Tikiuosi, Jus rasite susikalbejimo buda ir visus nesutarimus isspresite kartu...

QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 15:27) |
Kiekvienas žmogus, turi trūkumų, bet moteris (arba vyras) pati (pats) asmeniškai sprendžia ar jai (jam) su tais trūkumais taikstytis. Aš negaliu pasakyti mano vyras blogas. Ne, jis yra geras, nieko blogo man nedaro ir nedarė, bet yra tokių dalykų, kurie mane labai erzina, kurie mane verčia jaustis nepatenkinta, nelaiminga šeimoje. Čia yra noras nugyventi taip, kaip norisi ir noras netrukdyti kitam sukurti savo laimę. Nemanau, kad vyras bus laimingas, jei šalia jo nuolat bus nelaiminga moteris.. Blogai, jei vien tik vaikas jungia šeimą. Matyt Arvira jūs su vyru kalbėdamiesi radot daugiau bendro..ne vien tas jūsų trimetukas mažylis jus suvienijo..mano dukra irgi labai prisirišusi prie tėvo, jis jai idealas, labai brangus žmogus, užteko ilgesnės tėvo kelionės, kad įsitikint..Aš tėvo iš vaiko niekada neatimsiu, bet ir neaukosiu savo laimės vien dėl to, kad vaikas verks. Ir aš verksiu, nesu akmeninė..Vaikai užauga ir palieka, nenoriu senatvėje suvokt ir pamatyt, kad vaikai laimingi ir gyvena savo gyvenimą, o aš esu vieniša senė su gyvenimo patirtimi ir vyru, su kuriuo gyvenau vien dėl vaikų valios paaukodama šansą nugyvent gyvenimą kad ir viena, bet taip, kad nebūtų ko gailėtis.. |
QUOTE (Daile @ 2004 10 19, 11:54) |
Brangioji, tik nesumastyk pasiduoti "senosios meiles" iliuzijai. Dazniau iseiti is namu tau reik, su padruzkem susitikti. PAs mane su vyru taip pat panasi krizse buvo..tiems vyrams nedasunta, kad mums reikia elementaraus bendravimo, pokalbio valgant ar siaip kazka veikiant...jiems atrodo, kad bendravimas tai moters ilgu litaniju klausymas. Issikalbeje, mes sutarem, kad tureciau surasti kazkoki uzsiemima, pradejau sportuoti, platinti kosmetika, del kurios dazniau su padruzkem susibegu, arba siaip suvedam vaikus ir kol jie zaidzia issisnekam viska nuo a iki z. zodziu viskas eina geryn, o ir vyras labiau pasiilgsta ir pats parodo nora issikalbeti. Zinoma tei nereiskia, akd kas vakara reikia dingti is namu...jokiu budu, tiesiog viskas pagal situacija ir be jokiu pykciu butinai su vyro pritarimu:) tuomet jis laaaabai gerai pasijunta;) |
QUOTE (Rasma @ 2004 10 19, 15:40) |
Trumpai..pirmąkart aš supratau, kad jau viskas ne taip šeimoje, kai pasidariau nėštumo testą jau turėdama dukrytę ir jis buvo teigiamas..Aš taip raudojau, kaip žemes pardavusi. Dievas mato ir girdi, nėštumas nepasitvirtino. Dabar aš galvoju apie ateitį, mano draugės jau sūpuoja antragimius ir aš jo noriu, svajoju, noriu bandyti susilaukti mažulio, bet negaliu savęs priversti vaikų susilaukti su dabartiniu vyru. Kai kalbėjau apie skyrybas aš kalbėjau atvirai: nesijaučiu laiminga, nenoriu su tavimi vaikų, nenoriu nieko. Vyras trukdo mano svajonėms, mano planams..liksiu su juo, tai gyvensiu tame pasiaukojime ir jausmų stagnacijoje, turėsiu atsisakyt savo troškimų, pasuksim skirtingu keliu- turėsiu galimybę įgyvendint tikslus, troškimus, bet prarasiu žmogų, kuriam svarbi mano dukra ir galbūt aš. Tačiau Dievas mato ir girdi, galbūt, kada nors, kažkur atsiras žmogus, kuris buvo nuo manęs padalintas ![]() ![]() |
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 12:35) |
.......jeigu tu zinojai pries vestuves koks jis yra, jeigu tau jis tiko, kodel staiga praejus 5 metams jis nebetinka....... ir kodel tu tikra kad sulaukusi senatves nebusi vienisa sene jeigu issiskirsi???? jeigu tau reikia "kabinti makaronu"...gal rasi toki,pagal savo pageidavimus....apkabins makaronais ir rezultatas...senatveje liksi dar vienisesne sene....nes tas kabinantis makaronus toliau kabins kitai senei...... o salia to "per gero" zmogaus irgi nebus.... ![]() ![]() |
QUOTE (nikitta @ 2004 10 19, 15:48) |
Saga, man rodos, Rasma yra tipiskas vandenis. ir tai, kas tau atrodo tik moteriskas egoizmas, tipiskam vandeniui yra gyvenimo alfa ir omega. aisku, buna isimciu ir t.t. ir pan. ka noriu pasakyti?- kad Rasma tikrai ne ta motera, kuria reiktu "bandyt atvest i prota" ![]() |