Įkraunama...
Įkraunama...

Krizė šeimoje

Rasma, tu tikrai stipri... Vyras per geras..hmm.. sunkiai isivaizduoju...
jei ne per daug asmenishka.. Gal tu jau turi kita pretendenta?
Atsakyti
visos nusiteikiat ramiai ir nepriimat asmeniskai:

kartais paskaicius nekuriuos postus atrodo kad ieskot moteros kirminu siknoj smile.gif pralinksmekit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (rrrRRRRrrr @ 2004 10 19, 00:14)
visos nusiteikiat ramiai ir nepriimat asmeniskai:

kartais paskaicius nekuriuos postus atrodo kad ieskot moteros kirminu siknoj smile.gif pralinksmekit rolleyes.gif

Neznau, as laikausi nuomones, kad jei neturi kirmeliu, tai ir siknos neniezti. O jei turi, tai jau ir imi ieskotis, nes niezti.
Papildyta @ [mergetime]1098146224[/mergetime]
Rasma, kazkodel man tokia nuojauta, kad nepaleis jis taip visko. Jeigu issiskirsit, tai labai negreit. Zodziu laikykis, bet kokiu atveju visas sis juodas periodas tures pabaiga gerai pradziai. Tu per daug SUPER esi, kad tave paleisti. Perdaug....
Atsakyti
Zaviuosi tokiom moterim kurios nesisvaido bereikalingai ir viena kart pasake"skiriuosi" ir taskas ir tikrai issiskiria.Saunuoles.
O as pastaruoju metu taip daznai sakau,kad jau atrodo jei dar karta pasakysiu ir nieko nedarysiu tai situacija kaip uzsikirtusioj plokstelej kartosis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE (agneklimjan @ 2004 10 07, 10:09)
Pas mus dabar tokia "krizele", tiksliau, tik man, o vyrui nieko blogo neatrodo dry.gif .
Nuolat kazkokie nesusipratimai, abejojimas, nusivylimas, nesusisnekejimas. Nors isties tai yra visiskas nesnekejimas. Nezinau, ar yra normalu net flegmatikui kelis menesius nerast laiko pasneket su zmona apie tarpusavio rysi, lukescius, poreikius. Jis sako, kad laiko nera, kad ne ta momenta pasirenku, tai valgo ar "reindzerius" ziuri ir pan. Bet kada nors juk tureciau pataikyt dry.gif . Pasivaiksciot nenori, nes tingi, iseit kur nors nenori, nes babkiu nera. Nezinau, kaip prisikast iki pasnekejimo tik apie mus, o ne apie darba, mokslus ar vaika.

Zinau, kad krizeles galima issprest snekejimu, papraciausiu bendravimu, bet kaip priverst (jau nebegalvoju apie pasiulyma) vyra sneket?! Jis sako, kad nuprotejau, kad viskas gerai, kad mes pykstames kaip visi, kad as darau problemas, kur ju nera. O as jau baigiu issisemt namie su vaiku - su niekuo nebendrauju sad.gif , sakau, kad isvis pamirsiu, kaip sneket reikia. Paskutinis ir didziausias vyro "vinukas" - kad as prie interneto sedziu, o namie nieko naudingo nedarau mad.gif . Bet tikrai nebera noro su keliais karstais patiekalais ir pyragais sutikt.

Taigi kaip sprendziam? - va taip - niekaip. Niekur neiseinu, net su draugem nesusitinku, su zmonem nebendrauju, tik internete senos meiles pradeda vel islist ir NET pasneka su manim ar NET retkarciais paskambina. Kaip sprest? Vaziuosiu pavasari i Prancuzija, o tada jau rimtai pagalvosiu cool.gif

