Pas mus ta krize tesiasi lygiai tiek, kiek gyvenam kartu. Nors aisku mano vyras taip negalvoja ir kaip daugumos is jusu nemato problemos. Is pradziu bandziau kalbetis, prisimenu ir kelis pabandymus kazka parasineti, bet kai nsusibodo skandalai ir nuolatinis siuntimas pasigydyti, tai palikau ramybeje. rezultatas toks, kad nustojom isvis kalbetis - nu ner problemos! Tada visko kaupimas savyje paisreiske tuo, kad man viskas blogai. Dabar as jau ir pati nebezinociau nuo ko pradeti. Kadangi siuo metu jau dvi savaites esam toli vienas nuo kito, tai bendraujam laiskais. Pabandziau parasyti, kas mane slegia, kas blogai ir gavau tikslia diagnoze - man depresija! Sutinku , man depresija. Visgi po atkaklaus bandymo gavau teigiamus atsakymus i kai kurias salygas, taciau, kazkodel jausmas, kad tai ir vel liks pazadais, nes realiai igyvendinti jas iseina tik trumpam laikui. Kaip ir vel tas "pakalbesim, kai sugrisi" - grynas atsifutbolinimaas, nes diskusija jam nebepakeliama. Kazkaip dar iseina susikalbeti per bambejima, bet as jau pavargau bambeti, pati saves tokios nekenciu, bet jei tik bandau nuosirdziai ir ramiai destyti savo mintis, tai is jo puses kyla nearealus pasiutimas, o kadangi tuo momentu esu labai atsiverusi, tai gaunu skaudu smugi. Pas mus kazkaip nebeliko susitaikymu, nei to saldumo susitaikius. Labai sudetinga ir nepakeliama man. Apie jokius psichologus negali buti ir kalbos - mano vyras niekada ten neis. Galiu eiti tik as, bet kaip gi pavargau galvoti uz du. Sedejau sian ir isivaizdavau, kad turiu vieno, be didelio, grazaus, jaukaus kambario nameli, stabilu darba, kad uztektu pinigu tik pragyvenimui. Kaip krykscia mano vaikai, kai esam visi trys- as ir du mano vaikuciai ir dega zvake ant vakarienes stalo