Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 14:27)

Blogai, jei vien tik vaikas jungia šeimą. Matyt Arvira jūs su vyru kalbėdamiesi radot daugiau bendro..ne vien tas jūsų trimetukas mažylis jus suvienijo..

Mus ne vien vaikas vienijo - tik mes negalejom perzengt savo kvailu ambiciju , o vaikas tik pagreitino ivykius ir padejo atmerkt akis rolleyes.gif nors ir man norejosi pult jam ant kaklo ir prasyt , kad pasiliktu ,bet as taip nedariau - savimeile neleido wub.gif Po to ismokom kalbetis atvirai , o ne laikyt uzgniauzus savyje visa pykti ,o praktiskai patys dar buvom kaip vaikai tik 23m. Tik gera tai , kad suklyde bandom tos pacios klaidos nekartot...
Kiekvieno zmogaus gyvenimas yra kitoks ir mes negalim pirst savo nuomones ir viska tik tu pati gali nusprest , Rasma , o palinket galiu tik stiprybes , nes tau jos tikrai prireiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 15:56)
Gal ir liksiu vieniša senė be jokio vyro, bet tada žinosiu bent dėl ko tokia likau.
O kas sakė, kad mano vyras buvo mano idealu prieš 5 metus? Ne visi gi tuokiasi iš didelės meilės wink.gif Prieš vestuves aš išgirdau "diagnozę", jog likau nevaisinga. Kad nebūtų apgaulės aš tą diagnozę paprašiau gydytojo įvardinti būsimojo vyro akivaizdoje. Vyro tai neišgąsdino, jis ir dabar kartoja "aš vedžiau tave žinodamas, jog tu vaikų neturėsi, nors vaikų visada norėjau". Man nebuvo jokio skirtumo už kurio tekėt wink.gif Tuo metu bendravau su šiuo žmogumi, jis man "didžiąja dalimi" tiko, tai kodėl ne? Ištekėjau, rūpinausi šeima, tvarkiausi, lepinau vyrą, bet ir pati gyvenau kaip noriu. Mūsų niekas nesiejo, vien tik įforminta santuoka, lova, na ir kaip tada atrodė- tikri jausmai. Aš turėjau savo gyvenimą, jis turėjo savo..Aš į jo gyvenimą nelindau, jis nelindo į mano. Netikėtai mums abiems aš pastojau (gydytis aš buvau atsisakiusi ir neplanavau jokių priemonių imtis, vien dėl to, kad jis nori vaiko.. pagerdavau arbatėlės, nes netikėjau, jog ji veiks), vyras tapo idealiu, aš tokio dėmesio ir tokio rūpinimosi gyvenime iš jokio svetimo žmogaus nesulaukiau smile.gif Bet vien vaikas nesujungs dviejų svetimų žmonių ir dviejų skirtingų gyvenimų. Man norėjosi jau kuo daugiau bendro, o vyras norėjo išlaikyti taip kaip buvo smile.gif Gimė nepasitenkinimas, jis tolydžio stiprėjo, vyras tai matydamas daug ko atsisakė, bet man nepalengvėjo..Aš nenoriu nieko primestinio, kad jis kažko atsisakytų..jei tai neplaukia iš širdies, nėra tikro vyro noro, tai vien dėl manęs jam stengtis net ir neverta..Aš to neįvertinsiu, nes iš principo kaip pati savęs nelaikau auka, taip ir jo auka versti nenoriu.

zinodamas, kad tu negali tureti vaiku jis tave vede, nes labai mylejo, o tu tekejai, kadangi jauteisi nepilnavete..moteris negalinti gimdyti vaiko..... kai tai nepasitvirtino, tu igavai pasitikejima ir ji palieki "ant ledo" ..... jeigu vaiko nebutu buve butu gerai kaip yra...jeigu vaikas yra gyvenimas su juo netenka prasmes..... nu is viso susipainiojau...ai..tikrai viskas ne mano reikalas...nesigilinsiu...... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 12:44)
nezinau rasma...skaitant ankstesnius tavo postus tai sunku bus..... jeigu tu vyra "ismestum kaip slapia skudura, kad neatnese tau dovanos gimtadienio proga" ... tai nemanau ka tas kuris "sugeba kabinti makaronus ant ausu" duosis sitaip metomas del menkiausiu priezasciu....

