Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

Laba diena,
kiek alergišku žmonių!
Galvojau kad tik man tokia beda,o pasirodo...
Man ir vaikams alergija nuo plaukuotų gyvunų,dulkių ir žiedadulkių,o taip pat netoleruojam laktozės verysad.gif
Atsakyti
Dieve, mergaites, as maniau, kad esu alergiska ir del to jauciausi labai nelaiminga doh.gif Bet paskaicius kaip yra kitiems, atsiimu visus savo skundus pries Dieva biggrin.gif
Linkiu jums visom sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 06, 15:06)
Linkiu jums visom sveikatos 4u.gif

ačiū, ir tau sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
Aš niekada nebuvau alergiška, na tik oda į deginimąsi saulėje visada jautriai reaguodavo. O dabar jau antri metai kaip prasidėjo kažkokia keistenybė su ausimis - nebepakenčia jokių auskarų sad.gif Įsiveri, praeina kokia valanda ir šakės - pradeda perštėt, skaudet, o jeigu ilgiau, tai kažkokios išskyros atsiranda. Nežinau, ar čia alergija, bet labai nesmagu kai negali jokių auskarų nešioti - nei auksinių, nei sidabrinių, nei bižuterinių, jokių! sad.gif Bandžiau ausis ir auskarus prieš įsiveriant valyti su salicilo spiritu, bet nieko nepadeda. Anksčiau nešiodavau visų rūšių auskarus be jokių rūpesčių...
Gal kam nors taip yra buvę? Gal žinot kokių gydymo metodų?
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2008 12 07, 14:38)
Aš niekada nebuvau alergiška, na tik oda į deginimąsi saulėje visada jautriai reaguodavo. O dabar jau antri metai kaip prasidėjo kažkokia keistenybė su ausimis - nebepakenčia jokių auskarų sad.gif Įsiveri, praeina kokia valanda ir šakės - pradeda perštėt, skaudet, o jeigu ilgiau, tai kažkokios išskyros atsiranda. Nežinau, ar čia alergija, bet labai nesmagu kai negali jokių auskarų nešioti - nei auksinių, nei sidabrinių, nei bižuterinių, jokių! sad.gif Bandžiau ausis ir auskarus prieš įsiveriant valyti su salicilo spiritu, bet nieko nepadeda. Anksčiau nešiodavau visų rūšių auskarus be jokių rūpesčių...
Gal kam nors taip yra buvę? Gal žinot kokių gydymo metodų?

Patarčiau kreiptis į homeopatus, jei nesi nusistačiusi prieš tokį gydymą. Visokias neaiškias alergijas homeopatija neblogai pagydo, atradus priežastį ir parinkus vaistus. Gydymas netrumpas, bet veiksmingas.
Atsakyti
Turiu klausimą visoms - ar nors vienai padėjo homeopatija, ir jei padėjo, būkit geros - pasidalinkit patirtim, kaip jus/jūsų vaikus tyrė, kokius žirnelius gėrėt, per kiek laiko pradėjo gerėti ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Prisipazinsiu, neturejau kantrybes perskaityt viska ka esate prirasiusios cia, tai iskart einu prie klausimo, tikiuosi nesikartosiu. Nuo pat vaikystes turiu alergija zuviai ir viskam kas is jos padaryta, net krabu lazdeliu negaliu valgyt. reaguoju net i kvapa, kai toj patalpoj kur bunu yra kepama zuvis. pradedu dusti, isberia. O pastaruoju metu taip man liudna del to pasidare, taip noriu bent paragaut, kas per daiktas ta zuvis... schmoll.gif wub.gif verysad.gif sakykit, ar alergija gali but kazkaip isgydoma? kur kreiptis tokiu atveju? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(soliadada @ 2008 12 16, 00:26)
Sveikos merginos,
Prisipazinsiu, neturejau kantrybes perskaityt viska ka esate prirasiusios cia, tai iskart einu prie klausimo, tikiuosi nesikartosiu. Nuo pat vaikystes turiu alergija zuviai ir viskam kas is jos padaryta, net krabu lazdeliu negaliu valgyt. reaguoju net i kvapa, kai toj patalpoj kur bunu yra kepama zuvis. pradedu dusti, isberia. O pastaruoju metu taip man liudna del to pasidare, taip noriu bent paragaut, kas per daiktas ta zuvis... schmoll.gif  wub.gif  verysad.gif  sakykit, ar alergija gali but kazkaip isgydoma? kur kreiptis tokiu atveju? blink.gif

na, mano manymu, tai nelabai, bet :

http://forumas.alerg...b19496f145f50bc

bandykit kalbėt su homeopatais 4u.gif
Atsakyti
Na, tiesa sakant nelabai noriu tike tai homeopatais ir pan... tikriausiai taip ir nesuzinosiu koks zuvies skonis verysad.gif unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(soliadada @ 2008 12 16, 00:26)
Sveikos merginos,
Prisipazinsiu, neturejau kantrybes perskaityt viska ka esate prirasiusios cia, tai iskart einu prie klausimo, tikiuosi nesikartosiu. Nuo pat vaikystes turiu alergija zuviai ir viskam kas is jos padaryta, net krabu lazdeliu negaliu valgyt. reaguoju net i kvapa, kai toj patalpoj kur bunu yra kepama zuvis. pradedu dusti, isberia. O pastaruoju metu taip man liudna del to pasidare, taip noriu bent paragaut, kas per daiktas ta zuvis... schmoll.gif  wub.gif  verysad.gif  sakykit, ar alergija gali but kazkaip isgydoma? kur kreiptis tokiu atveju? blink.gif

Aš girdėjau, kad jeigu esi alergiškas tik vienam alergenui, tai gali išgydyti. Bet jeigu kaip aš keliems maistams, tai tada niekas negali padėti doh.gif Tik aišku reikia gero alergologo smile.gif
Atsakyti
atsikeliau vakar ryte, jauciu, kad niezti akys, ziuriu patine truputi paberta kakta mazais spuogiukais nosis ir akiu vokai.. pradejau galvoti nuo ko galetu, siaip priejau isvados gal nuo mandarinu norsa nesu jiems alergiska ir labai daug nevalgiau...siryt dar baisesne situacija akys dar labiau uztine blink.gif o naujuju sutikimas jau ant nosies ir svesim viesoje vietoje su daug zmoniu, kaip pagyti iiki nauju sutikimo? kaip nuimti ta patinima akiu, nes atrodau kaip primusta doh.gif
nuo vakar geriu Claritina, vakar vakare isbertas vietas pasitepiau Fenistil'u bet va rezultatas verysad.gif

gal kas zinot kaip pamazinti ta istinima kuo greiciau unsure.gif

aciu
Atsakyti
Nemanau, kad vertetu paciai gydytis, geriau kuo skubiau pas odos gydytoja. Fenistilo geriau nenaudok, as su juo buvau bedos pasidariu, kai savavaliskai gydziausi veido alergija, man nuo jo tik pablogejo situacija. Be gydytojo buciau tikrai neisigydziusi.
Atsakyti