Brangioji, tik nesumastyk pasiduoti "senosios meiles" iliuzijai. Dazniau iseiti is namu tau reik, su padruzkem susitikti. PAs mane su vyru taip pat panasi krizse buvo..tiems vyrams nedasunta, kad mums reikia elementaraus bendravimo, pokalbio valgant ar siaip kazka veikiant...jiems atrodo, kad bendravimas tai moters ilgu litaniju klausymas. Issikalbeje, mes sutarem, kad tureciau surasti kazkoki uzsiemima, pradejau sportuoti, platinti kosmetika, del kurios dazniau su padruzkem susibegu, arba siaip suvedam vaikus ir kol jie zaidzia issisnekam viska nuo a iki z. zodziu viskas eina geryn, o ir vyras labiau pasiilgsta ir pats parodo nora issikalbeti. Zinoma tei nereiskia, akd kas vakara reikia dingti is namu...jokiu budu, tiesiog viskas pagal situacija ir be jokiu pykciu butinai su vyro pritarimu:) tuomet jis laaaabai gerai pasijunta;)
Atsakyti
Oi..atrodo, kad man taip nebuvo..Pasikonfliktuodavome, bet nesisvaidydavau niekad įžeidinėjimais ir grasinimais..Vėliau atėjo stadija, kai leidau į eilinį įskaudinimą-įžeidimą atsakyti tuo pačiu, dar vėliau atėjo etapas, kai pasakiau, jei niekas nesikeis- tai skirsimės..Tai kaip tuščias pagąsdinimas. Ir staiga save pagavau "nusiritant"..gąsdinimai, jis man -aš jam..tai ne pagal mano prigimtį ir charakterį...neturiu elgtis taip, kaip nedera žmogui kito žmogaus atžvilgiu. Susikaupiau, susiėmiau, daug galvojau, ne padrikai, ne karštakošiškai..juk mes turime dukrą ir ne mano ar jo AŠ turi nugalėti priimant tokius sprendimus.
Kažkas klausė gal turiu kitą kandidatą, kaip taip staiga..O tai tų "kandidatų", draugų visada mano gyvenime pilna, nežinočiau kurį rinktis iš jų būrio laugh.gif Ne, meilužio ar tokio žmogaus neturiu, dėl kurio ryžčiausi skirtis. Kol aš susituokusi, tol jo ir būti negali.

Per geras vyras g.gif Na kaip jums paaiškinti.. būna tokia žmonių kategorija, kad šalia jų visada jautiesi netikusiu, na "ne tokiu"..ir tas blogai, ir anas, niekada neišgirsi jokios pagyros, nors stengtumeisi iki persiplėšimo..Ką bepadarytum, tai toks jausmas "taip turi būti", jokių emocijų..Stengsiesi parą ruošdama siurprizą, o žmogus net neparodys jam jis patiko/nepatiko, kai paklausi ar patiko, jis supyks, kam klausinėji..Nežinau kaip apibūdinti..Na labai geras, ramus, šeimyniškas žmogus, bet lyg ir nepastebi esančio šalia..įtartum, kad egoistas, na bet lyg ir ne..nepamiršta pasiteirauti kaip sekasi, paskambina į darbą, kaskart perklausia gal ko reikia, gal ką padėti. Bet aš visąlaik, kai būnu šalia jo kamuojuosi..na birbia galvoje nuo to šeimyninio gyvenimo komplikuotumo smile.gif Toks gyvenimas lyg šalia būtų kaprizingas, aikštingas, daug pretenzijų turintis žmogus, kurio šypsenos nebeprisimeni wink.gif Realiai neparodo kaprizingumo, na bet toks dirglus visas kaip jūrinė medūza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 10:07)
visąlaik, kai būnu šalia jo kamuojuosi..na birbia galvoje nuo to šeimyninio gyvenimo komplikuotumo smile.gif Toks gyvenimas lyg šalia būtų kaprizingas, aikštingas, daug pretenzijų turintis žmogus, kurio šypsenos nebeprisimeni wink.gif Realiai neparodo kaprizingumo, na bet toks dirglus visas kaip jūrinė medūza rolleyes.gif

Labai panasu i mane sad.gif Ta prasme as taip jauciuosi salia saviskio wink.gif )
Gal sukurkim kokia bendra strategija?
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 12:07)
niekada neišgirsi jokios pagyros, nors stengtumeisi iki persiplėšimo..Ką bepadarytum, tai toks jausmas "taip turi būti", jokių emocijų..Stengsiesi parą ruošdama siurprizą, o žmogus net neparodys jam jis patiko/nepatiko, kai paklausi ar patiko, jis supyks, kam klausinėji..Nežinau kaip apibūdinti..Na labai geras, ramus, šeimyniškas žmogus, bet lyg ir nepastebi esančio šalia..įtartum, kad egoistas, na bet lyg ir ne..nepamiršta pasiteirauti kaip sekasi, paskambina į darbą, kaskart perklausia gal ko reikia, gal ką padėti. Bet aš visąlaik, kai būnu šalia jo kamuojuosi..na birbia galvoje nuo to šeimyninio gyvenimo komplikuotumo smile.gif