Tai gal jis tiesiog atneš man tą dovaną ir nebus metamas wink.gif
Būtent, aš nesu dovanėlė ir su tuo kas man nepatinka, taikstytis nemoku wink.gif O man kartais nepatinka savaime suprantami dalykai, o kas kitam smulkmena - man pasaulio pabaiga smile.gif Aš ir pati nežinau kokio vyro man reikia, koks čia man tiktų, bet kaip aš sužinosiu, jei nieko nedarysiu g.gif
Dar daug lošia ir tai, kad man mano vyras žiauriai seksualus..Čia vienas iš didelių pliusų ir gan stirpus raištis, kuris laiko rolleyes.gif O gi žinau, kad jo pirmąkart paturėta esu tik tada, kai jau man buvo 21 -eri laugh.gif Iki tol, turėjau krūvas tikrų draugų ir buvau gavusi du rimtus pasiūlymus tekėti, bet net neįsivaizduoju kaip aš galėčiau su tais vyrais miegoti..Įsivaizduojat per 28 metus sutikau tik 2 vyrus, su kuriais galėčiau mylėtis blink.gif doh.gif Vienas - dabartinis, o kitas..na maniškis tiesiog akiratyje dažniau maišėsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (nikitta @ 2004 10 19, 14:48)
Saga, man rodos, Rasma yra tipiskas vandenis. ir tai, kas tau atrodo tik moteriskas egoizmas, tipiskam vandeniui yra gyvenimo alfa ir omega. aisku, buna isimciu ir t.t. ir pan.
ka noriu pasakyti?- kad Rasma tikrai ne ta motera, kuria reiktu "bandyt atvest i prota" cool.gif

Va su siuo tavo postu sutinku , Nikita thumbup.gif nes ir as tipiska vandene ir nemegstu patarimu sad.gif savo atzvilgiu , mane biesina ketinimai atvest i prota,nes vistiek darysiu tai ka noriu ir elgiuosi kaip man priimtina ne kitiems tongue.gif
Atsakyti
kartais zmogus iesko MEILES... jam nereikia lengvo gyvenimo, neuztenka buti mylimu. jam reikia to, kas stipriau uz pati zmogu, to, kas duota ne kiekvienam, to, ko kiti net neiesko, nes net neitaria esant.
tokiu zmoniu nedaug. bet yra.

Arvira, na pagaliau nors su kuo sutikai laugh.gif laugh.gif laugh.gif beje, as irgi vandenis- iki kaulu smegenu laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikitta: 19 spalio 2004 - 15:13
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 13:05)
zinodamas, kad tu negali tureti vaiku jis tave vede, nes labai mylejo, o tu tekejai, kadangi jauteisi nepilnavete..moteris negalinti gimdyti vaiko..... kai tai nepasitvirtino, tu igavai pasitikejima ir ji palieki "ant ledo" ..... jeigu vaiko nebutu buve butu gerai kaip yra...jeigu vaikas yra gyvenimas su juo netenka prasmes..... nu is viso susipainiojau...ai..tikrai viskas ne mano reikalas...nesigilinsiu...... wink.gif

zinodamas, kad tu negali tureti vaiku jis tave vede, nes labai mylejo, o tu tekejai, kadangi jauteisi nieko neprarandanti....moteris negalinti gimdyti vaiko .... kai tai nepasitvirtino, tu supratai, kad su šiuo vyru užteks ir vieno ir nenorėdama, kad vyras puoselėtų tuščias iliuzijas apie laimingą šeimą, paprašei vyro skirtis ..... jeigu vaiko nebutu buve butu gerai kaip yra...jeigu vaikas yra gyvenimo su juo norėtųsi kitokio.....

Labai panašiai..pakoregavau, kad būtų teisybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 16:05)
Aš ir pati nežinau kokio vyro man reikia, koks čia man tiktų, bet kaip aš sužinosiu, jei nieko nedarysiu

Man atrodo kad tas vyras dar negime smile.gif Tas kuris tau idealiai tiktu wink.gif

