Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

QUOTE (vija @ 2004 10 19, 15:17)
Man atrodo kad tas vyras dar negime smile.gif Tas kuris tau idealiai tiktu wink.gif

Beje ar turi kokia nors alternatyva dabartiniu metu? Su kuriuo, tarkim, saviski nesamoningai lygini? Gal tavo sirdy atsirado vietos kitam?

Negi skyrybos ivyksta tik tuo atveju jei kazka turi kita g.gif man tai atrodo , kad visiskai aiskiai isdeste Rasma visas priezastis , jau geriau vienatve vienam , nes vienatve dviese yra nepakeliama smile.gif
Atsakyti
Rasma, tu viska labai aishkiai paaishkinai. Ir mes tave tikrai suprantam ir palaikom. wink.gif
Atsakyti
[QUOTE=Rasma,2004 10 19, 16:29]
[/QUOTE]
O jei susitiks du labai panašūs?? Vienodų tikslų, požiūrių į daugelį esminių dalykų žmonės..tokie, kurie turi daug bendro: vienodas svajones, patiks vienoda veikla, laisvalaikis, vienodai vertins kai kuriuos dalykus, kurie abiems bus vienodai svarbūs, sutars dėl vaiko aukllėjimo, domėsis panašiais dalykais??
Jei viskas bus bendru sutarimu, tai gal nereiks vienam likti viršesniu, o kitam jaustis šlapiu skuduru??Jei jie bus kilę iš šeimos, kurioje gyveno su tėvu ir motina, matė šeimos vertybes, jeigu jie bus vienodo išsilavinimo ir vienodų siekių wink.gif Kaip tada??? [/QUOTE]
o jeigu nesusitiks....... g.gif g.gif g.gif ... ka tada darysi, ieskosi, ar viena uzsiimsi savo siekiais ir troskimais? ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 19 spalio 2004 - 15:55
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 16:39)
Rasma, tu viska labai aishkiai paaishkinai. Ir mes tave tikrai suprantam ir palaikom. wink.gif

mes?..... tu cia apie save tik daugiskaitoje?...... wink.gif
Atsakyti
Tai visko gali būti..nesusitiks, tai nesusitiks..negi tada tinka bet koks ar bet kokia wink.gif O kur gyvenimo kokybė?

Šiaip tai manau, kad labiausiai čia neaišku "per geras" vyras..O kaip aš galiu pasakyti blogas? Negeria, nerūko, pas mergas lyg ir nevaikšto, rūpinasi šeima..jei man netinka, tai nereiškia, kad žmogus blogas smile.gif O man tiktų ir blogesnis, bet šiek tiek kitoks wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 16:30)
Negi skyrybos ivyksta tik tuo atveju jei kazka turi kita g.gif man tai atrodo , kad visiskai aiskiai isdeste Rasma visas priezastis , jau geriau vienatve vienam , nes vienatve dviese yra nepakeliama smile.gif

Skyrybos - tai ne seno baldo ismetimas. Labai abejoju, kad Rasma dabar issiskirs. Galvoti - tai dar nereiskia veikti.
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 15:54)
mes?..... tu cia apie save tik daugiskaitoje?...... wink.gif

nu kiek skaichiau-tai tikrai ne tik ash suprantu Rasma. Gal kaip tik -pastebejau tik tave viena kaip besikabinejanchia ir niekaip nesuprantanchia ka Rasma bando tau ishsakyti jau per kelis diskusijos lapus. wink.gif

Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 16:56)

nu kiek skaichiau-tai tikrai ne tik ash suprantu Rasma. Gal kaip tik -pastebejau tik tave viena kaip besikabinejanchia ir niekaip nesuprantanchia ka Rasma bando tau ishsakyti jau per kelis diskusijos lapus. wink.gif

Gal susitarkim, kad kievienas snekam uz save, a?

Beje ko maziausiai Rasmai, manyciau, reikia, tai jusu palaikymo, nesvarbu i kuria puse.
Atsakyti
Tai, kad Vija, aš anksčiau galvojau, o dabar veikiu wink.gif Čia labai rimta, aš šiaip sau retai šneku kuo pati netikiu..o jei ir išsprūsta, tai antrą dieną vyro verčiama pakartoti ką nors numykčiau, o ne pasakyčiau dar sykelį "taip, aš noriu su tavimi skirtis" wink.gif Na, turiu tik susiradusi advokatą, nes net nežinau nuo ko tas procesas pradedamas ir vyro pažadą pasikeisti.. Aš noriu tai įvykdyti bendru sutarimu, kol vyras nesutinka, aišku neišsiskirsiu. Laukiu tų pokyčių, bet išties net nežinau kokie jie turėtų būti, kad mane nustebintų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 17:09)
ir vyro pažadą pasikeisti..

Ir tu tiki kad tai imanoma - PASIKEISTI? Nemanau, kad iki siol jis nenorejo santarves ir supratimo seimoj, o dabar staiga panoro. Manau jusu skirtumai ir skirtingi poziuriai yra esminis prigimtinis dalykas, kuriuos vargiai galima pakeisti net ir labai to norim.

Atsakyti
QUOTE (vija @ 2004 10 19, 15:56)
Skyrybos - tai ne seno baldo ismetimas. Labai abejoju, kad Rasma dabar issiskirs. Galvoti - tai dar nereiskia veikti.

Butent as ta puikiai suprantu ir neuzduodu vaikisko klausimo "Gal tavo sirdy atsirado vietos kitam? " g.gif nepyk , bet jis man vaikiskai naiviai nuskambejo wink.gif ir pritariu ,kad kiekvienos tiesa yra negincijama .Na kiek as supratau - Rasma ne galvoja ,o veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE (vija @ 2004 10 19, 14:15)
Ir tu tiki kad tai imanoma - PASIKEISTI? Nemanau, kad iki siol jis nenorejo santarves ir supratimo seimoj, o dabar staiga panoro. Manau jusu skirtumai ir skirtingi poziuriai yra esminis prigimtinis dalykas, kuriuos vargiai galima pakeisti net ir labai to norim.

Apie ką ir kalbu doh.gif Aš matau, kad mes skirtingi, todėl aš daug galvojusi ir net anskčiau gąsdinusi šįsyk visiškai rimtai ir oficialiai jam pareiškiau. Tebūnie liksiu kalta dėl nenusisekusios santuokos, nepatenkinta vyru ir skyrybų iniciatore, bet kažkam iš mudviejų jau reikėjo drąsos. Ilgą laiką kartojęs, kad "jei norėsi skirtis - aš sutinku" jis paprašė paskutinio šanso..pirmąkart jis taip sureagavo, kažkaip net savotiškai nustebino..na toks neapsisprendimas..
Dabar žiūriu kas vyksta, bet "pasiūlymas ir noras" tebegalioja.
Atsakyti