Dabartinis maniskis laabai jau panasus, kad ir kas beatsitiktu ar gera ar bloga nulis emociju... Net kai persileidinejancia veze i ligonine buvo labai ramus, bet po svaites atejes pasakojo kaip jam nyku vienam miegoti ir, nepatikesite, bepasakodamas susigraudino...supratau, kad jis viska mato, viska jaucia, bet nieko neparodo... pradejau stebeti jo kuno kalba, jo akis...ir dabar jauciuosi labai mylima, nors kiti zmones nesupranta, sako, jog is salies mes atrodom kaip svetimi, bet taip tikrai nera. pasidomejau jo tevo santykiais su mama, pasakysiu, kad jie atspindi vyro elgesi su manim, siluma tik akyse, judesiuose...tokie vyrai meile isreiskia elgesiu.
Atsakyti
Kiekvienas turi savų lūkesčių ir kažko viliasi..
Aš esu tokia, kad man geriau "makaronai ant ausų" nei viską parodantis ir pasakantis elgesys laugh.gif Ir savęs aš nepakeisiu.
Atsakyti
hm.....nelabai suprantu..... mintyse merginos nusipiesete vyro ideala..... o dabartiniai vyrai ne visai ji atitinka...... o jeigu kitas atitiks tai ko neatitiko dabartinis, bet tures kitu trukumu, kuriu neturejo dabartinis vyras???? ..... man kazkaip egoistiskai viskas skamba..... ir keista....... sitiek daug pagyru ir sveikinimu moteriai, kuri nusprende skirtis del to, kad vyras per geras..... nepagiria........ g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Skyrybos sunkios kai yra vaikas. Papasakosiu ir as savo sena sena krize ,kuria iveikem deka savojo vaikiuko ir musu santuoka tesiasi thumbup.gif
Pirma ir vienintele sunki krise istiko 3-5 santuokos metais .Tuo metu turejom tik viena 3 metu sunu ,na kazkaip maniau ,kad vaikas nieko nesupras kol mazas , mums rupejo tik musu ambicijos ,pyktis , izeista savimeile...nusprendem atskirai pagyvent ir vyras miegodavo pas draugus arba masinoj garaze(dabar doh.gif tuomet atrode kitaip), grizdavo issimaudyt ir pasikeist rubus.Viena diena atejo tuo metu kai vaikas neejo i darzeli ( vaikui sakiau , kad tetis trumpam isvykes ),na ir aisku dziaugsmo pilna ,zaist vedasi... leidau pabut su vaiku kol uzmigs , nes matesi tevas negales istrukt lengvai.Atejo laikas iseit , ir tik isejus vyrui i koridoriu - prasidejo vaiko isteriskas verksmas , laikosi isikibes uz tevo kojos ir maldauja " neiseik ,nepalik manes ,nes tu vel ilgai negrisi..."galit isivaizduot kaip tai skausminga ,nepavyko nuramint , neislaike heart.gif ir galu gale visi trise suklupe koridoriuj ,apsikabine verkem...ir zodziai nebuvo reikalingi , nes viskas ejo is heart.gif Paskui vaikas pareikalavo ,kad kartu atsigultume ,o jis isitaise per viduri ir laike suspaudes teti ,per sapnus dejavo,verke,daznai prabusdavo -ieskojo tecio salia...mums beliko tik stebet jo miega ir kalbetis akimis ,o paryciais galejom pabegt is lovos ,nes tikrai buvo apie ka pasikalbet...
Man sis ivykis pamoka visam gyvenimui ir prisiminus asaros rieda ,tiesiog skaudus prisiminimas sad.gif dabar mano angeliukui jau 19m. ir neprisimena sio ivykio ,o as kartais pajuokauju kas butu jei sugalvociau palikt teti , tai siulo kreiptis pas daktarus , "juk jus nuostabiai sutariat , mama as taves nesuprasciau..." wub.gif
Atsakyti
Graudu, man irgi atrodo kad daugiau apie vaikus reikia galvoti. O mus suartino vaiko liga, jeigu vaikas nesusirgtu rimtai tai viskas pasisuktu kita kryptimi g.gif
Atsakyti