Beje ar turi kokia nors alternatyva dabartiniu metu? Su kuriuo, tarkim, saviski nesamoningai lygini? Gal tavo sirdy atsirado vietos kitam?
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 16:05)
Tai gal jis tiesiog atneš man tą dovaną ir nebus metamas wink.gif
Būtent, aš nesu dovanėlė ir su tuo kas man nepatinka, taikstytis nemoku wink.gif

bet seimoje reikia su kai kuo taikstytis. taigi seima kuria du skirtingu charakteriu, skirtingo auklejimo zmones. Jeigu visada visur viskas bus daroma pagal tave tai vyras bus tik "slapio skuduro" vietoje.... kadangi tu nemoki taikstytis ir nesitaikstai.....tai kazkam reikia prie visko prisitaikyti tai bus vyras.... kuris visada turetu nusileisti nusileisti..... na postu daug, visi iskalbingi ir grazus..o tikros priezasties kaip ir nera..... g.gif g.gif

p.s. merginos as nieko nemokau....kartoju, man idomu..idomi diskusija ir tiek.... ir man visai jokio skirtumo koki sprendima priims Rasma wink.gif
Atsakyti
QUOTE (nikitta @ 2004 10 19, 13:12)
kartais zmogus iesko MEILES... jam nereikia lengvo gyvenimo, neuztenka buti mylimu. jam reikia to, kas stipriau uz pati zmogu, to, kas duota ne kiekvienam, to, ko kiti net neiesko, nes net neitaria esant.
tokiu zmoniu nedaug. bet yra.

Spaudžiu dešinę, dovanoju heart.gif
Dieve, kaip tiksliai čia įvardinta clap.gif

Viską turiu ir man nieko nereikia. Kokias vyras žlugdo svajones? Pagalbos kitiems.. noriu užauginti įvaikintą mažylį, noriu daug laiko skirti pagalbai, savanoriškai veiklai, pagalbai kitiems ir kad negirdėčiau priekaištų. Man sunku siekti mokslo, nes lyg jo man jau ir pakanka, netrukdo, bet ir nėra palaikymo..Visokios "smulkmenos", bet žiauriai man svarbios..
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 16:15)
zinodamas, kad tu negali tureti vaiku jis tave vede, nes labai mylejo, o tu tekejai, kadangi jauteisi nieko neprarandanti....moteris negalinti gimdyti vaiko .... kai tai nepasitvirtino, tu supratai, kad su šiuo vyru užteks ir vieno ir nenorėdama, kad vyras puoselėtų tuščias iliuzijas apie laimingą šeimą, paprašei vyro skirtis ..... jeigu vaiko nebutu buve butu gerai kaip yra...jeigu vaikas yra gyvenimo su juo norėtųsi kitokio.....

Labai panašiai..pakoregavau, kad būtų teisybė smile.gif

na taip..bet esme liko ta pati, tik grazesniai zodziais viskas isreiksta.....
Atsakyti
QUOTE (vija @ 2004 10 19, 13:17)
Man atrodo kad tas vyras dar negime smile.gif Tas kuris tau idealiai tiktu wink.gif

Beje ar turi kokia nors alternatyva dabartiniu metu? Su kuriuo, tarkim, saviski nesamoningai lygini? Gal tavo sirdy atsirado vietos kitam?

Ne, lyginti su kuo neturiu. Jokių alternatyvų ir pakaitalų.
O saviškį nesąmoningai lyginu su daugelio vyrų kratiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 13:18)
taigi seima kuria du skirtingu charakteriu, skirtingo auklejimo zmones. Jeigu visada visur viskas bus daroma pagal tave tai vyras bus tik "slapio skuduro" vietoje.... kadangi tu nemoki taikstytis ir nesitaikstai.....tai kazkam reikia prie visko prisitaikyti tai bus vyras.... kuris visada turetu nusileisti nusileisti.....

O jei susitiks du labai panašūs?? Vienodų tikslų, požiūrių į daugelį esminių dalykų žmonės..tokie, kurie turi daug bendro: vienodas svajones, patiks vienoda veikla, laisvalaikis, vienodai vertins kai kuriuos dalykus, kurie abiems bus vienodai svarbūs, sutars dėl vaiko aukllėjimo, domėsis panašiais dalykais??
Jei viskas bus bendru sutarimu, tai gal nereiks vienam likti viršesniu, o kitam jaustis šlapiu skuduru??Jei jie bus kilę iš šeimos, kurioje gyveno su tėvu ir motina, matė šeimos vertybes, jeigu jie bus vienodo išsilavinimo ir vienodų siekių wink.gif Kaip tada???
Atsakyti