As alergiska Fervex'ui,viena kart isgeriau nuo persalimo,galvojau jog numirsiu,pradejo visa saltis ir kartis vienu metu krest,pykint,alpt,nepajegiau net paeit,guliausi ant zemes ir gulejau..taip bloga buvo..gerai kad mama ejo paziuret kaip as jauciuosi,tai rado gulincia..po poros valandu viskas praejo,matyt baigesi vaisto veikimo laikas,daugiau ju nebegeriau ir nebegersiu niekada..na bet tai buvo seniai,dar paauglystej..taip pat esu alergiska liepziedziams,kai zydi liepos,labai skauda galva,"kemsasi"nosis ir siaip negera buna..po gimdymo prie mano alergiju prisidejo dar ir jautrumas vabzdziu ikandimams,sia vasara buvau uogaut ir man i plastaka kelis kart ikando bimbalas ar sparva,vieni vienaip kiti kitaip vadina,ranka visa sutino ir atleido tik kai vaistuku panaudojau(claritin'o),kita kart ravint igele vienas bimbalas,vel tas pats tik jau ir iskaito,raudona banda tiesiog ant rankos buvo,galva skaudejo,temp.pakilo..tada jau ir tepalas ir vaistai padejo..o visko virsune buvo kai tapau alergiska sampunui,(Nivea Diamond Gloss)tiek isbere galva tokiais plemais raudonais,vos kelis kart isiplovus,pradejo svogunelius kelt plauku..netgi is to zaizdu limfa begt pradejo,siaubas kazkoks..nuejau pas dermatogoge,isigando daktare..galiu dabar galva plautis tik vaikisku sampunu,jau savaite geliu vaistus ir antibiotiku tepalu tepuos..bet jau daug geriau laimei..niekda negalvojau kad galima but sampunui alergiskam,juk visdelto Nivea nebloga produkcija gamina..na bet su ja musu seimai jau ne pirma karta problemos,vyra buvo ziauriai isbere nuo pazastu dezodotanto,visos pazastys rankos ir pilvas raudonais plemais nusetos buvo,bet nustojo dez.naudot ir viskas praejo,vaistu neprireike,laimei..nervina mane tos alergijos..