom nezinomybes, drastisku pokyciu, juk tai taip naturalu... Ne visiems mums tokios dozes adrenalino daznai reikia...
Natūralu paklausiau kodėl taip..sakė "jei norėsi skirtis aš sutiksiu", o kai realiai noriu- jis jau nebelabai nori ..
Jis man atsakė.."ne taip mane supratai..aš gyventi noriu su tavimi, bet jei tu nenori su manim gyventi, nori skirtis, tai tada gerai, sutinku"..tai aš jau dar sykelį nieko nebesuprasdama jam ir sakau "tai aš noriu noriu"
..o kodėl jis nesutinka iki šiol galų nesuvedu..nesuprantu ir tiek.
Jis man atsakė.."ne taip mane supratai..aš gyventi noriu su tavimi, bet jei tu nenori su manim gyventi, nori skirtis, tai tada gerai, sutinku"..tai aš jau dar sykelį nieko nebesuprasdama jam ir sakau "tai aš noriu noriu"

Vija as taves neuzsipuoliau , o tu pirma citavai mano posta - as atsakiau ramiai ir prasyciau to paties be kandziu zodeliu...bent tiek , o cia ne chatas ir isreiskiam savo nuomone .DAR karta tau asmeniskai kartoju " pritariu ,kad kiekvienos tiesa yra negincijama "
ko cia parintis nesuprantu...gal mano gyvenimiska patirtis didesne ir nereikia but habilituota vyru-moteru santykiu mokslu daktare , kad moket kitus suprast ir issakyt savo nuomone ,pagaliau pasidalint savo karcia patirtim...

QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 16:31) |
Natūralu paklausiau kodėl taip..sakė "jei norėsi skirtis aš sutiksiu", o kai realiai noriu- jis jau nebelabai nori .. Jis man atsakė.."ne taip mane supratai..aš gyventi noriu su tavimi, bet jei tu nenori su manim gyventi, nori skirtis, tai tada gerai, sutinku"..tai aš jau dar sykelį nieko nebesuprasdama jam ir sakau "tai aš noriu noriu" ![]() |
Tai jei tu esi skirybu iniciatore, tai aisku kad jis ir sakys kad nori gyvent su tavim, o kaip kitaip

Iškart atsiprašau Mazulka, skaudu turbūt, bet aš būtent ir nenoriu to pasakyti ..gaila praėjusių metų..man jau ima darytis gaila ir tų penkerių
Na, bet dar ne viskas prarasta
Kada nepribręstum tokiam žingsniui, bet vis vien gyvenimas keičiasi ir atsiranda kažkas naujo
Čia nepaskubinsi ir nesulėtinsi, tiesiog ateina laikas..kas po pusmečio žino, o kas dar ilgai kartu gyvena.
Niekada nereikia nuleisti galvos, pasiduoti, pulti į apatiją, kad štai viskas, išsiskyriau, kur eiti, ką daryti..na, tiesiog nėra žmogaus, bet gyvenimas gi juda, kruta ir tu jame sukies..esi laisva pastebėti to, ko nematei anksčiau
Visą gyvenimą mokausi prie nieko "neprisirišti"

Niekada nereikia nuleisti galvos, pasiduoti, pulti į apatiją, kad štai viskas, išsiskyriau, kur eiti, ką daryti..na, tiesiog nėra žmogaus, bet gyvenimas gi juda, kruta ir tu jame sukies..esi laisva pastebėti to, ko nematei anksčiau

QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 20:48) |
Niekada nereikia nuleisti galvos, pasiduoti, pulti į apatiją, kad štai viskas, išsiskyriau, kur eiti, ką daryti..na, tiesiog nėra žmogaus, bet gyvenimas gi juda, kruta ir tu jame sukies..esi laisva pastebėti to, ko nematei anksčiau ![]() |
Butent!!!! Mes esam moterys, mes turime kurti savo gyvenima, o ne aukotis del kito! Jei nera tarpusavio supratimo, nera meiles, tai koks tikslas? Du nelaimingi zmones po vienu stogu? Atsiprasau

Papildyta @ [mergetime]1098212833[/mergetime]
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 20:48) |
Niekada nereikia nuleisti galvos, pasiduoti, pulti į apatiją, kad štai viskas, išsiskyriau, kur eiti, ką daryti..na, tiesiog nėra žmogaus, bet gyvenimas gi juda, kruta ir tu jame sukies..esi laisva pastebėti to, ko nematei anksčiau ![]() |
Butent!!!! Mes esam moterys, mes turime kurti savo gyvenima, o ne aukotis del kito! Jei nera tarpusavio supratimo, nera meiles, tai koks tikslas? Du nelaimingi zmones po vienu stogu? Atsiprasau

QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 16:56) |
nu kiek skaichiau-tai tikrai ne tik ash suprantu Rasma. Gal kaip tik -pastebejau tik tave viena kaip besikabinejanchia ir niekaip nesuprantanchia ka Rasma bando tau ishsakyti jau per kelis diskusijos lapus. ![]() |
o Mes tai galvojam kad viskas usitvarkys (jeigu skaitei atydziai visus psl turejai matyti yra ir kitaip mananciu) ........ o siaip tikrai kvaila uz visus kalbeti

QUOTE (Saga @ 2004 10 20, 07:57) |
[o Mes tai galvojam kad viskas usitvarkys (jeigu skaitei atydziai visus psl turejai matyti yra ir kitaip mananciu) ........ o siaip tikrai kvaila uz visus kalbeti ![]() ![]() ![]() |
Saga, nustok lipti prie mano zhodzhiu. Geriau i tema diskutuok-atrodys protingiau.

QUOTE (Tylene @ 2004 10 20, 09:15) |
Saga, nustok lipti prie mano zhodzhiu. Geriau i tema diskutuok-atrodys protingiau. ![]() |
Manau niekas nelipa prie tavo zodziu

man irgi uzkliuvo sita fraze kad "Rasma, mes tave suprantam ir palaikom". Tiesa pasakius, ar pakol kas nelabai suprantu, bet stengiuosi suprasti

QUOTE (Tylene @ 2004 10 20, 09:15) |
Saga, nustok lipti prie mano zhodzhiu. Geriau i tema diskutuok-atrodys protingiau. ![]() |

QUOTE (Libra @ 2004 10 20, 09:17) |
Manau niekas nelipa prie tavo zodziu ![]() man irgi uzkliuvo sita fraze kad "Rasma, mes tave suprantam ir palaikom". Tiesa pasakius, ar pakol kas nelabai suprantu, bet stengiuosi suprasti ![]() |
taigi Tylene...gal diagnozes nustatinedama ir visu proto aukstumas matuodama nuo saves pradek ......