Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

Alergiška esu triušiukų pūkams ir kailiukui,žodžiu, jei kas nors namie laiko šitą gyvūnėlį iš karto jaučiu kaklo trempimą, deginimą, paraudimą ir bėrimą, baltyminiam maistui (pienas, kiaušiniai ir t.t.), ananasams, kai kuriems citrusams, saulei (išėjus į lauką saulėtą dieną pasireiškia čiaudėjimas, bet greitai praeina biggrin.gif ...), čia tokie "natūr" dalykai, o šiaip labai dar alergina kremai, šveitikliai, cheminės priemonės....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man dabar toks keistas dalykas darosi (prieš tai niekada nebuvo): kai maudausi vonioje, išberia kojas ir pradeda kaip deginti, tas pats su rankom ir kaklu (kitur nejaučiu), dėmės tokios raudonos. Aišku, kai išlipu iš vonios, po kelių minučių viskas dingsta. Pirmą kartą kai prasidėjo, buvau įsipylus vonios putų (ir prieš tai jas naudojau - nieko). Šiandien tas pats, tik buvau įsidėjus tą rutuliuką, kur Droge parduoda, bet vėlgi prieš tai jį naudojau ir nieko nebuvo schmoll.gif Kas man, po galais, yra??? doh.gif
Atsakyti
sveikutes mane irgi nei is to isbere galvojau oda nuo saves nulupsiu labai issigandau ir nesupratau kas darosi,nuvaziavau pas daktarus pasake Dilgeline.isgeriau pirma tablete nu ir padeda ne taip niesti ir berimas dingsta,kaip bus toliau nezinau as galvojau kad jinai isgydoma pagersiu vaistukus ir praeis,bet paskaiciau apie ja ir ko neklausiu visi ako kad neisgydoma.Man baisu verysad.gif
Atsakyti
Labai idomi tema, nes pati turiu nemazai visokiu alergiju.... Pagrindiniai berimai tai veido ir nugaros srityse nuo pieno produktu labai daznai atsiranda, o ivairius surelius taip megstu.... verysad.gif dar mane labai isberia nuo ivairiu metalu, kurie prie kuno lieciasi. Kas keisciausia, tai net nuo auksines grandineles beria verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2008 11 27, 12:22)
Kas keisciausia, tai net nuo auksines grandineles beria verysad.gif

cha...parašei ir prisiminiau
gyvenime neturėjau jokių alergijų metalui, tačiau vestuvinis žiedas sukelia paraudimą ir niežulį...
kiba reiktų patikrint, kokia jo (žiedo) sudėtis?
Atsakyti
QUOTE(širšė @ 2004 04 19, 12:00)
pasidariau as tuos tyrimus- geriau netapo... alergija namu dulkiu erkems skamba kone beviltiskai. gal cia yra nelaimes draugiu?

sveikos, jungiuosi isr as prie jusu burio... su alergija kovoju jau 5 metai, tai per juos tiek visko isbandziau doh.gif bet alergija kaip nesibaigia, taip nesibaigia, o dar ir progresuoja.

Taigi mano elergiju sarasas:

Dulkems ir dulkiu erkems - 4 klase blink.gif
lateksui - 2 klase
penicilinas - 1 klase
kruopoms - 1 klase....

Blogiausia su ta alergija dulkems. Diena dar kaip diena... O nakti - varvanti nosis ir ciaudulys niekaip neleidzia miegoti... Kilimu ir sunkiu uzuolaidu bei kitu dulkes renkanciu daiktu seniai neturiu, patalyne plaunu kas savaite, dulkes valau kasdien... o gereti negereja....

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 28, 13:17)
sveikos, jungiuosi isr as prie jusu burio... su alergija kovoju jau 5 metai, tai per juos tiek visko isbandziau  doh.gif bet alergija kaip nesibaigia, taip nesibaigia, o dar ir progresuoja.

Taigi mano elergiju sarasas:

Dulkems ir dulkiu erkems - 4 klase  blink.gif
lateksui - 2 klase
penicilinas - 1 klase
kruopoms - 1 klase....

Blogiausia su ta alergija dulkems. Diena dar kaip diena... O nakti - varvanti nosis ir ciaudulys niekaip neleidzia miegoti... Kilimu ir sunkiu uzuolaidu bei kitu dulkes renkanciu  daiktu seniai neturiu, patalyne plaunu kas savaite, dulkes valau kasdien... o gereti negereja....

doh.gif

O ant ko miegi? g.gif Nes man irgi buvo taip kol nepasikeiciau lovos doh.gif miegoti naktimis ramiai negalejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 11 28, 14:02)
O ant ko miegi?  g.gif  Nes man irgi buvo taip kol nepasikeiciau lovos  doh.gif  miegoti naktimis ramiai negalejau  doh.gif

per ta laika 3 ciuzinius pakeiciau. dabartinis antialerginis... turetu buti... Bet su alegrgija man ne geriau doh.gif

O i ka lova keitei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2008 11 30, 17:34)
per ta laika 3 ciuzinius pakeiciau. dabartinis antialerginis... turetu buti... Bet su alegrgija man ne geriau  doh.gif

O i ka lova keitei?  g.gif

blush2.gif Į paprastą sofą-lovą blush2.gif
Tai gal jūs gyvūnėlį kokį laikot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitukas @ 2008 12 01, 16:13)
blush2.gif  Į paprastą sofą-lovą  blush2.gif 
Tai gal jūs gyvūnėlį kokį laikot?  ax.gif

nea, jokiu gyvuneliu doh.gif net geles is miegamojo isnesiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 02 gruodžio 2008 - 09:24
na pasmene ne visai alergija bet glutino ir laktozes netoleracija doh.gif beveik tris metus mokiausi valgyti be siu produktu, tai kai saziningai laikausi tai ir berimai sumazeja ir siaip sveikata ryskiai pagereja, bet sunkiausia subalansuoti mityba kad netruktu grudiniu kulturu ir kalcio blink.gif
Atsakyti
turiu šienligę, esu alergiška katinams, šunims, arkliams (čia tai visai netyčia sužinojau... nutarėm su draugais pabandyt arkliais pajodinėt...po pusvalandžio kaip pradėjau čiaudėt, nosis varvėt, akys niežtėt smile.gif
dabar išlindo nauja alergija - negaliu lazdyno riešutų valgyt

na, bet vengiu alergenų ir kažkaip sukuosi... jau kai visai blogai - tai aerius išgeriu
Atsakyti