Aš šianąkt greitosios medicinos pagalbos buvau išvežta į Santariškių ligoninę, dėl ūmios alerginės r-jos: įtariamos Kvinkės edemos. Iš ligoninės mane išleido paryčiais su taksi namo, po gyd. LOR apžiūros, kad tikrai nebetinsta gerklos ir kaži kokios balso klostės

Sėdžiu dabar darbe ir nežinau kur konsultuotis. Daugumai gyd. atostogų metas, teks eiti privačiai

. Laikinai išrašė "Zyrtec" tabletes ir iškart po 3 prednizololono tabletes išgert kelias dienas ir tuo metu kreiptis į gyd. alergologą. Vakar valgiau tik 1 bandelę "3 kapeikos" ir pusę iešmo šašlyko, ir gėriau juodos arbatos

Tiktai. Ir viskas (jokio vaisiaus, jokių saldumynų, jokių daržovių, jokios egzotikos). Niekas neįkando, nenaudojau jokios kosmetikos, nes iš darbo grįžau "nusikalus", tai net kremu pasitept aptingau. Gydytojai subadė užpakalį, subadė venas (tiek greitoji, tiek ligoninėje).
Geriamos "Claritine" tabl. jau nė velnio nepadeda, kojas šįryt kasausi iki nuprotėjimo, liežuvis dega, viena akis dar užtinus, va. pan. taip

(

). Santariškių ligoninėje diagnozavo neaiškios kilmės ūminę alerginę reakciją. Tino veidas, "degė" liežuvis, akys užtino visiškai, niežulys smakro ir kojų, šįryt dar užkimau
Nu bet man ir sekasi

Pati netikiu, kad greit būsiu išbandžiusi pusę medicinos vadovėlio ligų ant savo kailio