Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

Ir aš naudoju Zyrtec jau 3 sezonus thumbup.gif šiemet kai pavasaris vėlavo tai ir liga vėliau prasidėjo , sunkus mėnuo tas birželis doh.gif įtariu iki liepos vidurio mažiausiai teks kankintis .
Atsakyti
Fela! Kažkur skaičiau, kad anksti ryte, kažkur 4-5 val. kyla žiedadulkės. Jei miegi prie atviro lango, tai tuo metu ir būna blogai. Nes man tas pats. Aš net pradedu kosėti, lyg dusti. Šiemet atidarinėju langus visur, tik ne miegamajame. Kol kas jaučiuosi gerai (aišku, geriu rytais ir vaistus). Aplamai šiemet beveik nejaučiu slogos, nors ir karšta, ir lietaus nėra. Gal pasveikau:) (kaip būtų gerai...)
Atsakyti
QUOTE(tylioji @ 2005 06 21, 01:13)
Fela! Kažkur skaičiau, kad anksti ryte, kažkur 4-5 val. kyla žiedadulkės. Jei miegi prie atviro lango, tai tuo metu ir būna blogai. Nes man tas pats. Aš net pradedu kosėti, lyg dusti. Šiemet atidarinėju langus visur, tik ne miegamajame. Kol kas jaučiuosi gerai (aišku, geriu rytais ir vaistus). Aplamai šiemet beveik nejaučiu slogos, nors ir karšta, ir lietaus nėra. Gal pasveikau:) (kaip būtų gerai...)

Gali buti kad ir pasveikai. Mane irgi sienlige kankino 5 metus, prasidedavo nuo geguzes pradzios ir tesdavosi iki spalio pradzios. Vartodavu tabletes, lasus visokius kur tik galima lasinti biggrin.gif Bet siais metais as tap nusitekiau kad man jokios alergijos nebus, nepirkau is anksto vaistu, zodziu, nesiruosiau. smile.gif Ir kazkaip alergija mane pamirso smile.gif Tad ir jus nusiteikit taip. Zmogaus mintys turi didele galia.
smile.gif
Atsakyti
Mūsų sūnus serga šienlige. Šįmet nuo kovo mėn. geria Rhinital, tai tikrai žymiai geriau. Būna kartais pačiaudi, pakosti, ypač kai pjaunam žolytę, bet ankstesnėm vasarom būdavo daug blogiau, pastovi sloga, paraudusios akys.
Atsakyti
Irmele, labai gerai, kad anksti pradėjo gert, o va aš blush2.gif pamiršdavau, tai tenka kitką vartot. Beje, Loratiną keičiau į Lomilaną, nes akcija buvo, bet tuoj gersiu Eroliną. Visų šitų vaistų sudėtis ta pati- LORATIDINUM, bet tik gamintojai ir kainos skiriasi. Erolinas- pigiausias-30 tablečių 19 litų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiauškutė @ 2005 06 18, 17:33)
Ir aš naudoju Zyrtec  jau 3 sezonus  thumbup.gif    šiemet kai pavasaris vėlavo tai ir liga vėliau prasidėjo , sunkus mėnuo tas birželis  doh.gif  įtariu iki liepos vidurio mažiausiai teks kankintis .

as irgi Zyrtec naudoju. thumbup.gif bandziau kitas tabletes,tai tas pats kaip ir be ju verysad.gif
Atsakyti
labai keista kad vis dar gydotes vaistais...kaip kazkas rase gaila kepeneliu del sugertu tableciu.. homeopatinius vaistus nieko neturiu pries tai tikrai veikia, tik ne visi turi kantrybes.
verciau pasidomekit alternatyviu sienliges gydymu BUTEIKO kvepavimo metodika.
gydymas is esmes nes tai kvepavimo technika padedanti kontroliuoti kvepavima, astmos priepolius, sienlige. viena mano drauge jau pora metu nenaudoja jokiu vaistu nors pries tai jai buvo nuolatines kancios ir ziema - plauciu uzdegimai ir bronchitai, ir vasara - sienlige. zodziu isitikinau pati

daugiau info
natūralaus gydymo centras
Atsakyti
Yra viena problemėlė..Buteiko metodikos apmoko Kaune...plius kvėpavimui reikia, kad nosis labai gerai kvėpuotų...nebūt jokių peršalimo simptomų ir pan...o esant alergijai, nosis ir taip dažnokai būna užgulusi, esant tokiai nosiai nelabai prikvėpuosi...atradau vieną prietaisėlį...jie delaruoja, kad jį naudojant galima išgydyti daugelį chroniškų ligų, susijusių su kraujotaka ir lygiųjų raumenų spazmais...mane domina būtent spazmai, nes buvo diagnzuota bronhinė astma...tik pradėsiu juo kvėpuoti...plius jis kaip Buteikos kvėpavio sistemos analogija, tik nereikalaujanti tiek laiko sąnaudų, bei didelių valios pastangų...aparatas vadinamas "Samozdrav"...pirma maniau, kad jis labiau tinkamas kardiologijai, bet pasirodo ir daugeliui kitų ligų...taigi jeigu kas sergate bronhine astma ( tai betarpiškai susiję su alergia ), tai siųlau pasiskaityti:
http://minsk-samozdr...w&id=7&Itemid=2

o norintiems išmokti kvėpavimo nesilankant kažkur, neturintiems problėmų su nosimi, šai čia:

http://saga.km.ru/str/

Atsakyti
Keliu tema i virsu,kaip sekas iveikinet alergijas siemet ?
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 03 16, 10:29)
Keliu tema i virsu,kaip sekas iveikinet alergijas siemet ?

Tai kad dar neprasidejo alergiju sezonas. Idomu, ar galima alergija iveikti psichologiniu budu? g.gif
Atsakyti
Nu labai abejoju ar galima psichologiskai iveikt schmoll.gif as ir Zyrtec geriu jau 3 sezonus,taip laukiu pavasario,bet kai pagalvoji tai doh.gif
Atsakyti
Toms, kurios Kaune, kreipkitės į Diagnostikos ir homeopatinio gydymo centrą "EMEDA" Savanorių pr.222
Neabejoju, kad padės 4u.gif
Atsakyti